Pensii 2023. Veste bună pentru pensionari, se dau 2.600 de lei pe final de an: primul venit, primul servit!

Reprezentanții Casei de Pensii au anunțat că biletele de tratament balnear aferente Seriei a 13-a sunt disponibile pentru ridicare până la sfârşitul săptămânii.
Filip Stan
10 oct. 2023, 12:10
Pensii 2023. Veste bună pentru pensionari, se dau 2.600 de lei pe final de an: primul venit, primul servit!
Până când își pot ridica pensionarii biletele de tratament balnear

Pensii 2023, bilete tratament 2023. Guvernul a aprobat acordarea biletelor de tratament balnear în acest an pentru pensionari.  Astfel, în unităţile de tratament balnear aflate în proprietatea Casei Naţionale de Pensii Publice urma să fie asigurat un număr de maximum 60.420 de bilete de tratament. Interesant este că nu toate locurile au fost ocupate, astfel că se fac suplimentări pe final de an.

Casa Județeană de Pensii Gorj anunță că marți, 10 octombrie, s-a primit suplimentarea biletelor de tratament balnear pentru Seria nr. 15 din 2023, cu data de intrare în perioada 13-16 octombrie 2023.

Casa de Pensii Gorj informează pensionarii că biletele de tratament balnear se eliberează beneficiarilor numai după legitimarea acestora, acestea fiind eliberate doar personal titularului sau unei alte persoane, desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

Bilete tratament 2023. Sejur de 16 zile pentru pensionari plătit de Guvern. Daniel Baciu: „Valoarea vacanţei este de 2600 de lei” EXCLUSIV
Mai mult, Casa de Pensii precizează că biletele de tratament balnear vor fi acordate pe principiul primul venit, primul servit.

Ce a transmis, marți, Casa de Pensii Gorj:
„Astăzi, 10.10.2023, s-a primit suplimentarea biletelor de tratament balnear pentru seria nr.15/2023 cu data de intrare în perioada 13 – 16 octombrie 2023, in urmatoarele statiuni:

Nr.Crt. STAŢIUNEA NUMĂR LOCURI

1. BUZIAS 6
2. CALIMANESTI/CACIULATA 25
3. HERCULANE 14
4. OLANESTI 10
5. SOVATA 2
6. VATRA DORNEI 4

Pensii 2023. Biletele de tratament balnear se eliberează beneficiarilor numai după legitimarea acestora, acestea fiind eliberate doar personal titularului sau unei alte persoane, desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

Datorita timpului foarte scurt de la alocarea biletelor pana la plecarea in statiune, seria nr.15 va fi distribuita pe principiul „PRIMUL VENIT – PRIMUL SERVIT”.
C.J.P. GORJ”.

Anunț de ultimă oră pentru seniorii României! Până când își pot ridica pensionarii biletele de tratament balnear

Presedintele Casei Nationale de Pensii, Daniel Baciu, a oferit detalii, în exclusivitate la România TV. „Anul acesta, avem aprobată o suma de 300 de milioane de lei cu aceasta destinatie, reprezentand aproape 115 mii de bilete la nivel nationlal. Inca din luna martie am inceput deja sa avem aceste bilete cu societatile de tratament balnear, astfel incat acum am reusit sa incheiem si celelte licitatii cu operatori privati care au partipciat. Incercam  sa mai punem la dispozitia pensionarilor inca 55 de mii de bilete de tratament cu plecarea incepand de luni, 22 mai. Sejurul este de 16 zile, cuprinde cazare, masa, tratamenul pe care il fac… Aceste bilete sunt o forma de protectie acordata de Guvern pensionarilor pentru ca ca ei platesc 50% din valoarea pensiei diferentapana la pretul real. Valoarea este de 2600 lei diferenta este suportata din bugetul asigurarilor nationale de stat„, a spus Daniel Baciu la România TV.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Grevă anunțată pe aeroporturile din Paris în ziua ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!