Paris 2024: Şanse de medalii pentru România şi la canotaj, alte echipaje în finale

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, campioane olimpice en-titre, calificare spectaculoasă şi cu emoţii, în finala probei de dublu vâsle feminin. Nu a fost singura veste bună de azi.
Alina Costache
30 iul. 2024, 13:00
Paris 2024: Şanse de medalii pentru România şi la canotaj, alte echipaje în finale

Paris 2024. Sportivele Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, campioane olimpice en-titre, s-au calificat în finala probei de dublu vâsle feminin, din cadrul concursului de canotaj de la Jocurile Olimpice.Ancuţa (25 de ani) şi Simona (25 de ani), campioane olimpice en-titre, au încheiat proba în şase minute, 51 de secunde şi 41 de sutimi.

Cu 350 de metri înainte de final, româncele ocupau locul 4, însă s-au impus după un finiş extraordinar. Ele au fost urmate de reprezentantele Marii Britanii şi Norvegiei.

JO-canotaj: Echipajul de patru rame (4-) masculin s-a calificat în finală, după locul doi în recalificări

Echipajul de patru rame (4-) masculin, format din Ciprian Tudosă, Andrei Mândrilă, Sergiu Bejan, Ştefan Berariu, s-a calificat în finală la Jocurile Olimpice de la Paris.

Ciprian Tudosă, Andrei Mândrilă, Sergiu Bejan şi Ştefan Berariu au ocupat locul doi în recalificări şi şi-au asigurat astfel prezenţa în finală.

Timpul obţinut a fost de cinci minute, 53 de secunde şi 52 de sutimi.Cursa de recalificare a fost câştigată de echipajul Italiei.

Paris 2024: Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea s-au calificat în finala probei de dublu vâsle masculin

Sportivii Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea s-au calificat în finala probei de dublu vâsle masculin, din cadrul concursului de canotaj de la Jocurile Olimpice de la Paris.

Paris 2024. Hai România! David Popovici, în semifinale şi în proba de 100 m, şi-a câştigat seria!

Enache şi Cornea, campioni europeni en-titre, au încheiat pe locul trei prima serie în care au evoluat, cu timpul de şase minute, 15 secunde şi 73 de sutimi.

Pe primele două locuri s-au clasat Ţările de Jos şi Spania.

Paris 2024: Mihai Chiruţă, calificat în semifinale în proba de simplu vâsle

Canotorul Mihai Chiruţă s-a calificat în semifinale la simplu vâsle, marţi, la Jocurile Olimpice, după ce terminat pe locul doi în seria sa. Chiruţă a încheiat cursa în şase minute, 46 de secunde şi 32 de sutimi. Primii doi clasaţi au fost reprezentanţii Germaniei şi Belgiei.

Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în optimile probei de simplu

Jucătoarea de tenis de masă Bernadette Szocs s-a calificat în optimile probei de simplu, de la Jocurile Olimpice de la Paris. Berni, în vârstă de 19 de ani şi cap de serie 5, a trecut în turul doi de sportiva ucraineană Margaryta Pesotska, scor 4-1.Scorul pe seturi a fost 12-14, 11-5, 12-10, 14-12, 11-4.Meciul a durat 45 de minute.

Paris 2024. „A fost o luptă de câine!”. David Popovici şi-a repetat pe ultimii metri: „Nu-mi pasă dacă mor în piscină”

În optimi, sportiva română se va duela cu austriaca Sofia Polcanova, cea alături de care a cucerit medalia de aur, în proba de dublu feminin, la Campionatele Europene de la Munchen, în 2022.

 

Spynews
David Popovici a vorbit despre relația pe care o are cu Taisia, iubita lui: „Mă face să nu mă simt vinovat”
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Peștele bun și ieftin care te ajută să ai oase sănătoase. Îl găsești ușor în comerț și e bombă de vitamine
Capital.ro
Dezvăluire cumplită despre Traian Băsescu. Suferința fost mare
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
Strănuți sau tușești? NU vei mai avea voie în tren! Vei fi dat jos pe loc din vagon
Adevarul
E Budapesta peste București? Un vlogger celebru dă verdictul. „Sunt șocat de ceea ce văd, priviți câtă nesimțire aici” VIDEO
Spynews
Țara de vis în care să vă petreceți anii de pensie. Serviciile medicale sunt gratuite și se află în topul statelor cu un nivel de trai avantajos
Spynews
David Popovici luptă pentru aurul olimpic și la 100 de metri. Programul de marți al românilor la Jocurile Olimpice de la Paris
Evz.ro
CFR, nou regulament pentru călători. Personalul feroviar te poate da jos din tren imediat
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
David Popovici explică succesul victoriei de la JO 2024. Ce a făcut după startul cursei, asta i-a adus AURUL
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul accidentului din Pantelimon: Piciorul fetiței de 7 ani nu a putut fi salvat din cauza complicațiilor
Capital.ro
Bani pentru FEMEILE din România. 4 septembrie, data limită la dosar. Mii de euro de persoană
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Roy Cooper și Gretchen Whitmer se retrag din cursa pentru vicepreședinția SUA
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE privind ADERAREA la SCHENGEN! AUSTRIA a ANUNȚAT!
Shtiu.ro
Cele mai bune glume la postarea lui Iohannis despre reușita lui Popovici!