Pe ce dată exactă vin ninsorile ADEVĂRATE în București. Prognoza Accuweather s-a schimbat

Accuweather a modificat prognoza pentru București. Astfel, în Capitală,  zăpada nu se va lăsa așteptată prea mult.
Filip Stan
04 dec. 2023, 06:43
Pe ce dată exactă vin ninsorile ADEVĂRATE în București. Prognoza Accuweather s-a schimbat

Prognoza Accuweather decembrie 2023. Potrivit noilor date de la meteorologii Accuweather, în Capitală va ninge chiar de sărbători. Pe 25 și 26 decembrie sunt așteptate ninsori în București, la fix pentru cei care sperau într-un Crăciun cu zăpadă, chiar dacă nu pleacă la munte.

Potrivit estimărilor Accuweather, și în noul an va ninge, astfel că pe 1 și 2 ianuarie 2024 sunt așteptate ninsori slabe și lapoviță în București.

Prognoza Accuweather actualizată, meteorologii anunțând cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion. Așadar, dacă îți dorești o vacanță ca în povești, cu multă zăpadă, trebuie doar să alegi locul potrivit.

Potrivit meteorologilor, în unele zone de munte va fi, cu siguranță, zăpadă de sărbători. ”În ceea ce privește sărbătorile de iarnă, răspunsul cel mai simplu pe care îl pot da acum este că toate aceste episoade cu precipitații mai spre ninsoare vor favoriza ca măcar în zona de munte să fie strat de zăpadă în acea perioadă. Pentru partea mai joasă, incertitudinea este mult mai mare”, a spus directorul executiv în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie, Florinela Georgescu.

Prognoza Accuweather

Prognoza Accuweather decembrie 2023. Cum va fi vremea de sărbători în Predeal

În Predeal nu va ninge în prima zi de Crăciun, însă în noaptea de Revelion se anunță ninsoare în toată regula, așadar dacî vei petrece noaptea dintre ani acolo te vei bucura de zăpadă din plin.

Meteo din bătrâni decembrie 2023, cu Mihai Voropchevici. „Tot ce cade din cer se transformă în lapoviţă şi ninsoare”. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion
Prognoza Accuweather decembrie 2023. Cum va fi vremea de sărbători în Sinaia
Și în Sinaia zăpada va lipsi în prima zi de Crăciun, însă de Revelion va ninge puțin.

Prognoza Accuweather decembrie 2023. Cum va fi vremea de sărbători în Vatra Dornei
Dacă pe Valea Prahovei nu va ninge de Crăciun, ai putea să alegi o altă locație. În Vatra Dornei, de exemplu, va ninge a treia zi de Crăciun, pe 27 decembrie, urmând ca finalul anului să vină cu ninsori abundente.

Prognoza Accuweather decembrie 2023. Cum va fi vremea de sărbători în Borșa, Maramureș
Maramureșul de poveste oferă turiștilor sărbători de iarnă de vis, cu sau fără zăpadă. Chiar dacă pe 25 decembrie nu sunt anunțate ninsori, începând cu a doua zi de Crăciun va ninge aproape în fiecare zi până la finalul anului.

 

Prognoza Accuweather decembrie 2023. Cum va fi vremea de sărbători în Sighetu Marmației
Dacă îți dorești zăpadă și frig de sărbători, Sighetu Marmației este locul perfect pentru a te bucura de toate acestea. Va ninge și de Crăciun, și în noaptea dintre ani.

Citește și: Prognoza meteo. Ciclonul polar se întoarce, Moş Nicolae vine cu temperaturi de îngheţ. Unde va ninge abundent

Prognoza ANM decembrie 2023. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion în țară

Săptămâna 4-11 decembrie 2023
Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile sud-estice, iar în rest va fi, în general, apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 11-18 decembrie 2023
Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile estice și sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 18-25 decembrie 2023
Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor mai coborâte în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în regiunile intracarpatice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 25 decembrie 2023-1 ianuarie 2024
Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru această perioadă, cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile vestice și nord-vestice.

Spynews
Cine este Anca Surdu, noua iubită a lui Denis Alibec. Tânăra este campioană mondială și europeană la gimnastică | GALERIE FOTO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a plătit 2000 de euro pentru o vacanță all inclusive în Turcia: “Practic sunt degeaba”
Capital.ro
Mașinile interzise. Decizia luată de autorități. Se aplică de azi, 24 iulie
Playtech.ro
Când intră pensiile pe card în luna august 2024. Casa de Pensii, precizări importante
DailyBusiness
Se dau 5000 de lei GRATIS pentru o categorie de români!
Adevarul
Ce spun experții despre valul de hate la adresa profesorului îmbrăcat în fustă: „Românii încă prezintă la scară largă prejudecăți” VIDEO
Spynews
Antilia, cea mai scumpă casă din lume, valorează 2 miliarde de euro. Cum arată locuința magnatului indian Mukesh Ambani | FOTO
Spynews
Ultima dorință a lui Andrei Versace înainte să moară. Cu cine a vorbit în acea zi
Evz.ro
Laura Lavric ar fi lovit un coleg la o nuntă. Autoritățile anchetează situația
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
INFORMAȚII 💣 Doctorița din Brăila, legături cu MAFIA?! Ar fi avut o relație cu un raket basarabean, pe care l-ar fi... De ce poliția crede că este o „crimă la comandă”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Start la Programul Rabla Plus: De ce nu pot toți românii să acceseze acest program? Anunțul făcut de Administrația Fondului de Mediu
Capital.ro
Simona Halep a suferit cumplit. Adevărul despre divorțul de Toni Iuruc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Un psihopat''- Bunica și mătușa Dianei, tânăra ucisă cu toporul de soț, mărturisiri șocante
substantial.ro
Ridicarea controalelor la frontierele terestre ale României, obiectiv prioritar, declară Klaus Iohannis
MediaFlux
DOLIU IMENS! Din păcate A MURIT ASTĂZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!