Pe cine ar alege Marcel Ciolacu să fie premier, dacă ar câștiga alegerile prezidențiale. „Fără reținere. Nu suntem prieteni, ci doi adversari care ne respectăm”

În cadrul unei ediții speciale a emisiunii La Măruță, Marcel Ciolacu a acceptat provocarea sosurilor picante și a răspuns la cele mai așteptate și incomode întrebări.
Filip Stan
07 oct. 2024, 17:26
Pe cine ar alege Marcel Ciolacu să fie premier, dacă ar câștiga alegerile prezidențiale. „Fără reținere. Nu suntem prieteni, ci doi adversari care ne respectăm”
PNL confirmă posibilitatea remanierii în Guvern cu ocazia alegerilor locale. Ce se întâmplă cu miniştrii care vor intra în cursa electorală

Premierul Ciolacu a dezvăluit cum ar arăta o eventuală colaborare între oamenii politici care se luptă să conducă România. Întrebarea lui Cătălin Măruță a fost simplă, dar provocatoare:

„Dacă ați câștiga alegerile prezidențiale și ați fi nevoit să alegeți un candidat la prezidențiale ca premier, cine ar fi?”, l-a întrebat Cătălin Măruță pe premierul Marcel Ciolacu.

Pe cine ar alege Ciolacu în funcția de premier, în cazul în care ar câștiga prezidențialele

Ciolacu a expus că prima lui alegere ar fi Nicoale Ciucă. Premierul a spus că nu se pune vorba de o prietenie, fiindcă ei sunt doar adversari în cursa pentru prezidențiale, dar Ciucă ar fi alegerea lui pentru premier.

„Nicolae ciucă. Fără reținere. E vorba de continuitate, de cunoașterea problemelor. Nu suntem prieteni, suntem doi adversari politici care ne respectăm. Ne-am sfătuit pe multe probleme care țin de probleme executive”, a spus Marcel Ciolacu, la provocarea sosurilor picante, în emisiunea lui Măruță.

Citește și: Diana Şoşoacă, anchetată pentru promovarea de mesaje legionare. Riscă ani grei de închisoare, ce prevede legea

Pe cine ar alege Ciucă ca premier. Acesta nu l-ar alege pe actualul prim-ministru

La rândul său, Nicolae Ciucă a decis pe cine ar alege să fie premier în cazul în care ar câștiga alegerile prezidențiale.

„Marcel Ciolacu vorbește de cota progresivă, cum să-i acordăm un mandat când vorbim de cotă progresivă? Nu l-aș pune pe Marcel Ciolacu,” a declarat președintele PNL.

Cu toate acestea, Ciucă a enumerat principalele calități pe care el crede că ar trebui să le îndeplienască pe deplin viitorul premier al României.

„Avem cel puțin cinci nume din PNL. În momentul de față, la nivelul PNL, avem cel puțin 5 nume care se califică. Nu pot să vă dau acum pentru că există acest principiu de loialitate în interiorul partidului legat de ceea ce înseamnă desemnarea unei persoane anume. În schimb vă pot spune că va fi un premier profesionist, va fi un premier care nu va renunța la cota de impozitare de 16%,  va sprijini mediul de afaceri, va pune accent pe tot ceea ce înseamnă digitalizare, reducerea birocrației, reducerea poverii fiscale,” a spus Nicolae Ciucă.

Citește și: Marcel Ciolacu, adevărul despre Diana Șoșoacă, după a fost scoasă din cursa pentru prezidențiale: „Pe mine nu mă deranja, dar m-am speriat după ultimele declarații ale ei”

 

DailyBusiness
Sumele ENORME pe care studenții trebuie să le plătească pentru a-și continua studiile universitare
Spynews
Primele declarații ale lui Alfred Bulai după ce a fost acuzat de abuzuri. Profesorul a fost dus cu ambulanța la spital
Bzi.ro
Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025! Creșterea va fi de cel puţin 650 de lei
Fanatik.ro
Fabrica din România care oferă salarii compensatorii pentru angajații săi. Compania vrea ca 800 de oameni să-și dea demisia până la sfârşitul anului
Capital.ro
Decizia care împarte România în două. Este anunțul anului în politică: Se oprește aici!
Playtech.ro
Ucraina, cadou cu artificii de ziua lui Vladimir Putin în Crimeea. Ce au...
DailyBusiness
Milioane de români vor avea pensii recalculate automat. Află cum poți trimite cererea
Adevarul
Scandal la Kremlin: Serghei Șoigu, fostul ministru rus al Apărării, a rămas fără birou
wowbiz.ro
Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii
Spynews
De ce nu și-a dorit Alina Radi împăcarea cu Nick Rădoi. Chiar dacă nu mai sunt împreună de 11 ani, cei doi încă păstrează legătura
Spynews
Leguma care poate să te otrăvească și să îți fie letală. Mesajul transmis de medicul Tudor Ciuhodaru: ”Nu vă jucați cu așa ceva” 
Evz.ro
Gata, a renunțat la știri! Demisie fulgerătoare din televiziune
Ego.ro
Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
kanald.ro
„Nu a fost doar o mamă” Fiul Mariei Campai, românca ucisă de un adolescent de 17 ani, își strigă durerea. Unde va avea loc înmormântarea Mariei
Cancan.ro
ÎN SFÂRȘIT, Diandra a recunoscut ce a făcut cu Andrei în baie, la Insula iubirii! Au fost sau nu intimi? Bruneta nu a mai suportat vorbele din online și a povestit TOT ce a făcut la Insula iubirii
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Ungurii, excluși din NATO?! Au pierdut încrederea tuturor. Decizia pe care Putin abia o așteaptă
StirileBZI
Facturile se vor dubla după 1 aprilie 2025! Creșterile ar putea fi de până la 120%
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
stirilekanald.ro
Ea este Virginia, doctorița de la ATI care a fost aproape strivită de o șoferiță! Coincidență stranie, accidentul s-a produs după ce și-a înmormântat socrul 
substantial.ro
Draconidele își ating apogeul pe cerul nordic în seara de 8 octombrie
MediaFlux
Diana Șoșoacă riscă ÎNCHISOARE de până la 3 ANI! Anchetă fără PRECEDENT la PARCHETUL GENERAL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Delicii exotice dintr-o livadă din Buzău