Petrecere de zile mari în lumea muzicii populare! Cântăreața Oana Font și-a botezat băiețelul! Primele imagini de la petrecerea de lux

Bucurie fără margini în familia cântăreței de muzică populară Oana Font. Artista din Maramureș și-a botezat joi băiețelul în cinstea căruia a dat o petrecere de zile mari la care au fost invitate nume sonore din lumea muzicii.
Alina Costache
05 ian. 2024, 08:41
Petrecere de zile mari în lumea muzicii populare! Cântăreața Oana Font și-a botezat băiețelul! Primele imagini de la petrecerea de lux

Petrecere de zile mari în lumea muzicii populare! Cântăreața Oana Font și-a botezat băiețelul! Oana Font și soțul său Gabriel Boriceanu au avut parte de unul dintre cele mai importante și emoționante evenimente pe care cu siguranță nu îl vor uita niciodată și anume botezul fiului lor Amza.

Citește și Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au petrecut Revelionul într-o destinație exotică. Au făcut peste 24 de ore până în locația de poveste

Petrecere de zile mari în lumea muzicii populare! Cântăreața Oana font și-a botezat băiețelul!

Slujba religioasă a fost realizată de un sobor de preoți din care a făcut parte și preotul Ciprian Pop, cunoscut în lumea muzicii populare pentru cântecele sale din zona Ardealului.

Una dintre nașele micuțului Amza a fost interpreta de muzică populară Zorina Bălan, o voce extrem de apreciată în folclorul românesc.

După slujba religioasă de la care nu au lipsit lacrimile de bucurie și rugăciunile de bine pentru micuțul creștin, cântăreața de muzică populară a postat pe rețelele de socializare un filmuleț de la botezul fiului său în dreptul căruia a scris un mesaj deosebit.

„Amza: născut din iubire, lumină, Dumnezeu și multă rugăciune.

Ne bucurăm că ne-ai ales! Te primim cu brațele deschise, ai venit în viața noastră exact când aveam mai mare nevoie de tine!

Mama și tata îți vor fi prieteni în această călătorie numită viață și promitem să te ținem de mână cât vrei tu… și încă un pic.

Deschide-ți aripile larg și urmează forța vântului și a focului tău interior – e tare important, puiul nostru!

Semnat mama și tata!”, a scris Oana Font pe rețelele de socializare.

Imediat, după slujbă a urmat petrecerea de botez care a fost una de zile mari. Oana Font nu s-a uitat la bani și a organizat o petrecere demnă de fiul său, luxul și opulența fiind la loc de cinste.

De asemenea, pe lângă rudele și prietenii, cântăreața din Maramureș a invitat nume sonore la petrecerea de proporții pe care a dat-o în cinstea fiului său.

Atmosfera a fost întreținută de numeroși artiști, iar de la petrecere nu au putut lipi Vlăduța Lupău și Leo de la Roșiori.

Toți invitații au petrecut până în zori la petrecerea care a avut loc într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Sighetu Marmației.

Citește și Primele imagini din vacanța exotică a lui Smiley și Gina Pistol! Ce destinație au ales de această dată vedetele

Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Orașul turistic pe care românii trebuie să-l evite. Deși în 2023 s-a aflat pe locul 8 în topul destinațiilor de vacanță, astăzi a ajuns o dezamăgire: ”Este un fel de Ferentari”
Capital.ro
Obligatoriu în România. Avem termen 30 august. Ordinul venit de la vârful UE
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Locul de pe litoral cu prețuri incredibile. Totul este ciudat de ieftin
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
S-a aflat ce salariu primește Prințul William al Marii Britanii. Câți bani câștigă lunar fiul Regelui Charles
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dan Negru, revoltat de modul în care România gestionează resursele de cereale: „Una din patru pâini e făcută din aluat congelat”
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Bilanțul morților în urma alunecării de teren din Etiopia a crescut la 257
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!