Ploieştenii sunt îngrijoraţi de soarta clădirii Clubului Sportiv Şcolar: „Este un simbol ce merită să strălucească”

Ploieştenii sunt îngrijoraţi de soarta clădirii în care funcţionează Clubul Sportiv Şcolar al oraşului. Unul dintre simbolurile Ploieştiului îşi pierde pe zi ce trece strălucirea.
Alina Costache
19 apr. 2021, 18:32
Ploieştenii sunt îngrijoraţi de soarta clădirii Clubului Sportiv Şcolar:
Ploieştenii sunt îngrijoraţi de soarta clădirii Clubului Sportiv Şcolar: "Este un simbol ce merită să strălucească"

Ploieştenii, îngrijoraţi de soarta clădirii Clubului Sportiv Şcolar al oraşului. Aceştia spun că unul dintre simbolurile oraşului îşi pierde din strălucire pe zi ce trece. Clădirea în care funcţionează Clubul Sportiv al Ploieştiului este fosta şcoală primară în care Ion Luca Caragiale a învăţat timp de şase ani.

Ploieştenii, îngrijoraţi de soarta clădirii Clubului Sportiv Şcolar al oraşului

Citeşte şi Medic din Ploieşti: Mai tot timpul am avut probleme cu TIR-ul ATI. Vara nu răceşte, iarna nu încălzeşte

Un ploieştean îngrijorat de soarta clădirii în care funcţionează Clubul Sportiv Scolar (CSS) Ploiesti ingrijorat de soarta acestei constructii, dar totusi optimist in privinta implicarii Primariei Ploiesti.

„Doresc sa aduc la cunostinta autoritatilor locale situatia cladirii in care functioneaza Clubul Sportiv Scolar, de pe strada Stefan cel Mare nr. 10 si de la bun inceput vreau sa imi manifest optimismul pentru ulterioarele masuri ce se vor lua. Acum, ca Ploiestiul are primar, consider de bun augur o revenire la normalitatea culturala si arhitecturala a acestei cladiri-simbol, care pe zi ce trece se degradeaza tot mai mult, cel putin la exterior, in ciuda activitatii performante si onorante ce are loc in interior.

Acest club ne reprezinta cu mandrie in tara si nu numai, este un simbol ce merita sa straluceasca, ce nu mai trebuie ascuns in spatele unui gard trist si a unor geamuri vechi. Stralucirea acestei cladiri poate fi redata usor, asa cum s-a intamplat si in cazul altor cladiri similare, prin inlocuirea tamplariei (acum geamurile sunt partial de lemn, partial de PVC, cu sparturi, rugina, umezeala, etc) si refacerea fatadei care se macina zi de zi.

E pacat sa pierdem acest simbol, e pacat de eforturile dascalilor si copiilor care muncesc acolo pana la epuizare! Am sperat an de an ca primarii in functie vor aloca o suma si pentru restaurarea CSS, pana cand m-am convins ca interesul este mai presus de functia de primar, ce trebuie purtata cu responsabilitate si, in urma rezultatelor, cu mandrie! Acum gasesc ca este momentul sa readresez mesajul meu Primariei Ploiesti care are, in sfarsit, un lider. Readuceti stralucirea Clubului Sportiv Scolar, readuceti Ploiestiului stralucirea de altadata! Haideti sa cladim, putin cate putin, un oras mandru!”, se arată în scrisoarea unui ploieştean îngrijorat de soarta clădirii, potrivit phonline.ro. 

Citeşte şi Tânără de 17 ani, găsită moartă în fosta baie publică din Ploieşti. Iubitul în vârstă de 40 de ani e principalul suspect

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Chiftele cu dovlecei și telemea. Rețeta care vă face să uitați de carne
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Mutu și-a băgat soția la înaintare! Masculilor le-a stat ”ceasul” chiar în buza mării: și-a făcut apariția Sandra, într-un minuscul costum de baie!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Prețul carburanților pentru ziua de luni, 29 iulie 2024: Carburanții au înregistrat o nouă ieftinire. Cât costă un litru de benzină?
Capital.ro
Ordin UE, obligație în România. Decizie pentru cine stă la bloc. Se trece pe zero
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Doi frați, loviți în plin de o mașină în Pantelimon. Băiatul de 9 ani a murit, fata și-a pierdut un picior. La volan era un adolescent de 16 ani
substantial.ro
Președintele venezuelean Nicolas Maduro a câștigat un al treilea mandat cu 51% din voturi
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!