Pepe a dat cărțile pe față! Artistul a șters pe jos cu numele Raluca Pastramă. I-a făcut public tot trecutul amoros. ”Nu mai asociați numele meu cu al ei”

Zilele trecute, Pepe a avut o reacție mai puțin pașnică pe rețelele sociale. Artistul este scos din sărite de faptul că numele său este asociat cu cel al fostei soții, Raluca Pastramă, femeia pe care a iubit-o până la un moment dat. Mai mult decât atât, acesta i-a făcut public și trecutul amoros al acesteia! Vezi mai jos toate detaliile.
Filip Stan
20 mart. 2024, 10:59
Pepe a dat cărțile pe față! Artistul a șters pe jos cu numele Raluca Pastramă. I-a făcut public tot trecutul amoros. ”Nu mai asociați numele meu cu al ei”

Recent, Pepe s-a arătat enervat pe rețelele sociale, iar motivul este unul foarte simplu, și anume, faptul că numele său este asociat cu cel al fostei soții, Raluca Pastramă.

Citește și Ce a declarat Raluca Pastramă după ce „i-a zburat” iubitul Ramonei Olaru: „Ce treabă am eu? El e…”

Pepe se află deja la a treia căsătorie, însă departe nu este nici Raluca Pastramă, femeia pe care a iubit-o în urmă cu ceva timp. Totuși, pare că viața amoroasă a lui Pepe încă este un subiect discutat, lucru deranjat pentru artist.

Pepe a avut o relație de 16 ani cu Oana Zăvoranu, dintre care cinci ani au fost și căsătoriți.

Apoi, după ce el și Oana Zăvoranu au decis să meargă pe drumuri separate, artistul și-a întemeiat o familie cu Raluca Pastramă, alături de care are două fetițe minunate.

Însă nici cea de-a doua căsnicie nu a fost basmul la care visa artistul, iar în urmă cu aproape patru ani, cei doi au decis să divorțeze și să rămână în relații bune de dragul celor mici.

În prezent, Pepe este căsătorit cu Yasmine Ody, femeia alături de care are un băiețel. Între cântăreț și Yasmine există o diferență de 15 ani, însă acest lucru nu i-a împiedicat să își formeze o familie.

Cei doi se cunosc încă din copilărie, însă abia acum trei ani au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt.

În cadrul unei postări pe contul personal de Instagram, Pepe le cere tuturor să încerce să evite asocierea lui cu fosta lui soție.

Cu gândul de a-și proteja actuala familie și cei trei copii, Pepe a declarat că nu își dorește să își pună familia într-o lumină proastă și nici ca fosta lui relație să fie subiect de discuție în toată presa.

Pepe s-a arătat enervat de faptul că trecutul său amoros este încă un subiect de interes public.

”Am o mare rugăminte”

Mai mult de atât, cântărețul a oferit și câteva detalii surprinzătoare, mai exact, a dezvăluit numele bărbaților cu care s-a iubit Raluca Pastramă.

Mai mult decât atât, a precizat și faptul că Raluca nu a divorțat de Ibrahim Ibru, bărbatul cu care aceasta s-a căsătorit, după ce a divorțat de Pepe.

De asemenea, Pepe a lăsat de înțeles că Raluca Pastramă are un alt iubit, însă încă nu este divorțată.

„Salutare tuturor și o mare rugăminte! Totodată, aici mă adresez celor din presă. Nu mă mai asociați cu subiectul, nu mai scrieți pe prima pagină. Știu că sunt mai multe accesări dacă scrieți Pepe. Chiar nu îmi doresc să se comenteze pe la școlile copiilor despre articolul respectiv și nu îmi doresc să îmi pun familia într-o lumină proastă în momentul de față. Nu mai vreau să fiu asociat cu subiectul.

Citește și Raluca Pastramă, aflată la al doilea divorț în doar trei ani, dezvăluie regretele avute după separarea de Pepe: „Nu am ieșit să spun partea mea de adevăr”

Sper că ați înțeles, dacă tot vreți să folosiți despre foști, scrieți despre fosta lui Ion sau fosta lui Ricy sau fosta lui Em Saray sau actuala soție a lui Ibrahim, fiindcă nici nu au divorțat, nici nu au depus actele sau actuala iubită a lui Iulian Aitean. Au nume și prenume, vorbiți despre ei! Vă rog eu mult de tot, lăsați-mă în pace”, a mărturisit Pepe pe InstaStory.

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Condimentul miraculos care ajută creierul să se repare singur. Trebuie amestecat cu apă caldă şi se bea dimineaţa, pe stomacul gol
Capital.ro
Românii să fie gata pentru CE E MAI RĂU. Traian Băsescu: Un sfârșit tragic
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Betty Salam, escapadă pe litoral. Artista nu se lasă afectată de despărțire
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
Asociația de proprietari îți ia banii. Toți proprietarii de apartamente trebuie să plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
substantial.ro
Incendiu puternic într-o zonă aglomerată din nordul Capitalei lângă stația de metrou Aurel Vlaicu
MediaFlux
Cine ia LOCUL lui BIDEN! S-a aflat după DEMISIE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!