„E un haos ce se întâmplă (n.r. că FCSB se plimbă dintr-un oraș în altul la meciurile de acasă). Părerea mea e că ar trebui să se facă un «11» și să li se dea continuitate jucătorilor. Suntem jucători tineri și nu ne pică foarte bine.

E normal să mă deranjeze când sunt scos la pauză. Echipele puternice din Europa merg pe un nucleu și de aceea au rezultate. Eu pot juca și vârf împins, pot juca oriunde. Cel mai bine mă simt în bandă”, a declarat Florinel Coman. 

  • Coman nu e om de bază la FCSB. În penultima partidă, 1-0 cu Astra, fotbalistul a fost titular și înlocuit în minutul 46. În următoarea partidă, 1-1 cu Dinamo, Coman a intrat pe teren imediat după pauză.

REACȚIA LUI DICĂ

Nicolae Dică a răspuns problemelor lui Coman: „Am avut accidentări, am avut suspendări. E greu să avem un «11» cristalizat. Orice antrenor și-ar dori să aibă același prim «11» meci de meci. Dar intervin accidentările, suspendările, jucători care nu trec printr-o formă bună. Și eu mi-aș dori să nu fac nicio schimbare”.

Emoţii pentru Nicolae Dică la FCSB? Laurenţiu Reghecampf şi-a dat demisia de la Al Wahda

Laurenţiu Reghecampf şi-a dat demisia de la Al Wahda, după ce a pierdut în campionat, scor 1-2, în faţa celor de la Al Jazira. 

Supărat de lipsa investiţiilor de la echipă, Reghecampf a decis să pună punct aventurii de la Al Wahda. Tehnicianul a preferat să nu se facă astfel de râs, în condiţiile în care conducerea l-a anunţat că nu poate să facă nicio achiziţie în această iarnă.

În aceste condiţii, cu Reghecampf rămas liber de contract, creşte presiunea pe Nicolae Dică la FCSB. 

Este cunoscută relaţia excelentă pe care Laurenţiu Reghecampf o are cu Gigi Becali şi n-ar fi exclus ca patronul FCSB-ului să-l demită pe Dică în cazul în care roş-albaştrii nu vor câştiga partida cu Poli Iaşi.