Poiana Urbană pune Piaţa Universităţii în mişcare: Programul festivalului în perioada 22-25 august

Poiana Urbană continuă în Piaţa Universităţii. În perioada 22-25 august, bucureştenii vor avea ocazia să danseze fără oprire. Weekendul începe joi cu un atelier de improvizatie Obligó si un concert The Others the funk şi continuă cu ritmurile mixate de DJ K-lu. Vineri va fi prezentă trupa Manfellow pentru o porție de rock alternativ, urmată de o proiecție a concertului Kaiser Chiefs. Sâmbăta nu stă nici ea pe loc datorită celor de la Superhiks şi RoadkillSoda.
Alina Costache
19 aug. 2013, 10:56
Poiana Urbană pune Piaţa Universităţii în mişcare: Programul festivalului în perioada 22-25 august

Locuitorii Capitalei sunt invitaţi în perioada 22-25 august pentru o porţie mare de distracţie în cadrul festivalului Poiana Urbană.

Astfel, în cursul serii de joi, începând cu ora 18.30, Trupa Obligó revine în Poiana Urbană pentru un atelier antrenant și distractiv de improvizație. Ei sunt urmaţi de la ora 20:00 de The Others the funk, trupa care va deschide dansul cu un funk energic, în care se regăsesc influenţe de jazz, reggae şi rock.

De la 21:30, DJ K-lu accelerează ritmul cu mixurile lui ce fac publicul nu doar să danseze, ci să şi zâmbească datorită replicilor celebre din comediile clasice românești ale unor mari actori români precum Toma Caragiu, Dem Rădulescu sau Amza Pellea.

Începerea weekend-ului este încununată de o de discotecă în aer liber. Astfel, seara de vineri începe în forţă.

De la 18.30 publicul se va încălzi din nou cu Trupa Obligó, iar de la ora 20.00 Manfellow face o demonstrație de rock alternativ. Formația a câștigat în 2011 competiția Global Battle of the Bands Romania și a reprezentat ţara în faza internațională în vara lui 2012. De la 21.30 începe proiecţia concertului Kaiser Chiefs: Live from Elland Road. „I predict a riot”, „Never miss a beat”, „Ruby” vor aduce atmosfera de pe stadionul din Leeds „La Statui”, în mijlocul Bucureştiului.

Citeşte şi Săptămână ca la malul mării, în Poiana Urbană

Sâmbăta îi aduce de la 21.00 pe RoadkillSoda, una dintre puţinele formaţii de stoner metal din România. Formaţia readuce pe scenă stilul cu tricouri homemade, blugi rupţi şi înregistrări pe casete, toate pe principiul „do it yourself”. „Live life to the fullest because you never know what tomorrow might bring” este tema care se regăseşte în melodiile lor.

Atunci când ceasul va arăta ora 22.00, macedonenii Superhiks dezlănţuie spectacolul cu elemente de ska, combinate cu hardcore punk, progressive, funk, dar şi ritmuri clasice sârbeşti, care vor ridica la dans întreaga Poiană.

Weekendul se va încheia cu proiecţii de la festivalul Timishort, dumincă, de la 21.30. Timishort reuneşte în fiecare an cele mai bune filme de scurtmetraj din întreaga lume. Organizat de Asociaţia Română a Filmului Independent (ARFI), Timishort invită publicul să cunoască cele mai proaspete producţii din cinematografia internaţională. Accesul la toate evenimentele din Poiană este gratuit, precum şi WI-FI-ul oferit de cei de la Idilis în zona de la „Statui”.

Poiana Urbană este un eveniment de mari proporţii, care îşi propune să încurajeze folosirea spaţiilor publice în scopuri culturale şi recreative, ca un pretext de socializare şi relaxare pentru toţi bucureştenii, oferind o altă metodă de a-ţi petrece weekend-urile care te prind în Capitală. Cea de-a doua ediţie a proiectului Poiana Urbană se desfăşoară în perioada 11 iulie – 29 septembrie 2013, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, la „Statui”.

Spynews
Obiectul cu care a fost înmormântată prințesa Diana. Avea o semnificație specială pentru ea
Bzi.ro
Denisa Nechifor a făcut spectacol la piscină, în costum de baie! Cum se păstrează focoasa brunetă, la 40 de ani
Fanatik.ro
Stațiunea din România care s-a transformat peste noapte. Vin o grămadă de turiști străini pentru peisaje și un produs care nu se mai găsește nicăieri în lume. Cazarea e ieftină și se primesc vouchere de vacanță
Capital.ro
Toți șoferii vor fi prinși. Se introduce sistemul e-SIGUR în România
Playtech.ro
„E prima oară când dau Like la un WC”. Un bărbat și-a făcut toaletă în fundul curții, apoi a...
DailyBusiness
Vestea cea mare pentru toamna 2024. Apare un nou tip de program „Rabla” pentru români
Adevarul
Tot ce trebuie să știi despre noua lege a pensiilor. Principalele modificări care intră în vigoare la 1 septembrie 2024
Spynews
Irinel Columbeanu, abandonat în azil! Afaceristul ar fi fost părăsit de prietenii lui și trece prin clipe grele
Spynews
Dulce împăcare! Dana Roba este din nou împreună cu Beniamin! Nu au rezistat prea mult timp unul fără celălalt / FOTO
Evz.ro
Google Maps, schimbare revoluționară. Ajutor fantastic pentru utilizatori
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
wowbiz.ro
ULTIMA ORĂ! Fostul preot Visarion Alexa, condamnat la închisoare!
Cancan.ro
Prezentatoare TV, trimisă la psihiatrie! S-a ales cu brățară la picior, după ce a terorizat 2 bărbați! A vrut să seducă un medic, la restaurant, de față cu soția și...
Playsport.ro
Apariție interzisă la propria nuntă?! Prea fierbinte! Cum s-a îmbrăcat "Perla Banatului" la cununia cu Marius Constantin
kanald.ro
A murit actorul Julian Ortega cunoscut pentru rolul din serialul „Elite”: Actorul s-a prăbușit în timp ce se afla pe o plajă din Spania
Capital.ro
S-a mai stins o stea! A murit marea doamnă a filmului: Una din cele mai bune actrițe ale generației
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Ion Țiriac, discurs-manifest după ce primarul Daniel Băluță a inaugurat patinoarul de 10.000.000 de euro din sectorul 4! „M-am întâlnit cu domnul David Popovici și mi-a zis asta”
stirilekanald.ro
Mort la 39 de ani! 'Un erou pentru noi toți' - BREAKING NEWS
substantial.ro
Secțiile de vot s-au deschis pentru alegeri cheie în Turingia și Saxonia
MediaFlux
ERORI în deciziile de recalculare a pensiilor. Simona Bucura-Oprescu anunță CE TREBUIE SĂ FACĂ PENSIONARII
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...