Paris 2024. Andreea Taloș şi-a luat viteză pe bicicletă pentru medalia olimpică!

Andreei Taloș, reprezentantei triplusaltului românesc la Jocurile Olimpice, îi plac senzațiile tari și nu se teme de nimic. Sportiva vine la antrenamente cu bicicleta, iar atunci când vrea să se relaxeze, se dă cu motorul!
Filip Stan
02 aug. 2024, 11:11
Paris 2024. Andreea Taloș şi-a luat viteză pe bicicletă pentru medalia olimpică!
Paris 2024. Andreea Taloș, atleta care va intra diseară în concurs la Paris, în proba de triplusalt, este la a doua participare la Jocurile Olimpice, după Rio 2016. Pentru Paris, atleta și-a asigurat biletul la Campionatele Naționale de la Cluj-Napoca.
„Sunt foarte fericită că am reușit să mă calific la Paris, aștept această calificare de 8 ania” -Andreea Taloș, atletă calificată la JO Paris, în proba de triplusalt.
Andreea Taloș şi-a luat viteză pe bicicletă pentru medalia olimpică! se antrenează de două ori pe zi și vine la antrenamente cu bicicleta!
„Sinceră să fiu nu mi-am calculat câți kilometri pedalez, dar având în vedere că de acasă până aici am 4 km și zilnic îl fac de două ori se adună câțiva km pe săptămână” – Andreea Taloș, atletă calificată la JO Paris, în proba de triplusalt.
Andreea iubește la nebunie atletismul, dar și adrenalina. Pe lângă mașină, are și permis de motocicletă. La antrenamente vine cu bicicletă și îi place să se dea și cu trotineta.
„Permisul de motocicletă l-am luat în 2020. Pasiunea asta mi-a insuflat-o soțul meu care este motociclist. Prima oară mi-a fost frică să mă urc pe motocicletă, i-am zis că nu mă urc pe așa ceva niciodată. Până a existat prima dată și apoi am zis gata, de mâine vreau și eu! A doua zi m-am înscris la școală” -Andreea Taloș, atletă calificată la JO Paris, în proba de triplusalt.
Atunci când e pe motor, Andreea este cea mai fericită! „Este o senzație de libertate. Poți să faci ce vrei te duci unde vrei mi se potrivește mie ca și caracter” – Andreea Taloș, atletă calificată la JO Paris, în proba de triplusalt.
 Atleta este genul de sportivă fără superstiții! Explică și de ce!
„Nu cred în superstiții, eu acasă am o pisică neagră care îmi trece prin față zilnic de foarte multe ori” – Andreea Taloș, atletă calificată la JO Paris, în proba de triplusalt.
 Ea dezvăluie și ce își spune înaintea concursurilor. „Îmi spun doar că sunt cea mai bună și trebuie să fructific cumva ceea ce fac eu zi de zi” – Andreea Taloș, atletă calificată la JO Paris, în proba de triplusalt.
De 5 luni, copilul e la mama ei
De 3 ani și jumătate Andreea este și mamă, nu doar atletă.
 „Am un băiețel care încă nu știe ce face mama lui, dar pentru mine este o provocare în fiecare zi să trag tare ca familia mea și copilul meu să fie mândri de mine” – Andreea Taloș, atletă calificată la JO Paris, în proba de triplusalt.
În ultimele 5 luni, în fiecare weekend, sportiva face „naveta”.
Surpriză COLOSALĂ la Paris 2024! Un nou AUR la Olimpiada de la Paris. Andrei Cornea, Marian Enache, primii în finala la dublu vâsle: „Suntem zeii apelor!”. La feminin, Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar au luat argintul
„Băiețelul meu este la mama mea de vreo 5 luni, a trebuit să fac naveta ca să pot să mă pregătesc temeinic pentru Paris. Copilul meu este foarte bine, stă la curte, merge la grădiniță, iar eu îl vizitez la fiecare sfârșit de săptămână” – Andreea Taloș, atletă calificată la JO Paris, în proba de triplusalt.
După Jocurile Olimpice, Andreea visează la vacanța ideală.„Eu, soțul și copilul lângă Turnul Eiffel, după ce am intrat în finala olimpică, bucurându-ne de o cafea și un croissant” – Andreea Taloș, atletă calificată la JO Paris, în proba de triplusalt.

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Singura plajă din România unde găsești apă turcoaz ca-n Grecia. Te bucuri de nisip fin și eviți și aglomerația
Capital.ro
Se pune limită la banii cash. Românii care au interzis. Restricții privind plata în numerar
Playtech.ro
Noi detalii șocante ies la iveală despre crima din Brăila. ULUITOR ce au descoperit polițiștii despre al doilea ADN
DailyBusiness
S-a anunțat lista românilor care vor primi 20.000 de euro GRATIS de la Guvern
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Conflict aberant la „Casa Iubirii”. Scandalul i-a înfuriat pe internauți
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Dovada clară că şi-a lăsat iubita şi s-a cuplat cu ispita! La Insula iubirii plângea după ea, dar a uitat-o instant
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Oponentul lui David Popovici, acuzat ca ar fi trișat! Cine îl acuză pe Pan Zhanle de dopaj: „Nu este posibil din punct de vedere uman”
Capital.ro
Limită la plata în numerar. Se pun restricții pentru acești români care plătesc cash
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Explozie de gaze în Rusia: patru persoane decedate și 15 salvate într-un bloc din regiunea Sverdlovsk
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?