Pepe şi Raluca, PROBLEME înainte de nunta de duminică: Momentele acestea nu se uită niciodată

Pepe şi Raluca se vor cununa duminică în faţa altarului. Din cauza stresului cu pregătirile, Pepe a slăbit 3 kg, iar soţia lui 7. Asta i-a costat destul de scump, pentru că au trecut pe la croitor de foarte multe ori, ca să strâmteze costumul de ginere şi rochia de mireasă.
Alina Costache
18 iul. 2014, 19:46
Pepe şi Raluca, PROBLEME înainte de nunta de duminică: Momentele acestea nu se uită niciodată

Pepe şi Raluca se află pe ultima sută de metri privind pregătirile pentru nunta care va avea loc duminică. Atât artistul, cât şi soţia lui, Raluca, vor păşi în faţa altarului, pentru prima dată.

Cea mai mare problemă a mirilor este aceea că, din cauza stresului, au dat jos câteva kilograme bune. În ultimele două-trei luni, de când se ocupă de organizarea evenimentului, Pepe a slăbit 3 kilograme, iar Raluca 7 kilograme. Din această cauză, ambii au fost nevoiţi să meargă cu costumele la strâmtat, de două ori.

„Raluca a slăbit mult, eu mai puţin. Este foarte stresată, deşi totul a ieşit aşa cum ne dorim. Sigur că şi eu am emoţii, e firesc. Momentele acestea nu se uită niciodată”, a spus Pepe, pentru Click!

Citeşte şi Pepe şi Raluca, pe ultima sută de metri înainte de nuntă. Au cheltuit MII DE EURO cu pregătirile

Mirii îi vor aştepta pe cei 300 de invitaţi cu tot felul de bunătăţi. Ei au ales un meniu personalizat care costă 92 de euro de persoană, ce include: pate de gâscă cu kiwi şi mango, somon fumé cu lămâie şi hrean, canapé cu icre somon, roşie umplută cu salată de pui cu mango, prosciuto di Parma cu pepene galben şi brânzeturi fine, broccoli, medalion de creveţi şi fructe de mare, tartine de ton şi ou de prepeliţă, peşte, muşchi de vită.

Tortul va avea şapte etaje, cu fructe şi ciocolată. Petrecerea va avea loc în sala Londra a centrului de evenimente „Aristocrat Events Hall”, aceeaşi în care au serbat şi cununia civilă, şi botezul fetiţei lor, Maria (2 ani). Raluca a ales tortul şi decorul, iar Pepe s-a ocupat de partea artistică. La dispoziţia nuntaşilor vor fi 25-30 de chelneri şi 15 bucătari.

Până acum, mirii au scos din buzunar până acum peste 100 de mii de euro pentru organizare. Doar pentru costumul de ginere şi rochia de mireasă au plătit peste 15.000 de euro. Pepe promite însă că nunta va fi una fastuoasă, cu surprize pentru invitaţi. Ca să iasă din tipare, Pepe s-a gândit să îşi primească invitaţii speciali cu melodiile lor. Instrumentiştii au primit indicaţii clare pentru întâmpinarea cântăreţilor. Astfel, când va apărea, spre exemplu, Anda Adam, fondul muzical trebuie să fie din repertoriul artistei.

Citeşte şi Pepe şi Raluca, pe ultima sută de metri înainte de nuntă. Au cheltuit MII DE EURO cu pregătirile

Cel mai bun prieten al lui Pepe, Connect-R va fi primit şi el pe acorduri muzicale.

Mai mult decât atât, ca să se asigure că nu va avea parte de evenimente nedorite, Pepe a angajat o armată de bodyguarzi. 20 de angajaţi ai unei firme de pază vor asigura securitatea la nunta anului. Un apropiat al cântăreţului a declarat că Pepe le-a dat bodyguarzilor poze cu Loredana Pastramă, sora miresei şi cu Oana Zăvoranu, care au interdicţie să pătrundă în incinta restaurantului.

Nunta lui Pepe a fost negociată cu două televiziuni. Pentru că artistul are contract cu o televiziune şi naşul, Cătălin Măruţă, cu alta, ambele posturi vor imagini exclusive de la eveniment. Pepe a negociat dur, pe bani grei şi îşi mediatizează fericitul eveniment la două televiziuni.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Asociațiile de proprietari nu sunt obligate. Proprietarii de apartamente nu au drept. Legea spune clar
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Elena, soția lui Ianis Hagi, în fața celui mai mare test. Nota primită
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
O turistă și-a luat o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia, dar a fost obligată să plătească și ketchup-ul. Câți lei a dat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Statul va controla banii românilor. Rămâi fără toți banii adunați: Extrem de riscant
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
AMENINȚAREA NUCLEARĂ: O NOUĂ CURSĂ A ÎNARMĂRII ÎNTRE SUA, RUSIA ȘI CHINA?
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'