Pepe a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a dat-o pe Raluca Pastramă în judecată. Totul a pornit de la copii: „Nu mi-a dat semnătură”

Pepe a dezvăluit de ce i-a intentat proces fostei soții, Raluca Pastramă, după divorț. Aceștia au împreună două fetițe, de care artistul se îngrijește foarte mult.
Alina Costache
17 sept. 2024, 22:54
Pepe a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a dat-o pe Raluca Pastramă în judecată. Totul a pornit de la copii: „Nu mi-a dat semnătură”
De ce i-a intentat Pepe proces Ralucăi Pastramă

Pepe a dezvăluit că i-a intentat proces fostei sale soții, Raluca Pastramă, pentru că aceasta a refuzat să semneze actele necesare pentru mutarea fiicelor lor, Maria și Rosa, la o școală mai apropiată de casa artistului. Fostul cuplu are custodie comună cu domiciliul copiilor la artist.

„Fetele locuiesc cu mine, noi suntem o familie formată din Yasi, Pepe Jr., Maria și Rosa. Eu am grijă de fete, le duc la școală, la diverse activități, mă ocup de creșterea lor și sunt zilnic prezent în viața lor. Ele merg la mama lor doar în vizită, sigur că ea le poate vizita oricând, așa cum este normal, dar nu vreau să intru mai mult în acest subiect”, declara Pepe la începutul anului trecut, pentru Viva.ro.

Citește și: Cum arată mama lui Sorin Bontea de la MasterChef. Femeia a împlinit 90 de ani: „Și acum mă întreabă dacă am mâncat”

Pentru că fetele locuiesc cu el, Pepe și-a dorit ca fiicele sale să se mute la o școală mai aproape de casă. Fata cea mare, Maria, și-ar fi dorit această schimbare de ceva vreme.

„Era nevoie de o școală în apropierea casei și foarte bine cotată. La școala din Colentina au început. Pentru I-IV a fost în regulă. Maria a vrut din clasa a cincea să se mute, dar nu am reușit din clasa a cincea, am reușit din a șasea. Tot la privat. Nu am reușit să o mut că nu puteam singur. Când am zis că vreau să mut fetele în apropierea casei la o școală mai bună nu mi-a dat semnătură. Până la urmă tot nu mi-a dat semnătură. Am deschis proces, dar s-a rezolvat. Nu mi s-a părut penibil nici măcar că am deschis proces și l-am câștigat”, a declarat Pepe, în emisiunea „Un show păcătos”, potrivit Spynews.ro.

Cât îl costă pe Pepe școala fetelor

Rosa și Maria merg la o școală privată din Capitală cu tarife de 670 de euro/elev pentru programul 08.00 – 14.00, care include și masă, și de 750 de euro petnru programul până la ora 17.00, tot cu masă inclusă.

„Sunt mândru pentru dorința voastră de evoluție și curajul de care ați dat dovadă când ați ales mutarea. Examenele de admitere au fost luate cu succes și argumentele voaste legate de timpul pierdut în trafic până acum, plus luptele și răbdarea în a primi o semnatură timp de un an și jumătate, sunt dovada faptului că sunteți deja mari și știți ce vreți de la viață. Ați reușit, felicitări și mult succes la școală!!! Vă iubește tati!!!”, a scris Pepe în mediul online, în prima zi de școală.

Citește și: Daniel Pavel a împlinit 47 de ani. Prezentatorul și soția lui au sărbătorit la Paris: „Fericită să fiu aici”

Pepe susține că și-a rugat fosta soție să viziteze școlile, dar aceasta a refuzat. Unul dintre motivele pentru care fetele voiau să se mute la o altă școală era pentru a evita timpul petrecut în trafic în drum spre școală.

„Am deschis procesul, am câștigat. Au fost fetele, au luat examenul, în două zile ea a făcut apel. Nu ai cum. Ea inițial nici nu s-a prezentat la proces. (…) Apoi a venit la apel”, a mai spus Pepe.

DailyBusiness
Noi locuri de muncă în România. O companie uriașă se mută din Bulgaria în țara noastră
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Bzi.ro
Salarii de 5.000 de lei pe lună, pentru cei fără studii superioare! Unde găsești aceste locuri de muncă
Fanatik.ro
Leguma, cultivată la greu în România, la care prețul a explodat în acest an. Cât a ajuns să coste astăzi
Capital.ro
Ilegal pe domeniul public. Legea se aplică în toată România: Se cer despăgubiri!
Playtech.ro
A murit jurnalistul TVR Dragoș Tăbăran. Ce a pățit fostul corespondent de război
DailyBusiness
1.500 lei pe cardurile românilor. Află cine primește
Adevarul
Fostul comandant al armatei ucrainene, Valeri Zalujnîi, s-a împotrivit incursiunii în Kursk. Obiecțiile generalului
Spynews
Poliția Română cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea incendiatorului din Parlament. Cum arată bărbatul / FOTO
Spynews
Ce relație are Mira cu soacra ei. Cântăreața a rămas surprinsă când a văzut cum a așteptat-o mama lui Levi Elekes | VIDEO
Evz.ro
Desfundarea chiuvetei, metode pe care sigur nu le-ai încercat. Ce spun experții
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
„Încă am o viață sexuală foarte bună cu el”. Victoria Beckham dezvăluiri intime incendiare despre David Beckham
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Cum arată Betty Salam acum, la 6 luni după Asia Express 2024. Are și mai multe kilograme ca la TV. Mesajul ei pentru cei care o critică
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Când vor primi pensionarii restul de bani din pensiile recalculate greșit. Anunțul făcut de Casa Națională de Pensii Publice
Capital.ro
Putin a dat ordinul ISTORIC. Anunțul la care planeta nu se aștepta: Treceți la producția de serie!
StirileBZI
Dispare permisul auto! Unde se introduce Cardul My Number
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
stirilekanald.ro
Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor
substantial.ro
Incident periculos pe o trecere de pietoni din Galați
MediaFlux
SUA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI! Au anunțat
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...