Pepe şi-a pus în cap tot trustul INTACT din cauza naşului Cătălin Măruţă

Pepe a reusit sa-si puna in cap tot trustul Intact la care lucreaza. Cantaretul nu a fost de acord sa-si "vanda" cel mai important eveniment din viata sa, nunta, doar trustului, si a dorit ca si nasul Maruta sa filmeze, chiar daca este vedeta a televiziunii concurente, PRO TV.
Alina Costache
22 iul. 2014, 15:42
Pepe şi-a pus în cap tot trustul INTACT din cauza naşului Cătălin Măruţă

Pepe si Raluca au facut nunta mare duminica. Dupa ceremonia religioasa ce a avut loc la Biserica Sfantul Spiridon cel Nou din Capitala, mirii si intreg alaiul de invitati au pornit catre restaurantul din Pipera unde era programata petrecerea.

S-a creat mare zarva cu acest eveniment al anului, iar televiziunile s-au „batut” sa obtina exclusivitate, Pepe fiind intre ciocan si nicovala. El, angajat la trustul Intact unde apare in mai multe emisiuni, nasul sau de cununie, Catalin Maruta, vedeta postului PRO TV. Ambele trusturi au vrut sa aiba imagini exclusive de la nunta anului. Asa ca s-a creat isterie. Pepe s-a vazut nevoit sa impace si capra si varza, asa ca a lasat ambele televiziuni sa filmeze la nunta, scrie wowbiz.ro.

Dupa lungi negocieri cu trusturile concurente, inainte cu doua saptamani de nunta, Pepe aranjase ca Antena sa filmeze toata nunta, mai putin slujba de la biserica si valsul mirilor unde ii promisese exclusivitate nasului Catalin Maruta.

Desi toate pareau stabilite, pe ultima suta de metri, cei din trustul Intact au realizat ca ei nu pot filma la doua dintre cele mai importante momente: ceremonia de la biserica si valsul mirilor, asa ca au reinceput discutiile cu Pepe.

CITEŞTE ŞI Oana Zăvoranu, ATAC DUR LA PEPE chiar în ziua nunţii

Intr-un final s-a decis ca si trustul Intact, si Pro TV sa filmeze toata nunta ca sa nu mai existe alte discutii. In ziua nuntii insa, desi lucrurile pareau puse la punct, nu s-a intamplat asa cum se discutase.

Acasa la mireasa, a intrat echipa lui Maruta sa filmeze, iar cei de la Antena au fost invitati politicos sa paraseasca locuinta. La biserica, din nou aceeasi problema. Echipa de la PRO a fost lasata sa intre la ceremonie, insa echipa de la Antena a fost data afara de catre bodyguarzi.

Cei de la Intact au inceput sa fiarba si, desi au incercat sa discute cu bodyguarzii si sa le explice intelegerea, nu a fost chip sa-i convinga sa-i lase sa mai intre la ceremonie. Abia spre final cand mirii se pregateau sa iasa din biserica, o echipa a trustului la care Pepe lucreaza a putut intra sa mai filmeze cateva cadre, insa ce era mai important a ratat.

Astfel, Pepe a reusit sa-si puna tot trustul in cap si sa-si scoata din sarite sefii.

„Nu stiu cati purici va mai face Pepe la Antena 1 dupa cum a procedat la nunta. A facut-o de dragul nasului Maruta, dar totusi el este angajat la Antena. Vedem din toamna, locul lui a inceput sa scartaie rau. Daca nu ramane fara loc de munca, cu o amenda frumusica tot se alege. Nu a procedat corect fata de cei de la Antena si a reusit sa o faca de oaie. Nu Maruta e vinovat sau bodyguarzii care au interzis accesul reporterilor de la Antena, ci Pepe care a dirijat tot„, au dezvaluit surse din anturajul lui Pepe.

CITEŞTE ŞI Iulia Albu şterge pe jos cu Andra şi Raluca Pastramă: „Prea ca la ţară!”

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Asociațiile de proprietari nu sunt obligate. Proprietarii de apartamente nu au drept. Legea spune clar
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Femeia care nu-l slăbește pe un celebru politician. Prinși din nou în fapt
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
O turistă și-a luat o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia, dar a fost obligată să plătească și ketchup-ul. Câți lei a dat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Statul va controla banii românilor. Rămâi fără toți banii adunați: Extrem de riscant
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Un mort și șase răniți după ce o mașină a intrat pe terasa unei cafenele din Paris
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'