Patru persoane reţinute de poliţia din Dolj pentru tâlhărie şi lipsire de libertate după ce au jefuit un bar VIDEO

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 31 de ani şi o tânără de 19 ani au fost reţinuţi de poliţiştii doljeni, după ce trei dintre ei au intrat cu cagule pe față într-un bar din comuna Calopăr, județul Dolj.
Filip Stan
06 ian. 2023, 14:05
Patru persoane reţinute de poliţia din Dolj pentru tâlhărie şi lipsire de libertate după ce au jefuit un bar VIDEO

Cei trei suspecţi l-au imobilizat pe barman și apoi au furat banii, băutura și țigările din unitate, iar fata este acuzată că le-a furnizat informații din interiorul barului, fiind cercetată pentru complicitate.

La data de 30 decembrie, anul trecut, poliţiştii Secţiei nr.13 Poliţie Rurală Segarcea au fost sesizaţi de un bărbat, din comuna Calopăr, cu privire la faptul că, în dimineaţa zilei de 30 decembrie 2022, ora 05.30, persoane necunoscute, ce aveau feţele acoperite cu cagule, ar fi lipsit de libertate barmanul unei societăţi comerciale şi ar fi sustras suma de 20.000 de lei, precum şi băuturi alcoolice şi ţigări în valoare de 8.000 de lei.

„Având în vedere natura evenimentului şi modul de operare folosit, o echipă complexă de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale s-a deplasat la faţa locului, preluând cauza, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea.

Din cercetări a reieşit faptul că, în dimineaţa zilei de 30 decembrie 2022, în jurul orei 05:25, trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 31 de ani, din judeţele Gorj şi Caraș Severin, ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale, din comuna Calopăr, unde l-ar fi lipsit de libertate pe angajatul societăţii şi ar fi sustras suma de aproximativ 20.000 de lei, reprezentând încasări, precum și băuturi alcoolice și pachete cu țigări, în valoare de aproximativ 8.000 lei.

Citeşte şi: Cum îşi racolau victimele Tristan şi Andrew Tate. Una dintre tinere credea că se mărită cu un milionar, dar a ajuns să facă videochat. Detalii incredibile din dosar

Astfel, în cursul zilei de 02 ianuarie a.c., au fost puse în executare cinci mandate de percheziţie domiciliară, în comuna Turburea, judeţul Gorj, fiind ridicate mai multe obiecte ce pot constitui mijloace materiale de probă, iar în urma probatoriului administrat, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au dispus reţinerea unui bărbat de 31 de ani, din localitate, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Totodată, a fost identificată şi o tânără de 19 ani, din oraşul Filiaşi, bănuită că i-ar fi ajutat pe cei trei prin furnizarea de informaţii din interiorul barului, fiind reţinută sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate de tâlhărie calificată.

De asemenea, în noaptea de 03 ianuarie a.c., la ora 00.35, un tânăr de 20 ani, din comuna Țânțăreni, care se sutrăgea cercetărilor, a fost preluat de poliţişti din Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, fiind condus la audieri, ocazie cu care a fost reţinut pentru 24 de ore”, arată IPJ Dolj, potrivit Gazetei de Sud.

Cel de-al treilea bărbat, de 23 de ani, din oraşul Oraviţa, a fost depistat, ieri, de poliţiştii Poliţiei Oraşului Filiaşi, acesta fiind condus la audieri şi ulterior reţinut, pentru 24 de ore, urmând a fi propusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Pe data de 3 ianuarie, cei doi bărbaţi de 20 şi 31 de ani au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, iar tânăra de 19 ani a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.

Citeşte şi: Culiţă Sterp rămâne sub control judiciar. Judecătorii nu s-au lăsat înduplecaţi de rugămintea lui

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Condimentul care stimulează metabolismul și accelerează digestia, recomandat de Mihaela Bilic: „Merge și cu carne și cu pește și cu legume și cu orez”
Capital.ro
Mașinile care vor fi interzise. Decizia autorităților: Accesul va fi restricționat
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT! Imagini de INFARCT cu vedeta fără haine, niciodată NU ai văzut-o așa
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Un fost premier român, la sapă de lemn. Cum a fost surprins în plină stradă
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
CFR vine cu noi reguli pentru călători! Dacă suferi de o boală contagioasă, poți fi dat imediat jos din tren
Capital.ro
Anul în care se schimbă banii. Țara care trece la EURO definitiv
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
ARMELE SUA AR PUTEA EPUIZA ÎN „TREI-PATRU SĂPTĂMÂNI” ÎNTR-UN RĂZBOI CU CHINA, SPUNE UN RAPORT
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?