Pe 2 iulie va fi ECLIPSĂ TOTALĂ de Soare! Totul despre ECLIPSELE VERII 2019. Cum îţi vor impacta DESTINUL în mod MAJOR până în 2020

In fiecare luna ne bazam pe ciclul Lunii: intunecimea purpurie a Lunii noi, luminozitatea misterioasa a Lunii pline si toate fazele sale intermediare. Luna este astrul ce influenteaza emotiile umane. Este legata de apa iar corpul uman este alcatuit peste 80% din apa, deci legatura noastra cu Luna este puternica, exista dintotdeauna si va fi cat timp va exista viata pe Terra.
Filip Stan
28 iun. 2019, 18:03
Pe 2 iulie va fi ECLIPSĂ TOTALĂ de Soare! Totul despre ECLIPSELE VERII 2019. Cum îţi vor impacta DESTINUL în mod MAJOR până în 2020

Din cand in cand, Luna are anumite aliniamente puternice cu Soarele, formand potentul fenomen numit eclipse.

Eclipsele sunt evenimente cosmice dinamice care activeaza NODURILE LUNARE. Spus simplu, Luna se roteste in forma eliptica prin cele 12 zodii. Punctele cele mai inalte respectiv joase din aceasta miscare corespund Nodurilor lunare. Fiecare dintre noi are in harta sa natala Nodurile lunare Nord si Sud in anumite zodii. Nodurile lunare mai sunt numite si Nodurile Destinului si simbolizeaza calea noastra karmica – trecutul si viitorul, de unde venim si spre ce ne indreptam, ce am trait in alte vieti si ce avem de invatat in aceasta viata.

Pe 6 noiembrie 2018, Nodul Nord s-a mutat in Rac iar Nodul Sud in Capricorn pana in 2020.

RACUL, noua pozitie a Nodului Nord, reprezinta caminul nostru, radacinile noastre, traditiile noastre, ceea ce ne face sa ne simtim in siguranta, protejati, hraniti, ingrijiti. Racul este simbolul sigurantei, a mamei, a ceea ce ne hraneste si ingrijeste.

CAPRICORNUL reprezinta societatea, spre ce aspiram, cariera, statutul, reputatia. Capricornul este simbolul autoritatii si al tatalui.

Intrucat Nodul Sud conectat cu trecutul este in Capricorn, iar Nodul Nord al propriei vointe si sansei de a imbunatati karma este in Rac, lectia noastra este sa ne indreptam karma cu Capricornul – autoritatea, cariera, ambitia, reputatia si statutul – prin energia Racului – confort, siguranta, construirea unui camin, orice inseamna asta pentru fiecare in parte.

Sub Nodul Nord in Rac, oamenii vor incepe sa se simta atrasi de vibratia corespunzatoare gandirii : „nu mai am chef de sclavie, m-am saturat de tot ce inseamna aceasta societate cu pretentiile ei si lipsa mea de libertate ca sa imi traiesc viata mai liber si cu bucurie, vreau un camin confortabil, sigur, vreau sa ma simt ca acasa, vreau sa imi hranesc sufletul si familia, sa cultiv pamant, vreau sa imi onorez iubirea de sine. Nu mai vreau sa slugaresc asa de mult si sa uit de mine.”

Asa se naste noua cale a umanitatii care sa manifeste o realitate superioara si validata emotional. Muncim, dorim cariera si succes, dar nu in detrimentul pierderii totale a contactului cu inima, mama, caminul, pamantul, sufletul.

Astfel, eclipsele activeaza aceste Noduri Lunare din fiecare harta natala, punand lumina asupra destinului nostru. Deci da, eclipsele sunt UN FENOMEN IMPORTANT.

Dar desi eclipsele sunt evenimente astrale majore, nu sunt chiar asa de rare. De fapt, in fiecare an sunt intre trei si sapte eclipse. O serie de eclipse a inceput pe 13 iulie 2018 si va continua pana in 2020 pe axa Rac-Capricorn, schimbandu-ne perceptia publica despre siguranta (simbolizata de Rac) si autoritate (reprezentata de Capricorn).

Eclipsele Rac-Capricorn continua si in aceasta vara 2019 cu o eclipsa solara in Rac pe 2 iulie 2019 si o eclipsa partiala de Luna in Capricorn pe 16-17 iulie 2019. Ultima eclipsa de pe aceasta axa va avea loc pe 5-6 iulie 2020 cand o eclipsa totala de Luna in Capricorn va inchide acest ciclu de doi ani.

Care este diferenta dintre o eclipsa de Soare si o eclipsa de Luna?

Exista doua tipuri de eclipse : de Soare si de Luna. Eclipsele solare apar atunci cand Luna este Noua si cand Soarele si Luna sunt pozitionate la exact acelasi grad din aceeasi zodie. In aceasta configuratie, Luna trece intre Soare si Pamant, obturand temporar Soarele. Daca se intampla pe durata zilei, rezultatul este de-a dreptul tulburator : pentru cateva momente, Soarele este total obturat de silueta Lunii.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!