PATRU ZODII care vor experimenta SCHIMBĂRI în timpul retrogradului lui Chiron în Berbec, până în 29 decembrie 2024

Pe măsură ce retrogradul progresează până pe 29 decembrie, veți observa o schimbare în modul în care reacționați la situațiile de conflict și enervare.
Alina Costache
02 aug. 2024, 13:12
PATRU ZODII care vor experimenta SCHIMBĂRI în timpul retrogradului lui Chiron în Berbec, până în 29 decembrie 2024

Chiron retrograd reprezintă o perioadă de odihnă, reevaluare și reînvățare. Din 26 iulie până în 29 decembrie 2024, micuțul asteroid vindecător se află în mișcare retrogradă în Berbec. Iată cum influențează cele patru zodii de mai jos.

 

Berbec
Dragă Berbec, având în vedere că acest retrograd al lui Chiron va avea loc în semnul tău, vei simți impactul acestui tranzit mai mult decât orice alt semn zodiacal, mai ales dacă ai Soarele, Marte sau Venus în Berbec.

În timpul retrogradului lui Chiron, vă veți găsi revizuind și analizând motivele din spatele acțiunilor voastre obișnuite. Nu veți putea să vă urmați impulsurile și rutinele fără a avea răspunsuri concrete. Această confruntare va fi deosebit de intensă pentru obiceiurile înrădăcinate în credințe condiționate care vă dăunează viața, fie că este vorba despre o dependență aprobată social sau altceva.

Horoscop luna august 2024. Un val de emoții și oportunități pentru anumite zodii

Leu
Dragă Leu, odată ce retrogradul lui Chiron începe pe 26 iulie, vei deveni mai introspectiv sau chiar retras. Cei cu Soarele și Luna în Leu vor fi cei mai afectați de acest tranzit, dar și Marte și Venus în Leu vor experimenta acest impact în viețile lor amoroase.

Pe măsură ce retrogradul progresează până pe 29 decembrie, veți observa o schimbare în modul în care reacționați la situațiile de conflict și enervare. Oamenii nu vor mai putea să vă enerveze sau să vă distragă de la drumul vostru cu câteva cuvinte bine alese.

Recomandare: Pentru a îmbrățișa retrogradul și a experimenta beneficiile acestuia, purtați un pandantiv din cuarț clar pentru a vă menține mintea limpede.

Camelia Pătrăşcanu explică trigonul Soare-Destin: „Berbecii renunță la burlăcie, iar Taurii fac bani. Viaţa este datoare să ne pună la probe”

Pești

Dragă Pești, când retrogradul lui Chiron începe, nu vei realiza schimbările la fel de clar ca celelalte zodii de pe această listă. Cu toate acestea, vei simți că colectivul începe să se schimbe dramatic. O schimbare care poate fi văzută clar doar dintr-o perspectivă de ansamblu.

Veți observa în alții (și în voi înșivă) o intoleranță completă față de orice forță care interferează cu drepturile voastre fundamentale. Energia Berbecului este, la urma urmei, distinct independentă. Astfel, Chiron retrograd în Berbec va declanșa răni vechi și va expune altele noi cauzate de pierderea acestei independențe prin mijloace nefaste.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Acesta este cel mai mic pod din lume. Face legătură între două sate din țări diferite, poate fi traversat doar de pietoni şi biciclişti, și puțini știu de el
Capital.ro
Se pune limită la banii cash. Românii care au interzis. Restricții privind plata în numerar
Playtech.ro
Noi detalii șocante ies la iveală despre crima din Brăila. ULUITOR ce au descoperit polițiștii despre al doilea ADN
DailyBusiness
S-a anunțat lista românilor care vor primi 20.000 de euro GRATIS de la Guvern
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Andreea Esca, despre iubitul fiicei sale. Se gândește doar la el
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Dovada clară că şi-a lăsat iubita şi s-a cuplat cu ispita! La Insula iubirii plângea după ea, dar a uitat-o instant
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Codul portocaliu de caniculă continuă sâmbătă în patru județe! Meteorologii anunță temperaturi de peste 40 de grade la umbră și disconfort termic accentuat
Capital.ro
Limită la plata în numerar. Se pun restricții pentru acești români care plătesc cash
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
ALERTĂ pe litoral! Pericolul e URIAȘ pentru românii care sunt la mare
substantial.ro
Companiile Aeriene Evită Spațiul Iranian și Libanez pe Fondul Tensiunilor din Orientul Mijlociu
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?