Pentru o petrecere reușită cu voie bună invită ursitoare tradiționale la botez în București

Printre cele mai frumoase amintiri ale unei persoane se numără, cu siguranță, amintirile din copilărie. Joaca, poveștile și aventurile eroilor pot fi rememorate la orice vârstă sau trăite din nou prin petreceri surpriză.
Filip Stan
26 oct. 2023, 18:01
Pentru o petrecere reușită cu voie bună invită ursitoare tradiționale la botez în București
Pentru o petrecere reușită cu voie bună invită ursitoare tradiționale la botez în București

Pentru o reîntoarcere reușită în acel univers nu este nevoie de nicio baghetă magică, ci doar de un simplu telefon la Paradisul Personajelor. Aceștia sunt profesioniștii care fac fiecare petrecere, fie ea botez sau zi aniversară, să fie desăvârșită și să rămână în amintirea tuturor.

Citește și: Ursitoare de vânzare! Suma incredibilă cu care o femeie de afaceri din Iași își vinde business-ul ce a înregistrat profituri colosale. ”Este un preț negociabil”

Un botez cu ursitoare tradiționale – cât costă?

Printre serviciile animatorilor de la Paradisul Personajelor se numără și organizarea evenimentului de botez în așa fel încât acesta să fie de neuitat. Petrecerea va conține mai multe momente cheie, așa cum ar fi melodii interpretate live, o scenetă în versuri special concepută pentru acest moment, texte personalizate, dar și coloana sonoră asigurată de către ursitoare traditionale botez Bucuresti.

Pentru cei care își doresc extra servicii pot opta pentru pachetele de tip gold, gold plus sau bebe gold. Acestea au prețuri care încep de la 499 de lei și ajung pentru un spectacol complex la suma de 1299 lei. Se mai adaugă texte personalizate cu numele părinților, bunicilor și al nașilor, precum și o mașină de baloane și un animator standard.

Cireașa de pe tort va fi portretul bebelușului, dar și pernuța bebelușului sau un cadou surpriză pentru perechea sau perechile de nași.

Animatorii de la petrecerile de copii și personaje fantastice

Una dintre cele mai așteptate momente este, desigur, aniversarea zilei de naștere. Acest moment va rămâne în memoria copiilor și a părinților deopotrivă. O echipă de animatori fantastici va avea grijă ca petrecerea să fie activă și plină de veselie. Muzică, dans, momente interactive, nimic nu va fi prea mult pentru o zi de aniversare reușită.

Mai mult chiar, surpriza oaspeților va fi totală când la petrecere își vor face apariția personaje desprinse din desene animate sau din povești. Cenușăreasa, Mickey și Minnie Mouse, Donald sau pirați neînfricați, toți aceștia vor adăuga petrecerii o notă unică de bucurie.

Dacă la toate acestea se mai adaugă și decorațiuni făcute cu ajutorul baloanelor colorate, impresia generală va fi perfectă. Petrecerea nu va fi completă fără diverse surprize cum ar fi mașina de popcorn sau de delicioasa vată de zahăr.

Spațiu de joacă gonflabil, pentru o petrecere reușită

Copiii vor fi încântați de-a dreptul să aibă la petrecere sau la o zi aniversară un spațiu de joacă gonflabil. Ei vor putea alerga, sări, ascunde sau avea nenumărate aventuri cu ajutorul spațiilor misterioase.

Un tobogan, un coș de baschet pentru cei sportivi sau un tunel, nenumărate opțiuni pentru acest spațiu gonflabil le vor sta copiilor la dispoziție. Distracția va fi garantată pentru că echipa de la Paradisul Personajelor a avut grijă de toate detaliile. Igiena și curățenia sunt asigurate tot de către ei, pentru ca părinții să stea liniștiți în această privință.

Detalii suplimentare, informații despre pachete sau contact se face doar pe pagina oficială Paradisulpersonajelor.ro.

Contact: [email protected]

Citește și: Cât câştigă un animator de petreceri în 2023. Ursitoarele au devenit un „must” la petrecerile de botez

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Ce a pățit un român care a traversat noaptea Bulgaria pentru a ajunge în vacanță în Turcia. Coșmar la ora 03.00: “Au ieșit două mașini, ne-au urmărit 10 km, ne depășeau și puneau frână bruscă”
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Decizia se va aplica în curând. Ciolacu: Vor fi deduceri din impozit
Playtech.ro
Cum îți dai seama dacă ai luat virusul West Nile după o înțepătură de țânțar
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
S-au trimis ordine de încorporare. Sute de tineri, chemați în Armată
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Noi detalii în ancheta crimei din Brăila! Dentista Marin Gavril ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat suspectului măseaua care îl durea
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente, case și mașini. Toți vor fi verificați
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Rareș Bogdan răspunde acuzațiilor lui Mircea Geoană privind prezența lui Nicolae Ciucă la summitul NATO
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!