Pe cine îl vede ca aliat Cristian Popescu Piedone. ”Prima opțiune este PNL. Burduja. M-am intersectat cu domnia sa și avem o viziune diferită, dar finalitatea ne regăsește împreună”

Cristian Popescu Piedone a vorbit, la Antena3, despre soluțiile la care s-a gândit, în viziunea unui potențial câștig al Primăriei Capitalei. Ce spune Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 5.
Filip Stan
05 iun. 2024, 20:23
Pe cine îl vede ca aliat Cristian Popescu Piedone. ”Prima opțiune este PNL. Burduja. M-am intersectat cu domnia sa și avem o viziune diferită, dar finalitatea ne regăsește împreună”

Cristian Popescu Piedone a vorbit, la Antena3, despre soluțiile la care s-a gândit, în viziunea unui potențial câștig al Primăriei Capitalei. Ce spune Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorului 5.

Citește și EXCLUSIV Cum vrea Piedone să convingă electoratul tânăr să-l voteze, făcând promisiuni greu de îndeplinit: „Se vor construi blocuri pentru tineri. Primarul General este Stăpânul Inelelor pe case în București”

Cristian Popescu Piedone a fost întrebat, în cadrul platoului Antena3, cum ar putea să gestioneze cele 10.000 de procese, în care sunt implicate și mai multe case de avocatură externă.

„Când iei, iei și activ și pasiv. Vă dau sectorul 5, 2020, buget din taxe și impozite anual 105 milioane lei, datorii executate în prima zi 250 milioane de lei, pe lângă împrumuturi, gradul de îndatorare, niciun fond atras, absolut nimic.  Nu mă vait, am reglat, și astăzi cu acel 2 lei fiind cel mai văduvit Sector, am demonstrat că se poate.

Toată lumea s-a lăudat, că n-am atras niciun fond, sunt 144 milioane de euro fonduri nerambursabile atrase de Primăria Sectorului 5, sunt primul din România pe fond nerambursabil pe care construiesc cu 28 milioane de euro unități locative pentru tineri și persoane nevoiașe” Am eliberat terenul, suntem în procedurile de proiectare și execuție. Proiectul trebuie finalizat până la finalul lui 2025”, a spus Cristian Popescu Piedone, la Antena3.

”Gabriela Firea pozează lângă aeroporturi virtuale”

Cristian Popescu Piedone a fost întrebat și ce șanse are fiul său pentru a prelua conducerea la Primăria Sectorului 5, având în vedere că mulți dintre bucureșteni l-au acuzat pe acesta că ”lasă primăria moștenire”.

„Ce șanse are Vlad Piedone la Primăria Sectorului 5?”, a fost întrebarea adresată de către prezentator.

„Am fost acuzat că las primăria moștenire, asta nu se câștigă, se muncește pentru asta. Vlad Popescu Piedone este parlamentar astăzi, noi nu vorbim din familia Popescu, doar ne apărăm. El e inițiatorul a 87 de legi și 20 și ceva îi poartă numele. Noi muncim, am lăsat amprentă. Procentul lui Vlad Popescu Piedone? Minim 36%”, a fost de părere Piedone.

„La București sunt singurul care merge printre oameni, am văzut foști primari, mă refer la Gabriela Firea, se putea lăuda cu proiecte pe timpul mandatului său. Ea pozează lângă aeroporturi virtuale, văd că oamenii se duc lângă Băluță, de la candidatul liberal, până la nu știu ce, Băluță. Tu primar ai fost, el a venit cu 22 de proiecte și nu a îndeplinit nici unul”, a mai spus acesta.

„Scor pe USR la București si cu cine vă aliați?”, a fost o altă întrebare adresată actualului primar al Sectorului 5.

„Scorul politic în Sectorul 5 vom avea minim 20-25% scor politic, iar PUSL 15-17%”, a spus Cristian Popescu Piedone.

Întrebat și cu cine se aliază, acesta a răspuns:

Citește și EXCLUSIV / Cristian Popescu Piedone, la spital cu familia din cauza hărțuitorilor. Candidatul la Primăria Capitalei umblă cu coasa după el de frică

„Nu mai prezentați niște avioane, cu cine să fac majoritate? Prima mea opțiune este PNL. Burduja. Eu m-am intersectat cu domnia sa în cinci puncte, avem o viziune puțin diferită dar finalitatea ne regăsește împreună pentru punctele necesare pentru București”, a declarat Piedone.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!