Percheziţii DNA la JUDECĂTOAREA de la Tribunalul Bucureşti care i-a ACHITAT pe Borcea şi fraţii Becali

Procurorii DNA au descins, joi, în biroul judecătoarei Geanina Terceanu de la Tribunalul București, cea care i-a achitat pe Cristian Borcea şi fraţii Becali. Magistrata este suspectată că ar fi luat mită pentru a da o soluție de achitare, potrivit România TV.
Iulian Tudor
19 nov. 2015, 14:36
Percheziţii DNA la JUDECĂTOAREA de la Tribunalul Bucureşti care i-a ACHITAT pe Borcea şi fraţii Becali

Procurorii au efectuat percheziții la biroul judecătoarei Geanina Terceanu Teodorovici. Ea este cea care a dat în 2012 o decizie controversată în Dosarul transferurilor din fotbal. În primă instanță, cele opt persoane implicate în acest dosar au fost achitate.

Denunțul împotriva judecătoarei ar fi fost formulat de Cristian Borcea, potrivit unor surse, citate de romanialibera.ro

Citeşte şi: Gigi Becali, lovitură CRUNTĂ primită în INSTANŢĂ. Sentinţă DEVASTATOARE

Decizia Tribunalului București a fost răsturnată la recurs, iar cei opt „grei ai fotbalului” au fost condamnați la închisoare.

Judecătoarea este audiată în prezent la DNA. Ea este însoţită de un avocat.

În acest context fraţii Becali şi Borcea au fost aduşi la centrele de arest din Bucureşti pentru a fi la dispoziţia procurorilor DNA.

Potrivit România TV , în privinţa noului dosar de la DNA pe numele lui Cristi Borcea, acesta a fost adus miercuri seară în arestul Poliţiei unde a fost vizitat de 12 avocaţi trimişi de Gigi Becali. În acelaşi dosar este citat la DNA şi Victor Becali, mutat şi el din penitenciar la Arestul Central. Giovani Becali a fost încarcerat la arestul de la Secţia 5 de Poliţie, pentru a fi şi el audiat în acelaşi dosar.

Una dintre deciziile de achitare date de judecătoarea Geanina Terceanu a fost în dosarul transferurilor de jucători, în 3 aprilie 2012. Atunci, magistratul i-a achitat pe toţi cei opt inculpaţii în dosarul Transferurilor.

Decizia a fost contestată de procurorii DNA la Curtea de Apel Bucureşti, care în 12 noiembrie 2012, a dispus pedepse între trei şi opt ani de închisoare, cu suspendare sau cu executare.

Ulterior, Înalta Curte a decis rejudecarea cauzei, motivând că judecătorii de la CAB au respins toate probele cerute, nu i-au ascultat temeinic pe cei opt oameni de fotbal acuzaţi şi a dispus condamnarea pe probe în baza cărora fuseseră anterior achitaţi, de Tribunalul Bucureşti.

În urma rejudecării, tot la CAB, toţi inculpaţii au primit, în martie 2014, pedepse cu executare: Cristian Borcea şi Ioan Becali, la câte şase ani şi patru luni, Victor Becali, la patru ani şi opt luni, Gheorghe Copos, la trei ani şi opt luni, Mihai Stoica, la trei ani şi şase luni, Gheorghe Nețoiu şi Jean Pădureanu, la câte trei ani şi patru luni, şi Gheorghe Popescu, la trei ani, o lună şi zece zile.

Geanina Teodorovici a mai dat o decizie de achitare într-un dosar care are legătură cu sportul, cel în care Dumitru Dragomir a fost judecat pentru sediul LPF. Soţul ei este Valeriu Mihail Terceanu, şi el judecător la Tribunalul Bucureşti. Conform declaraţiei de avere din 2009, Geanina Teodo­ro­vici are un apartament în Bucureşti, o Skoda Fabia din 2008 şi un teren de 620 metri pătraţi în Popeşti Leordeni. În 2008, veniturile din salariu s-au ridicat la 86.942 lei.


Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Asociațiile de proprietari nu sunt obligate. Proprietarii de apartamente nu au drept. Legea spune clar
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Elena, soția lui Ianis Hagi, în fața celui mai mare test. Nota primită
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
O turistă și-a luat o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia, dar a fost obligată să plătească și ketchup-ul. Câți lei a dat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Statul va controla banii românilor. Rămâi fără toți banii adunați: Extrem de riscant
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
AMENINȚAREA NUCLEARĂ: O NOUĂ CURSĂ A ÎNARMĂRII ÎNTRE SUA, RUSIA ȘI CHINA?
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'