Pățania unui bucureștean după ce a comandat o pizza de la restaurantul lui Mugur Mihăescu: „Cum e posibil așa ceva?”

Mugur Mihăescu nu este doar un actor cunoscut, ci și un afacerist de succes, punând bazele unei pizzerii online cu foarte mulți clienți. În timp ce unii apreciază produsele sale, există și persoane care nu au avut experiențe foarte plăcute, fiind și cazul lui Alexandru, un bucureștean păgubit.
Alina Costache
16 mai 2024, 12:27
Pățania unui bucureștean după ce a comandat o pizza de la restaurantul lui Mugur Mihăescu: „Cum e posibil așa ceva?”
Pățania unui bucureștean după ce a comandat o pizza de la restaurantul lui Mugur Mihăescu: „Cum e posibil așa ceva?”

Alexandru din București nu a avut o experiență prea plăcută atunci când a comandat pizza de la Mugur Mihăescu. El și-a povestit experiența pe internet, avertizându-i și pe alții să nu comande de acolo.

Citește și: Cum arată casa din Pipera în care locuiește Mugur Mihăescu. Vila estimată la valoarea de 800.000 de euro are piscină interioară și gazon pe acoperiș

Pățania unui bucureștean după ce a comandat o pizza de la restaurantul lui Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu este proprietarul a trei pub-uri din Centrul Vechi al Capitalei și a unui lanț de pizzerii online, Zest Pizza. Afacerea din urmă are mai multe puncte de livrare în București, iar clienții nu lipsesc. Totuși, nu toate situațiile sunt fericite, căci există și clienți nemulțumiți.

Recent, un tânăr din București a avut parte de o experiență neplăcută atunci când a comandant de la restaurantul lui Mugur Mihăescu. Supărat de experiență, bărbatul nu s-a abținut și i-a „certat” public pe cei doi patroni. Primul motiv de supărare al lui Alexandru a fost faptul că a primit comanda greșită. A sunat la Zest Pizza pentru a lămuri situație, însă operatorul i-a cerut să își spună problema în limba engleză, pentru că nu putea comunica în română. Nici un alt angajat nu ar fi știut să vorbească limba lui Alexandru, astfel că experiența acestuia a fost cu atât mai neplăcută.

Clientul și-a exprimat nemulțumirea în mediul online și a amenințat că va face o reclamație. Unul dintre proprietari, respectiv Liviu Mihăescu, a răspuns la indignarea bucureșteanului.

„Cum este posibil să suni la Zest să încerci să le explici că au greșit comanda și să ți se ceară să vorbești în engleză? Cum să nu existe vorbitori de română acolo? Direct ANPC”, este mesajul de nemulțumire transmis de Alexandru în mediul online.

Răspunsul nu a întârziat să apară.

„Salut! Ne pare rău de situația neplăcută pe care ai avut-o, dar avem și lucrători din afara țării, iar aceștia știu să răspundă doar în engleză. Pe pagina de Facebook există un număr de telefon la care răspunde cineva în română. Îți las aici și numărul de telefon”, a răspuns Liviu Mihăescu.

Problema lui Alexandru s-ar mai fi repetat, fiind vorba despre un deficit de personal originar din România. Chiar Mugur Mihăescu s-a plâns, în urmă cu ceva timp, de acest lucru.

„Zero forță de muncă în România. Găsești, dar vai steaua ei de forță de muncă! Pleacă, nu se fidelizează deloc. Noi importăm. Vrem acum să aducem 14 persoane din Bangladesh. Ne-am deschis un lanț de pizzerii și nu are cine să facă coca. Vai de steaua noastră. Dacă ne vin oamenii din Bangladesh, mai deschidem puncte de delivery. Deschidem câte putem”, declara Mugur Mihăescu.

Citește și: Mugur Mihăescu dă cărțile pe față. Cum se înțelege Garcea cu iubitul fiicei sale: ”Important este să se placă ei doi”

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Ce a găsit o româncă în roșiile țărănești cumpărate dintr-un celebru supermarket. Ce curgea din ele
Capital.ro
Se pierd toți banii. Obligatoriu până la 31 iulie. Statul român a dat avertismentul final
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Prințul William e putred de bogat. Ce avere deține viitorul rege
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
El este Robert, românul care a murit electrocutat în timp ce lucra în grădina unei vile, în Italia: „Plecăm de acasă pentru a merge la muncă și nu ne mai întoarcem”
Capital.ro
Românii primesc BANII ÎNAPOI, dar iau amendă. Ordin la Guvern: Dezastru
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Jennifer Aniston Critică Declarațiile Împotriva Femeilor Fără Copii ale lui J.D. Vance
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în SUA! ESTE FINALUL!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!