PDL îi RETRAGE sprijinul lui Alin Trăşculescu. Deputatul, dat jos de la şefia filialei Vrancea

Liderul PDL, Vasile Blaga, a anunţat, luni, că partidul îi retrage sprijinul politic deputatului Alin Trăşculescu. PDL a decis totodată schimbarea lui Trăşculescu de la şefia organizaţiei de Vrancea.
Romania TV
12 nov. 2012, 10:48
PDL îi RETRAGE sprijinul lui Alin Trăşculescu. Deputatul, dat jos de la şefia filialei Vrancea

Vasile Blaga a declarat că încetează susţinerea politică a PDL pentru deputatul Trăşculescu, dar că acesta rămâne pe listele parlamentare pentru un nou mandat. Totodată, Alin Trăşculescu va fi schimbat din funcţia de preşedinte al Organizaţiei PDL Vrancea.

Începând de astăzi, organizaţia PDL Vrancea va avea o conducere interimară. O să numesc un preşedinte interimar după ce mă consult cu Biroul Permanent Judeţean Vrancea şi o să fac asta prin dispoziţie de preşedinte aşa cum spune statutul partidului”, a spus Blaga.

Blaga a arătat că de pe listele parlamentare nu mai poate fi retras nimeni, menţionând că au fost cazuri când au fost aleşi primari decedaţi.

Listele electorale sunt deja definitive prin decizia Biroului Electoral Central, astfel încât ele nu mai pot fi modificate, dar PDL şi Alianţa România Dreaptă încetează astăzi susţinerea politică pentru deputatul Trăşculescu„, a precizat liderul PDL.

Vasile Blaga a mai spus că de duminică a dat dispoziţie liderului deputaţilor PDL, Mircea Toader, ca deputaţii democrat-liberali să fie prezenţi în Bucureşti şi să voteze în Comisia juridică a Camerei şi în plen solicitarea procurorului general de ridicare a imunităţii deputatului Trăşculescu.

Preşedintele PDL a precizat că Trăşculescu rămâne membru al partidului până când va fi eventual arestat. „În momentul în care se va prezenta în faţa instanţei şi va fi arestat, pe loc îl vom da afară din partid„, a spus Blaga.

Deputatul PDL Alin Trăşculescu a fost eliberat, luni dimineaţa, din arestul poliţiei, deoarece mandatul de reţinere i-a expirat.

Demnitarul a primit interdicţia de a părăsi ţara pentru 30 de zile. Deputatul a fost reţinut, sâmbătă, de procurorii anticorupţie şi este cercetat pentru trafic de influenţă, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi instigare la spălare a banilor.

Potrivit procurorilor, în perioada noiembrie 2010 – noiembrie 2012, Alin Silviu Trășculescu, în calitate de deputat în Parlamentul României și președinte al Organizației Județene Vrancea a unui partid politic, a pretins de la reprezentantul unei societăți comerciale (denunțător în cauză), inițial suma de 50.000 euro, care ulterior a fost majorată la 150.000 euro.

Anchetatorii, mai spun că deputatul a spus că are influenţă la vârful Ministerului Turismului, condus în acea vreme de Elena Udrea. În replică, fostul ministru a spus că nu există nicio legătură cu deputatul inculpat.

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Câți bani ia David Popovici pentru aurul olimpic de la Paris! Moldova i-ar fi plătit mai mult!
Capital.ro
UDREA trebuie eliberată! Anunț istoric pentru fostul ministru: Zero probe
Playtech.ro
Cine sunt românii care vor avea pensia mărită cu 700 de lei. Ce se întâmplă până pe 15 august
DailyBusiness
METEO. ANM anunță ce îi așteaptă pe români în luna august
Adevarul
E Budapesta peste București? Un vlogger celebru dă verdictul. „Sunt șocat de ceea ce văd, priviți câtă nesimțire aici” VIDEO
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Eșec inexplicabil. Atentatorul la viața lui Trump, reperat cu două ore înainte de a trage
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
David Popovici explică succesul victoriei de la JO 2024. Ce a făcut după startul cursei, asta i-a adus AURUL
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Câți bani va primi David Popovici de la statul român pentru medalia de aur câștigată la Jocurile Olimpic
Capital.ro
S-a pus limită la banii cash. Anunț pentru cei care retrag numerar la bancomat. Banca te obligă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Momente cheie pentru sportivii români azi la Jocurile Olimpice
MediaFlux
BETTY SALAM, cum n-a fost VĂZUTĂ NICIODATĂ! EXCLUSIV PAPARAZZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!