Partidul Conservator va convoca la finele lunii iunie Consiliul Naţional pentru desemnarea vicepreşedinţilor

Conducerea Partidului Conservator a decis convocarea Consiliului Naţional la sfârşitul acestei luni, pentru desemnarea vicepreşedinţilor şi secretarilor partidului, a precizat marţi purtătorul de cuvânt al PC, deputatul Bogdan Ciucă, transmite Agerpres.
Romania TV
03 iun. 2014, 15:41
Partidul Conservator va convoca la finele lunii iunie Consiliul Naţional pentru desemnarea vicepreşedinţilor

‘Vrem la sfârşitul acestei luni să convocăm Consiliul Naţional. După cum ştiţi, noi urmează să alegem vicepreşedinţii şi secretarii partidului. Am ales la precedentul Consiliu Naţional preşedintele, prim-vicepreşedintele şi preşedintele executiv, echipa care să poată coordona organizarea acestui Consiliu Naţional’, a declarat Ciucă, la Parlament, unde se desfăşoară şedinţa Biroului Politic al PC.

Potrivit acestuia, în această şedinţă conducerile organizaţiilor judeţene ale partidului au avut posibilitatea de a prezenta probleme cu care s-au confruntat în campania electorală pentru alegerile europarlamentare.

‘Subiectul este unul mai specific, legat şi de alegerile europarlamentare şi implicarea PC în aceste alegeri. Discuţiile au caracter organizatoric, vorbim cu preşedinţii şi reprezentanţii noştri din fiecare judeţ despre problemele întâmpinate în campanie, pentru că nu trebuie să uităm că anul acesta vom mai avea o confruntare electorală. Vrem să identificăm probleme acolo unde sunt şi să le rezolvăm’, a subliniat Ciucă.

El a adăugat că, în timpul şedinţei, a fost evidenţiată şi activitatea bună a grupului parlamentar al PC din Camera Deputaţilor.

‘Am luat în calcul şi o analiză a grupului parlamentar PC. La Cameră, grupul PC raportat la numărul de parlamentari şi la numărul de iniţiative legislative, interpelări, întrebări şi declaraţii politice, suntem pe primul loc. Am fost un grup extrem de activ şi vrem să continuăm în acelaşi ritm şi anul viitor’, a spus deputatul PC.

Bogdan Ciucă a vorbit şi despre priorităţile partidului, precizând că un obiectiv aparte îl constituie reducerea TVA-ului şi pentru alte produse alimentare pe modelul reducerii TVA-ului la produsele de panificaţie.

‘Avem priorităţi în zona agriculturii, în cea economică şi socială. Ne bucură că după opt ani am reuşit să scădem TVA-ul la produsele din panificaţie şi obiectivul PC este să scădem, în următoarea etapă, TVA-ul şi la produsele din coşul zilnic al unui român’, a susţinut el.

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Se interzic mașini în România. Apare o nouă taxă auto în orașe. Amendă 500 lei/zi, dacă ignori
Playtech.ro
Sociologul Alfred Bulai, acuzat că ar fi făcut avansuri studentelor, în timp ce era profesor și decan la SNSPA. Poliția a început o anchetă
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Românii, mai săraci din toamnă. Vestea care le pune capac
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Mesaje de felicitare din partea sportivilor români pentru înotătorul David Popovici, medaliat cu aur olimpic
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!