EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Vara se numara perlele, culese de profesori din lucrarile elevilor. Oricat de originale ar fi aceste nascociri, ele nu vor fi punctate la nota finala, scrie stirileprotv.ro.
„O trasatura a basmului popular e ca umple capul taranului cu prostii cand e obosit dupa munca. Multi au luat, in viata reala, o megateapa, cand au incercat sa stea de vorba cu animalele”
„S-a suparat imparatul, nevoie mare” inseamna ca personajul avea probleme cu stomacul si trebuia sa manance multe fructe. In plus era foarte pofticios si n-avea de unde sa cumpere mere.
„Regele habar n-avea ca merele de aur te strica la stomac si insista aiurea pe langa pom.”
”DNA-ul o sa-i prinda si pe hotii de mere.ha ha ha”
”Una dintre ideile princiopale ale texului dat, cum ziceti dumneavoastra, este ca vor sa ne faca pe noi sa credem ca lupul fura de la print. de parca un animal ar putea sa fure. sa fim seriosi”
Citeşte şi: SUBIECTE EVALUARE NAŢIONALĂ 2015 la Limba şi Literatura Română: BASMUL şi un eseu despre Ziua Iei
”Timpul actiunii este cand a vrut autorul sa fie, noi n-avem de unde sa stim ce a vrut el sa zica. putem doar sa presupunem”
”inima nu pleaca nicioada nicaieri, asa ca nu avea cum sa-i vina la loc…asta inseamna ca autorul a scris niste prostii – intrebati orice doctor”
„ziua internationala a iei este 1 decembrie ..adica asa ar fi normal sa fie ca e un produs traditional romanesc”
„ziua iei e cand vrea fiecare s-o poarte ca nu poti obliga pe nimeni”
„cratima asta se da mereu la examene si io nu am invatat despre ea ca am sperat ca anu asta nu se va mai da”
„P.S. daca mi dati nota mare si intru la liceul ala unde vrea tata ma lasa sa plec la mare. imi dati va rog o nota mare?”