PAUL WALKER avea testament: cui a lăsat întreaga avere

Averea actorului Paul Walker, estimată la 45 de milioane de dolari, generează disensiuni serioase între familia şi fostele iubite ale starului hollywoodian, decedat la vârsta de 40 de ani într-un tragic accident de automobil, pe 30 noiembrie.
Filip Stan
05 feb. 2014, 09:55
PAUL WALKER avea testament: cui a lăsat întreaga avere

Paul Walker i-a lăsat fiicei sale Meadow, în vârstă de 15 ani, întreaga lui avere, estimată la 25 milioane de dolari, informează site-ul revistei People.

Starul francizei „Fast & Furious” a murit la vârsta de 40 de ani într-un tragic accident de automobil, pe 31 noiembrie. Bunurile aflate în posesia actorului valorează 25 milioane de dolari, potrivit testamentului acestuia, informează People. Această moştenire nu este însă lipsită de complicaţii.

Tatăl lui Paul Walker, care a fost numit executor al testamentului starului, a depus o petiţie prin care a cerut tribunalului să o numească pe Cheryl, mama actorului, drept tutore legal al lui Meadow. Însă fiica lui Paul Walker locuieşte cu mama sa, Rebecca Soteros.

Potrivit voinţei actorului, tatăl său a cerut justiţiei ca soţia sa Cheryl să fie numită şi în funcţia de administrator al averii starului.

Paul Walker a murit pe 30 noiembrie 2013 într-un teribil accident de maşină petrecut în California, SUA. La aproape două luni de la tragedie, revista americană National Enquirer a dezvăluit, prin intermediul unui detectiv particular, că moartea starului n-a fost însă accidentală. Walker ar fi fost, de fapt, ucis.

Paul Walker, care deţinea o asociaţie de ajutorare a victimelor făcute de taifunul Haiyan din Filipine, a descoperit în toamna anului trecut că o organizaţie asemănătoare cu a sa spală banii murdari ai mafiei. Iar după ce a făcut săpături pentru a afla numele persoanelor implicate în această fraudă, şi-a exprimat intenţia de a le deconspira şi a le da pe mâna autorităţilor. Astfel, şi-a semnat condamnarea la moarte

Testele efectuate asupra cadavrelor lui Paul Walker, decedat la vârsta de 40 de ani, şi al lui Roger Rodas, mort la vârsta de 38 de ani, au fost negative în ceea ce priveşte consumul de alcool şi droguri, inclusiv cocaină, opiacee şi marijuana, potrivit raportului medicului legist din Los Angeles care a efectuat investigaţiile.

Raportul a inclus şi o descriere a accidentului, de la Departamentul de poliţie din Los Angeles, datată 1 decembrie, la o zi după tragica întâmplare, unde se preciza că automobilul în care se aflau cei doi prieteni, un Porsche Carrera GT, circula „cu o viteză riscantă, aproximativ 160 de kilometri/ oră”.

Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al Departamentului de poliţie a spus că ancheta privind circumstanţele accidentului nu a fost finalizată şi nu există o concluzie definitivă cu privire la viteza automobilului în momentul impactului.

S-A AFLAT CAUZA MORŢII LUI PAUL WALKER! Ce scrie în certificatul de deces al actorului

Cei doi pasageri au murit la scurt timp după impact.

Actorul Paul Walker a suferit arsuri grave. Mâna lui dreaptă, precum şi încheietura au fost fracturate, se arată în raport, potrivit cnn.com. De asemenea, Walker a suferit fracturi ale maxilarului stâng, claviculei, pelvisului, la nivelul coastelor şi al coloanei vertebrale.

Rodas „a murit rapid, din cauza unor traumatisme la cap, gât şi torace”, se mai arată în raport.

Paul Walker şi Roger Rodas au murit pe 30 noiembrie, după ce automobilul în care se aflau a depăşit spaţiul carosabil şi s-a izbit de un stâlp şi de un copac, explodând la câteva secunde după impact. Actorul şi prietenul său participaseră cu puţin timp înainte la o gală de caritate organizată în beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan care a devastat statul Filipine.

Rămăşiţele pământeşti ale celor două victime au fost identificate cu ajutorul radiografiilor dentare, întrucât trupurile lor suferiseră arsuri extrem de severe.

Raportul final al medicilor legişti: Maşina în care a murit Paul Walker avea o viteză foarte mare 

Certificatul de deces al actorului Paul Walker, starul francizei „Furios şi iute”, confirmă faptul că acesta nu a murit doar din cauza traumatismelor violente, ci şi a arsurilor suferite.

Potrivit aceluiaşi document, starul american a ars de viu, la câteva clipe după impact. Moartea sa a fost una rapidă.

Paul Walker şi-a început cariera de tânăr, fiind protagonistul mai multor reclame. În 1986, el a debutat într-un rol în filmul „Monster in the Closet”.

Au urmat numeroase roluri în seriale TV, precum „Highway to Heaven”, „Throb” şi „Tânăr şi neliniştit”. Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum „Varsity Blues” (1999), „The Skulls” (2000), „Timeline” (2003), „Flags of Our Fathers” (2006).

Actorul a devenit celebru jucând în franciza „Furios şi iute/ The Fast and The Furious”. Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, în Statele Unite ale Americii, lungmetrajul „Hours”, în care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat în drama poliţistă „Brick Mansions”, aflat în postproducţie şi care va fi lansat în 2014.

Spynews
Povestea Mariei, o mamă a opt copii care a luat examenul de Bacalaureat! Femeia visează să ajungă studentă la Universitate | FOTO
Bzi.ro
Ei sunt noii jurați X Factor 2024! „Mă simt onorat de invitație!”
Fanatik.ro
Ce înseamnă temperatura pe care o setezi pe aerul condiționat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane ajung să o facă pe timp de caniculă
Capital.ro
Mașinile care au interzis. Ordinul intră în vigoare de astăzi, 19 iulie, ora 11
Playtech.ro
Ce este INTERZIS să faci de Sfântul Ilie. E mare păcat, tradiția pe care nu trebuie să o încalce credincioșii
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
”Inima mea e cărbune” Prima reacție a soțului Doinei, după ce a aflat că femeia a fost ucisă de Zoro și Narcisa
Spynews
Zoro și Narcisa au mărturisit și cea de-a doua crimă! Cadavrul găsit recent aparține Doinei. Femeia a fost dată dispărută anul trecut și ucisă de ei
Evz.ro
Dilema mondenă a deceniului. De ce n-o cere Salman Khan pe Iulia Vântur. Dezvăluiri din familie
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Am făcut calculul! Câți bani a primit Ianis Hagi, în total, din darurile de nuntă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben și portocaliu de caniculă în jumătate din țară! Zonele în care se vor resimți temperaturi de până la 38 de grade
Capital.ro
A murit marele actor. Doliu în televiziune. Va rămâne o legendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Haos pe Aeroportul Henri Coandă: Sute de Pasageri Lăsați să Aștepte Ore pentru Recuperarea Bagajelor
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'