Pescobar, outfit check cu haine de lux fake. La mână poartă un ceas de peste 30.000 de euro: „Adevărul e că banii nu cumpără și bunul gust”

Pescobar, controversatul patron al Tavernei Racilor, a fost întrebat cât valorează hainele pe care le poartă. Numai ceasul de la mână costă cât trei Dacia Spring cumpărate prin programul Rabla.
Alina Costache
24 ian. 2024, 16:54
Pescobar, outfit check cu haine de lux fake. La mână poartă un ceas de peste 30.000 de euro: „Adevărul e că banii nu cumpără și bunul gust”
Pescobar poartă un ceas de peste 30.000 de euro

Pescobar, pe numele său Paul Nicolau, patronul de la Taverna Racilor, a dezvăluit cât costă hainele pe care le poartă. Dar, surpriză mare, printre hainele de  mii de euro din garderoba controversatului afacerist s-au strecurat și câteva articole vestimentare fake. El se laudă cu o pereche de ghete Fendi care costă 1.200 de euro, o pereche de blugi Dolce&Gabbana de 650 de euro, dar și cu un ceas care costă peste 30.000 de euro, după cum a lăsat acesta să se înțeleagă.

Citește și: Pescobar, afacerist cu crucea-n frunte. Cuprins de pioșenie după vizita pe Muntele Athos, și-a cumpărat fes ca al lui Becali: „Cu căciula asta în cap n-am cum să fiu decât puțin mai bun”

Chiar dacă dă de înțeles că pune mare preț pe vestimentația sa, Pescobar a dezvăluit că poartă un pulover Louis Vuitton fake, pe care l-a primit cadou, ceea ce îl face să fie de neprețuit.

„De jos în sus: Fendi (n.r. bocancii), cred că am dat 1.200 (n.r. de euro) pe ei, pantalonii Dolce&Gabbana, cred că am dat 650 de euro pe ei și ăsta (n.r. puloverul) nu știu că l-am primit cadou, nu cred că-i original, deci priceless (n.r. neprețuit). Cred că-i 20 de euro ăsta și ceasul nu mai contează. Deci, total, 35.000 de euro”, a dezvăluit Pescobar, după ce a fost întrebat cât costă hainele pe care le poartă, într-un videoclip postat pe Tiktok.

@essentialgalleries Intra ANPCu dupa Pescobar pentru asta ? 😂😂 @Taverna Racilor ♬ original sound – Essential Galleries

Citește și: Pescobar a dat cărțile pe față. Ce salarii au angajații săi de la Taverna Racilor pe lună

Internauții nu l-au iertat pe afacerist și l-au criticat pe acesta pentru felul în care se îmbracă, subliniind faptul că banii nu cumpără și bunul gust.

„Adevărul e că banii nu cumpără și bunul gust”, „Tot chinezării are pe el, ca și creveții care-i vinde el”, „Fendi cred că sunt din Dedeman”, „La câți cotizează la bodega de taverno, clar că îți permiți”, „Blugii seamănă identic cu cei de 150 de lei”, „Sunt pe persoană fizică luate sau pe firmă?”, „Bluza a primit-o de la Larisa”, „Din bazar de la Buzău. Original Turcia”, „King of Istanbul”, au fost o parte dintre comentariile celor care nu-l au deloc la inimă pe Pescobar.

Dar au fost și oameni care au apreciat că afaceristul este un om modest și nu se ferește să poarte haine care nu sunt originale, pe care le-a primit cadou.

„Mi-a plăcut de el că purta o bluză primită cadou, nici măcar nu l-a interesat cât a costat”, „Măcar a fost sincer”, au comentat alții.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă de joi, 25 iulie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Costă sub 5 lei și se vor vinde ca pâinea caldă
Capital.ro
Adio, tenis! Fostul lider WTA se retrage definitiv: Episod final
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Discuție HALUCINANTĂ între mama și suspectul crimei din Brăila: „Mai mult de 12, 13 ani nu faci”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de vijelii în mare parte din țară! Zonele din România în care vor fi ploi torențiale și căderi de grindină
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Descoperirea făcută de oamenii legii, care ar putea rezolva definitiv cazul crimei din Brăila! A fost găsită în casa mamei suspectului
substantial.ro
Forumul Familiilor Ostaticilor acuză sabotarea eliberării captivilor din Gaza
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!