PETROLUL-STEAUA: Incidente GRAVE între suporteri înainte de începerea partidei

PETROLUL-STEAUA: Suporterii echipelor Steaua şi Petrolul s-au bătut înainte de meci.
Romania TV
17 mai 2014, 17:45
PETROLUL-STEAUA: Incidente GRAVE între suporteri înainte de începerea partidei

PETROUL – STEAUA DIGI SPORT LIVE. Tensiunea pare să fie la cote ridicate înainte de începerea partidei Petrolul-Steaua. Zeci de suporteri s-au bătut pe străzile oraşului Ploieşti, fiind nevoie de intervenţia forţelor de ordine, potrivit România TV.

Citeşte şi PETROLUL – STEAUA DIGI SPORT LIVE 0-0

PETROUL – STEAUA DIGI SPORT LIVE. Roș-albaștrii au câștigat matematic titlul, dar cu două victorii în ultimele două etape ar putea stabili recordul absolut de puncte al clubului în Liga 1. Ar aduna 81 de puncte și ar depăși performanța din 1998, când, sub comanda lui Mihai Stoichiță, „militarii” au luat campionatul cu 80 de puncte.

PETROLUL – STEAUA DIGI SPORT LIVE  Echipele probabile:

Petrolul: Pecanha – Alcenat, Geraldo Alves, Hoban, Guilherme – Mustivar, De Lucas – Priso, Albin, Fernandez – Tamuz;
Antrenor: Răzvan Lucescu;

Steaua: Tătăruşanu – Matei, Râpă, Gardoş, Pîrvulescu – I. Neagu, Sânmărtean – Ad. Popa, Iancu, Tănase – Keșeru;
Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

PETROLUL si STEAUA se intalnesc sambata seara de la ora 21.30 in derby-ul penultimei etape din acest sezon de Liga 1. Miza meciului exista doar pentru trupa antrenata de Razvan Lucescu: in cazul unei victorii, “lupii” raman cu sanse matematice in lupta pentru locul secund. Pentru STEAUA, orgoliul va conta: elevii antrenati de Laurentiu Reghecampf sunt deja CAMPIONII ROMANIEI.

Inainte de meci, Reghe a anuntat ca va trimite pe teren la Ploiesti o echipa formata din rezerve. Razvan Lucescu este convins ca declaratiile lui Reghe sunt doar parte dintr-o strategie de adormire a adversarului.

“Nu cred in declaratiile care vin din Ghencea. Se vor prezenta cu cea mai buna formula. Va fi ocazia buna sa testeze echipa buna pentru finala Cupei. Declaratiile lor sunt un fel de strategie.

PETROLUL – STEAUA DIGI SPORT LIVE. Trebuie sa fim atenti, Steaua este Steaua indiferent de jucatorii care vor intra in teren. Meciul nu mai are nevoie de prezentari, analize”, a comentat Lucescu Junior.

Daca Reghecampf isi poate permite sa foloseasca un prim 11 mai putin experimentat, Lucescu este obligat sa foloseasca o garnitura carpita. Nu mai putin de 4 jucatori de baza nu pot evolua in derby-ul de sambata.

“Mutu si Zicu nu vor face parte din lot, sunt amandoi accidentati. Teixeira si Gerson nu vor juca nici ei. La Adi Mutu este o problema la genunchi, nu la cel operat, la celalalt.

La Zicu este vorba de o lovitura primita la antrenamentul de alaltaieri, destul de urata. Gerson are o entorsa din jocul cu Viitorul si nu a putut fi recuperat 100%, iar Teixeira este suspendat”, a anuntat Lucescu jr.

Chiar daca partida nu are o miza atat de mare, rivalitatea bine cunoscuta dintre cele doua grupari ar putea transforma meciul de sambata seara intr-unul cu scantei.

PETROUL – STEAUA DIGI SPORT LIVE. In ultimele 10 partide, disputate intre cele doua formatii, bilantul este urmatorul: 6 victorii Steaua, o victorie Petrolul si 3 egaluri.

Ultimul meci: un 1-1 pe terenul Stelei, pe 1 decembrie 2013.

Partida dintre Petrolul si Steaua va fi condusa la centru de aradeanul Ovidiu Hategan. La cele doua tuse , acesta va fi ajutat de Miclos Istvan Nagy din Cluj si  de Octavian Sovre din Oradea. Vasile Bratu va fi observator la acest meci.

Echipa lui Laurențiu Reghecampf vine după o remiză în runda precedentă, 2-2 cu Pandurii (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI).

De partea cealaltă, Petrolul țintește locul al doilea la finalul sezonului. Doar o victorie cu Steaua o mai poate păstra în cursă, gruparea prahoveană putându-se apropia din nou la două puncte deAstra, cu o etapă rămasă de disputat.

„Lupii galbeni” vin după o înfrângere – a doua din acest sezon – suferită în runda trecută contra Viitorului cu 0-2 (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI).

În turul disputat în Ghencea, scorul a fost egal, 1-1 (REZUMATUL VIDEO și DETALII AICI), stabilit de golurile lui Andrei Prepeliță (45+3), respectivAlexandru Benga (78).

PETROLUL – STEAUA DIGI SPORT LIVE Fanii Petrolului au pregătit un moment special pentru întâlnirea cu Steaua, pentru a celebra 90 de ani de la înființarea clubului ploieștean.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Pericolul ascuns de pe plaje. Lucrul banal care poate duce la tragedii
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Ce spune Ciprian Marica despre incendiul pornit în incinta academiei sale din Pipera. Fanii nu se așteptau la asta!
DailyBusiness
Anunțul momentului cu privire la pensiile românilor! Vin primele documente
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Daniela Condurache, tarif de lux. Cât încasează la un eveniment
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Sportivii israelieni vor primi protecție non-stop la Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
EUROPA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu RUSIA! AVERTISMENT de la granița ROMÂNIEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!