Pescobar a dat lovitura în Dubai! Mitică Dragomir l-a dat de gol: „Bate cam tot ce am văzut eu până acum. Se duce în toată lumea după marfă”

Numele lui Paul Nicolau "Pescobar" este sinonim cu Taverna racilor. După mega-succesul pe care l-a avut cu restaurantul cu specific pescăresc din Parcul Herăstrău, Pescobar a mai deschis altul în Snagov. Pentru că afacerea părea să fie una prolifică, afaceristul a prins curaj și s-a extins și în alte orașe din țară: Cluj, Timisoara, Craiova sau Mamaia.
Alina Costache
02 oct. 2024, 17:03
Pescobar a dat lovitura în Dubai! Mitică Dragomir l-a dat de gol:

În curând, Taverna racilor va ajunge în Dubai. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal Mitică Dragomir a dezvăluit, pentru Fanatik, că șeful racilor din România își va extinde afacerea și în rândul arabilor, în Dubai.

Pescobar a dat lovitura în Dubai. Taverna racilor ajunge și la arabi

Dragomir a precizat faptul că, pentru a-și concretiza demersul de extindere, Pescobar a beneficiat de sprijinul unui milionar iranian care a avut magazine în România și care a fost foarte impresionat de businessul lui Nicolau.

Îl ajută un iranian care a avut magazine în România. Vorbea româneşte. Am fost la el, ne-a invitat la un mic-dejun. Ei, săracii, toţi voiau să mănânce cu mine, dar nu aveam eu timp. Ne-a impresionat. Făcea pe lună 100.000 de euro cu unul din magazinele alea, avea 4.

Citeste si Pescobar și Adrian Mutu își fac școală de fotbal. Dumitru Dragomir i-a dat de gol: „Va fi de copii şi juniori de până la 14 ani”

Olăroiu făcea 100.000 de euro pe zi. Câştig, nu aşa. A găsit o variantă… el vine cu conceptul ăsta al lui de sushi, Pescobar. El e foarte bine documentat pe publicitate, bate cam tot ce am văzut eu până acum. El singur îşi face. Pe telefoane, ameţeşte pe toată lumea.

Unul dintre patronii turci a stat cu noi la masă şi el a dat masa. Erau cam 350 de fete şi vreo 200 de băieţi în restaurantul ăla. Impresionant. Îl întreba pe Pescobar cum face caracatiţa, de unde o ia. Unde se duce, în Gabon şi nu ştiu unde. Se duce în toată lumea după marfă. I-a dat şi ăla un pont de unde să ia”, a povestit Dragomir pentru sursa citată.

Iniţial, nea Mitică plănuia să îi construiască el restaurantul lui Pescobar din Dubai și chiar să intre în afacerea cu restaurante cu specific pescăresc alături de Pescobar, dar, ulterior, a renunţat la idee.

Citeste si Mitică Dragomir a stat pe lângă Pescobar și i-a „furat” ideea. Cum vrea fostul șef al LPF să facă și mai mulți bani: „Am băgat 30.000 de euro”

De la vânzător de raci în Piața Obor la afacerist de succes pe plan național și, în curând, internațional

Povestea Tavernei racilor a început în 2013, atunci când, rămas fără loc de muncă, Paul Nicolau a început să vândă raci în Piața Obor. Afacerea sa a cunoscut rapid succesul, extinzându-se ulterior la vânzarea de raci gătiți în diverse locuri, inclusiv Poiana Brașov, unde a primit aprecieri pozitive din partea clienților.

În prezent, firmele familiei Nicolau aduc venituri uriașe din vanzarea de fructe de mare.

DailyBusiness
Adio, OUĂ în România! Decizia impusă Guvernului
Spynews
“Domnul are poză cu familia, eu sunt măritată și gravidă”. Artistă din România, deranjată de mesajele pe care le primește de la pretendenți. Cum îi pune la punct | FOTO
Bzi.ro
Este despărțirea anului în show-bizz-ul românesc! Cântărețul și-a găsit deja altă iubită!
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă de joi, 3 octombrie 2024, produsul pe care toți românii îl caută. Costă 1.99 de lei și se va vinde ca pâinea caldă
Playtech.ro
Cum arăta Neti Sandu în tinerețe. De NERECUNOSCUT, imagini uitate cu celebra prezentatoare
DailyBusiness
Lege nouă în Parlament! Se schimbă IAR drepturile pensionarilor
Adevarul
Experții încearcă să ghicească reacția Israelului la atacul iranian: următoarea mișcare poate determina cursul războiului
wowbiz.ro
Paul este motociclistul care a murit nevinovat la 18 ani, după ce a fost lovit de un șofer care nu s-a asigurat
Spynews
Fostul iubit al Flaviei Mihășan de la Neatza, în tandrețuri cu Amna! Imagini incendiare cu cei doi | FOTO
Spynews
Andreea Bostănică și-a cumpărat casă nouă de ziua ei de naștere. Imagini cu locuința visurilor ei / FOTO
Evz.ro
Mâncarea care te bagă în spital. A fost retrasă de urgență
Ego.ro
De nerecunoscut! Mircea Geoană, cu părul lung și creț, ăn TINEREȚE! Imagini unice
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
kanald.ro
Data exactă la care vor fi virate tichetele sociale în luna octombrie. Banii intră direct pe carduri
Cancan.ro
Autopsia Mariei Campai, ucisă de un tânăr de 17 ani din Italia, i-a uluit total pe medicii legiști. Ce au descoperit la necropsie
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
StirileBZI
Nu se mai dau ajutoarele de la stat! Dacă ai o mașină ce valorează mai mult de 15.000 de euro, nu mai primești nimic!
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
stirilekanald.ro
Cioban omorât în bătaie de patronul stânei la care lucra! Ucigașul din Buzău și-a lovit angajatul până când nu a mai mișcat
substantial.ro
Propunerea de destituire a președintelui Macron, respinsă de comisia legislativă a Adunării Naționale din Franța
MediaFlux
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare COMPLETĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cel mai bun moment pentru a merge în safari nu este atunci când v-ați aștepta