Poliţist de frontieră condamnat la ÎNCHISOARE după ce a lovit un copil şi a fugit de la locul accidentului

Poliţistul de frontieră din Huşi care a spulberat un copil cu maşina şi-a primit pedeapsa. Magistraţii l-au condamnat la un an şi cinci luni de închisoare cu executare.
Ionela Marcu
23 sept. 2015, 07:18
Poliţist de frontieră condamnat la ÎNCHISOARE după ce a lovit un copil şi a fugit de la locul accidentului

Politistul de frontierã, Andrei Andrunache, se poate lãuda cu faptul cã a avut parte de o condamnare surprinzãtor de blândã pentru vãtãmarea corporalã a copilului Cãlin Turcu, dar si pentru fuga de la locul accidentului, precum si sustragerea, ore în sir, de la cercetãrile organelor de Politie.

El a primit un an si cinci luni de închisoare cu executare, din care patru luni deja le-a fãcut, potrivit vremeanoua.ro. De asemenea, nici plata daunelor cãtre copilul nenorocit nu-l va solicita prea mult, întrucât instanta a decis ca acesta sã îi dea bãiatului doar 6.500 lei, drept cheltuieli judiciare. Culmea este cã nici acesti bani nu-i va da el, ci o firmã de asigurãri din Bulgaria. A mai fost obligat sã dea suma de 11.000 lei cãtre stat, pentru cheltuielile fãcute cu ancheta. Extrem de nemultuimiti, apãrãtorii pãrtii vãtãmate au declarat apel, sperând ca ceea ce s-a hotãrât pe fond sã se schimbe radical.

Cu toate cã bãietelul de 13 ani, lovit în plin pe un trotuar de pe str. Calea Basarabiei, de bolidul de lux al politistului de frontierã Andrei Andrunache, a fost la un pas de a-si pierde viata, suferind grave leziuni la nivelul membrelor inferioare si al bazinului, instanta nu a considerat cã acesta meritã mai mult decât 6.500 de lei, drept cheltuieli judiciare.

„Nici nu cred cã a dat ceva pentru spitalizare, pentru toate acestea! A dat doar 6.500 de lei, de la o firmã de asigurãri, nici mãcar de la Andrunache! Rãmâi fãrã cuvinte în fata acestei decizii. Copilul acesta a avut atâtea interventii chirurgicale, a stat pe patul de spital atâta timp. A stat imobilizat în pat, acasã, pe când toti copiii de vârsta lui mergeau la scoalã sau se jucau pe-afarã. Copilul acesta a fost traumatizat pe viatã si nu stim dacã se va mai recupera vreodatã, ca sã fie asa cum a fost! Copilul acesta nu i-a gresit cu nimic acestui individ, care s-a urcat cu masina peste el, pe trotuar, beat critã! Toate acestea oare nu conteazã? Nu-i nimic, cãci lupta în instantã abia acum începe. Am rãmas uimiti când am vãzut condamnarea. Asta este, noi suntem oameni simpli, nu avem relatii, nu ne stie nimeni. Altii au altã putere. Dar vom merge mai departe cu procesul. Dreptatea trebuie sã iasã la ivealã. Andrunache e norocos, altceva nu stim ce sã spunem„, au spus apropiatii bãiatului accidentat.

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
Playtech.ro
Antena 1, anunț oficial! S-a aflat data: Când începe Asia Express 2024
DailyBusiness
În atenția tuturor clienților băncilor din România: se schimbă legislația. Care vor fi noile reglementări din 2025
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Revine o escrocherie celebră în România. A făcut furori acum două decenii
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Maghiarii ne dau lecții. Au făcut anunțul chiar în România. Umilința e prea mare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
David Popovici câștigă medalia de aur la proba de 200 m liber la Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
BANI de la Guvern pentru nevoiași. ROMÂNII primesc echivalentul a 50 de EURO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!