Peste 3000 de români vor un job de secretară sau de funcţionar. Topul celor mai vânate joburi

Peste 3200 de persoane au trimis candidatura pe site-ul de recrutare ejobs.ro pentru postul de funcţionar economic la o firmă de distribuţie din Capitală, în ultima lună, în timp ce 3200 de românce au aplicat pentru un post de secretară la o firmă din Bucureşti, relativ la aceeaşi perioadă de timp. Citiţi clasamentul celor mai râvnite joburi din ultima lună, ce vor angajatorii de la candidaţi şi cum îi ofertează, potrivit anunţurilor de recrutare publicate pe ejobs.ro.
Romania TV
16 nov. 2012, 10:40
Peste 3000 de români vor un job de secretară sau de funcţionar. Topul celor mai vânate joburi

Citiţi pe ROMÂNIATV.NET care au fost în ultima lună cele mai râvnite joburi pe site-ul de recrutare ejobs.ro, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa de recrutare online din România.

Peste 3200 de persoane au aplicat pentru poziţia de funcţionar economic la o firmă din Capitală
Poziţia de funcţionar economic la SC Top C&S Distribution SRL în Bucureşti a strâns mai bine de 3200 de candidaturi pe ejobs.ro, în intervalul 18 octombrie-16 noiembrie. Te califici pentru acest post dacă ai minimum un an experienţă într-un post similar, ai absolvit studii medii cu profil economic, ştii să operezi un PC, ai cunoştinţe de gestiune şi de contabilitate primară, eşti dispus să munceşti peste program şi eşti rezistent la stres. Angajatorul ofertează candidaţii interesaţi de acest post cu salarii „motivante”, potrivit anunţului de recrutare de pe ejobs.ro, pe care-l puteţi consulta aici.

3200 de persoane se văd lucrând ca secretară la Infant Media
Postul de secretară la compania Infant Media Bucureşti a adunat peste 3190 de CV-uri pe ejobs.ro, în intervalul 16 octombrie-16 noiembrie. Iată căror criterii de eligibilitate trebuie să răspundă candidatul interesat de acest post: trebuie să ştie să opereze în Excel, Word, Powerpoint, să fie prezentabil, sociabil, organizat şi dispus să înveţe, potrivit anunţului de recrutare de pe ejobs.ro, pe care îl puteţi consulta aici. Angajatorul promite candidaţilor interesaţi de această poziţie „şanse reale de promovare, în funcţie de rezultate”, conform anunţului de recrutare.

Mai bine de 2600 de persoane vor postul de director regional de vânzări la Leonardo
Peste 2600 de candidaţi au trimis CV-ul pentru postul de director regional de vânzări la Leonardo, în perioada 16 octombrie-16 noiembrie. Te califici pentru acest post dacă ai absolvit studii superioare, ai minimum 3 ani experienţă în management în vânzări şi dacă ai permis de conducere categoria B. De asemenea, candidatul potrivit pentru acest post trebuie să demonstreze că are gândire analitică şi structurată, orientată către rezultate, că e un bun coordonator, organizator şi negociator. Amănunte găsiţi în anunţul de recrutare de pe site-ul ejobs.ro, pe care îl puteţi consulta aici.

Peste 1700 de români se bat în CV-uri pentru un post de reprezentant medical
Firma GTS Solutions, specializată în consultanţă în marketing farmaceutic şi în resurse umane, a recrutat candidatul potrivit pentru postul de reprezentant medical pe platforma ejobs.ro, în perioada 15 octombrie-15 noiembrie.
Peste 1700 de candidaţi au trimis CV-ul pe ejobs.ro pentru acest post, în intervalul antemenţionat. Te califici pentru această poziţie dacă ai absolvit studii superioare medicale (angajatorul este interesat şi de absolvenţi de medicină veterinară, biologie, chimie, bioinginerie sau de fiziokinetoterapie). Printre exigenţele impuse de angajator pentru acest post se numără experienţa în domeniul promovării farmaceutice, cunoştinţe medii de operare PC şi de limba engleză, permis de conducere categoria B şi experienţă în şofat, fără antecedente. Candidatul potrivit pentru acest post trebuie să fie prin excelenţă un bun comunicator. Din anunţul de recrutare mai aflăm că angajatorul ofertează candidaţii interesaţi de această poziţie cu „pachet motivaţional în concordanţă cu rezultatele obţinute”.

1500 de persoane candidează pentru un post de secretară
Mai bine de 1500 de persoane au aplicat pentru postul de secretară la o firmă din Bucureşti care a preferat anonimatul în anunţul de recrutare publicat pe ejobs.ro. Cele peste 1500 de candidaturi pentru postul antemenţionat au fost trimise în perioada 15 octombrie-15 noiembrie. Candidatul cu cele mai mari şanse de angajare pe acest post a absolvit studii superioare cu diplomă de licenţă, are experienţă pe poziţia de asistent manager, are cunoştinţe avansate de limba engleză şi de operare PC. De asemenea, candidatul interesat de acest post trebuie să demonstreze că e punctual, serios, organizat, capabil să prioritizeze, rezistent la stres şi dispus să muncească peste program. Angajatorul ofertează candidaţii cu pachete salariale motivante, potrivit anunţului de recrutare de pe ejobs.ro, pe care-l puteţi consulta aici.

Spynews
Obiectul cu care a fost înmormântată prințesa Diana. Avea o semnificație specială pentru ea
Bzi.ro
Denisa Nechifor a făcut spectacol la piscină, în costum de baie! Cum se păstrează focoasa brunetă, la 40 de ani
Fanatik.ro
Ce să pui în vasul de toaletă ca să devină alb, așa cum era la magazin. O să scapi imediat de calcar, rugină sau mirosuri urâte. Este un ingredient banal pe care îl au toți oamenii în bucătărie
Capital.ro
Este anulat permisul de conducere pentru totdeauna! Șoferii care nu mai au dreptul să conducă
Playtech.ro
Adrian Minune a fost dat jos de pe scenă: "Ai greșit scena, băiatul meu"
DailyBusiness
Se schimbă regulile pentru bagajele de mână în avion! De la 1 septembrie, vin modificări DRASTICE
Adevarul
Problema sărăciei în România se adâncește. Promisiunile electorale pot înrăutăți situația
Spynews
Irinel Columbeanu, abandonat în azil! Afaceristul ar fi fost părăsit de prietenii lui și trece prin clipe grele
Spynews
Dulce împăcare! Dana Roba este din nou împreună cu Beniamin! Nu au rezistat prea mult timp unul fără celălalt / FOTO
Evz.ro
Pe culmile munților! Se deschide cel mai fascinant drum din România. Video
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
wowbiz.ro
ULTIMA ORĂ! Fostul preot Visarion Alexa, condamnat la închisoare!
Cancan.ro
Îți mai aduci aminte de Simona Amânar, gimnasta care făcea furori în anii ’90? Abia o recunoști acum
Playsport.ro
Apariție interzisă la propria nuntă?! Prea fierbinte! Cum s-a îmbrăcat "Perla Banatului" la cununia cu Marius Constantin
kanald.ro
Adina Iuliana Popescu, o cunoscută femeie de afaceri din Gorj, a murit după ce a făcut un infarct la volan: Femeia a apucat să oprească mașina înainte de a-și pierde cunoștința
Capital.ro
Veste tristă despre Bruce Willis. Fiica actorului a anunțat acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Ion Țiriac, discurs-manifest după ce primarul Daniel Băluță a inaugurat patinoarul de 10.000.000 de euro din sectorul 4! „M-am întâlnit cu domnul David Popovici și mi-a zis asta”
stirilekanald.ro
Ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu. Cutremur în cazul Caracal! Bunicul fetei aruncă bomba
substantial.ro
Proteste masive în Israel pentru încetarea focului cu Hamas și eliberarea ostaticilor
MediaFlux
ANAF face PRĂPĂD. Toate persoanele fizice sunt vizate, iar datele SUNT PUBLICE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...