Performanţele studenţilor de la Universitatea Spiru Haret, recunoscute la nivel internaţional

Până la sfârşitul lunii septembrie, Universitatea Spiru Haret organizează Admitere în anul universitar 2023 – 2024, în cele cinci centre din ţară.
Alina Costache
12 sept. 2023, 13:55
Performanţele studenţilor de la Universitatea Spiru Haret, recunoscute la nivel internaţional

„La Universitatea Spiru Haret am întâlnit cadre didactice care m-au încurajat să îmi îndeplinesc visul meu ca sportiv. Am ales programul de Licenţă de Educaţie fizică şi sportivă pentru că disciplinele pe care le studiez mă vor ajuta pe viitor în cariera mea ca şi antrenor.

Pentru un sportiv de performanţă este important să aibă susţinerea insituţiei de învăţământ unde învaţă. Platforma BlackBoard mi-a fost de fiecare dată de ajutor deoarece pot să regăsesc acolo sintezele cursurilor la care nu sunt prezentă atunci când sunt plecată la competiţiile sportive. Cu siguranţă că la finalizarea studiilor, voi alege tot un program de Masterat în cadrul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport. Cel mai mare vis al meu este să îmi termin studiile şi să reuşesc să obţin o performanţă bună la Jocurile Olimpice de la Paris. Încurajez pe toţi cei care îşi doresc să aleagă ca opţiune de studiu Universitatea Spiru Haret să vină cu încredere pentru că este locul unde performanţa sportivă este recunoscută şi apreciată“, declară Mihaela Băjan, studentă la USH în anul II la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport Bucureşti, medaliată cu argint la competiția European Universities Combat Championships 2023 Zagreb, disciplina taekwondo.

Până la finalul lunii septembrie, Universitatea Spiru Haret, cea mai mare instituţie de învăţământ superior privată din România, organizează Admitere în anul universitar 2023 – 2024 pentru cele 36 de programe de Licenţă şi 23 de programe de Masterat în cele 5 centre universitare din Bucureşti, Craiova, Constanţa, Braşov şi Câmpulung Muscel. Viitorii candidaţi pot intra pe site-ul www.admitere.spiruharet.ro pentru a consulta oferta educaţională şi pentru a afla detalii despre numărul de locuri, formele de învăţământ, procedura de admitere, taxele educaţionale şi chiar despre viitoarele oportunităţi de carieră.

Prin intermediul acestor programe, Universitatea Spiru Haret oferă oportunități inovatoare de învățare, promovând excelența academică și dezvoltarea personală a studenților. Diversitatea programelor de studiu acoperă domenii variate precum ştiinţe economice, ştiinţe juridice, ştiinţe administrative, informatică, psihologie, pedagogie, medicină veterinară, educaţie fizică şi sport. Fiecare program de Licență și Masterat este conceput pentru a oferi studenților cunoștințe solide și abilități practice, pregătindu-i pentru o carieră de succes într-un mediu profesional competitiv.

Concursul de admitere se organizează pe baza metodologiilor de admitere elaborate de către fiecare facultate în parte. Facultățile au adus la cunoștința candidaților propriile metodologii de admitere, condițiile și documentele necesare pentru înscriere, prin afișare pe pagina proprie de pe site-ul universității (www.spiruharet.ro).

Platforma BlackBoard, legitimaţia #ISIC, parteneriate pentru stagiile de practică cu companii locale şi internaţionale, programe de internship, centru de consiliere şi orientare în carieră, baze sportive moderne, spaţii generoase de curs şi laboratoare dotate cu echipamentele necesare sunt doar câteva motive de a alege Universitatea Spiru Haret!

Pregătiți-vă pentru admitere și explorați oportunitățile de studiu în cadrul programelor de Licență și Masterat! Indiferent de domeniul ales, veți găsi un mediu de învățare dinamic și oportunități de dezvoltare profesională.

Succes în procesul de admitere și bun venit viitorilor studenţi în comunitatea academică a Universității Spiru Haret!

 

CIFRE DE REFERINŢĂ

11 facultăţi
36 programe de Licenţă
23 programe de Masterat
10 domenii de Masterat
Peste 90% rata de absolvire Licenţă
Peste 98% rata general de absolvire Masterat
79,78% grad de inserţie pe piaţa muncii
28 programe de mobilitate Erasmus
23 proiecte de cercetare
170 evenimente academice
11 biblioteci

Universitatea Spiru Haret funcționează din anul 1991 fiind recunoscută de Ministerul Educației prin acreditarea acordată de Agenţia Română de Asigurare a Calității în Învăţământul Superior și Agenția Europeană de Asigurare a Calității în Învățământul Superior. Instituţia a fost înființată și acreditată prin Legea nr. 443 din 5 iulie 2002, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 491/9 iulie 2002, care certifică faptul că Universitatea Spiru Haret, acreditată, este „instituție de învățământ superior, persoană juridică de drept privat și de utilitate publică, parte a sistemului național de învățământ”.

DailyBusiness
Poți păstra numărul de înmatriculare dacă vinzi sau radiezi mașina? Legea oferă răspunsul clar
Spynews
Alina Eremia a ajuns să se îmbolnăvească din cauza standardelor. Ce spune artista despre schimbările prin care a trecut
Bzi.ro
Cine este câştigătorul Survivor România 2025: Când se difuzează marea finală
Fanatik.ro
Țara de lângă România care a început să facă provizii uriașe de lapte, brânză și carne de vită. E la 670 de km de noi și cu avionul ajungi în 55 de minute
Capital.ro
Obligație legală din 10 iunie pentru cine nu locuiește la adresa din buletin. Termenul a scăzut la 15 zile
Playtech.ro
Câte contracte de muncă poți avea legal în 2025. Ce trebuie să știe orice angajat
DailyBusiness
Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, dă asigurări că nu vom petrece Paștele pe întuneric. ”NU există risc de black-out în România, în condițiile actuale!”
Adevarul
Familiile ofițerilor ruși din Flota Mării Negre au părăsit Crimeea, susțin partizanii ucraineni
wowbiz.ro
Mihai Bobonete, în doliu! A murit chiar în noaptea de Înviere: „Ne-a părăsit acum câteva momente”
Spynews
Noua teorie a lui Alex Bodi despre femeile independente. Cum îi pune afaceristul la punct pe bărbații care au uitat să fie stâlpul familiei
Spynews
Când va avea loc priveghiul lui Rareș Ion, tânărul mort la doar 20 de ani. Familia lui urmează să își ia rămas bun de la el
Evz.ro
Obiceiurile ciudate ale lui Ceaușescu, de Paște. Unde ieșea seara cu soția
Ego.ro
Donald Trump, înșelat de a doua soție chiar cu garda lui de corp! Detalii halucinante
Prosport.ro
Despărțirea anului între milionari! Prietena Soranei Cîrstea a rupt mariajul de 9 ani cu fostul celebru fotbalist
kanald.ro
Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, a murit în timpul unei drumeții în Munții Măcinului! Totul s-a petrecut sub ochii familiei
Cancan.ro
Mai RAR așa ceva! Pe ce dată pică Paștele în 2026, de fapt
Playsport.ro
Incredibil! Cum poate să arate Sandra Izbașa la 11 ani după ce s-a retras din gimnastică. Imaginile au scăpat pe net
Capital.ro
Am pierdut unul dintre cei mai mari actori. A fost o legendă de neegalat. Românii nu-l vor uita vreodată
StirileBZI
Câți bani pot să scoată românii de la bancomat în 2025. Băncile au impus noi limite!
Prosport.ro
FOTO. Cum arată iubita afaceristului care a plătit 400.000.000 de dolari pe 1.000 de apartamente
stirilekanald.ro
Doliu în lumea teatrului românesc: Un mare actor a murit în noaptea de Înviere! Mihai Bobonete a făcut anunțul trist: „Ne-a parasit acum cateva momente”
Inca o moarte suspecta in randul angajatilor de la cel mai mare spital din Iasi: „Sunt ca negrii pe plantatie”
MediaFlux
Data la care vin pensiile în luna mai! Ziua liberă care schimbă planul. Când primesc seniorii banii după Paște
Shtiu.ro
Cum se aprinde Lumina Sfântă la Ierusalim? Cum aprinde preotul lumânările fără sursă de foc?
Puterea.ro
Prima zi de Paște: ce s-a întâmplat cu adevărat? Între evanghelie, istorie și revelație