Poliţistul Ionuț Hanganu, ucis de COVID-19, a fost înmormântat cu onoruri militare. Moment de reculegere, ţinut în toată ţara

Polițiști din toată țara au ținut un moment de reculegere, în semn de respect față de Ionuț Hanganu, polițistul de 34 de ani din Brașov care a murit din cauza noului coronavirus.
Romania TV
08 nov. 2020, 18:16
Poliţistul Ionuț Hanganu, ucis de COVID-19, a fost înmormântat cu onoruri militare. Moment de reculegere, ţinut în toată ţara

Ionuţ Hanganu, şeful Biroului Investigaţii Criminale de la Poliţia Transporturi Braşov, era internat la Spitalul Judeţean din Braşov. Bărbatul de 34 de ani a murit joi dimineaţa în jurul orei 4.00. Starea lui de sănătate s-a agravat, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

Duminică, la ora 12.00, polițiștii din întreaga țară au ţinut un moment de reculegere, în memoria colegului lor răpus de boală.

„Cuvintele nu ajută în acest moment, drag camarad. Ne dorim să știi că noi toți, colegii tăi, ne-am oprit pentru un moment, în loc, pentru tine. Odihnește-te în liniște, Ionuț Hanganu!”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a Poliției Române.

„Murim și noi câte puțin de fiecare dată când pierdem un coleg. Suntem mai saraci, suntem mai triști, suntem alaturi de familia colegului nostru din Brașov”, au transmis și colegii de la IPJ Maramureș.

Mesaj SFÂŞIETOR al colegilor poliţistului de 34 de ani din Braşov, ucis de COVID. „Ne este foarte greu să acceptăm că Ionuț a plecat”

Reprezentanții Sindicatului Europol au transmis un mesaj în memoria lui Ionuț Hanganu, pentru a arăta că „efectele muncii din prima linie sunt necruțătoare”.

„Ne mor polițiștii, ne mor…! Efectele muncii din prima linie sunt necruțătoare, colegul nostru Ionuț Hanganu din cadrul IPJ Brașov pierzând, la doar 34 de ani, lupta cu virusul nemilos care a cuprins întreaga lume. Durerea resimțită nu poate fi exprimată în cuvinte, iar trecerea sa în neființă ne îndoliază sufletele, știind că Ionuț a lăsat în urmă o soție și doi copii în vârsta de 3 și respectiv 7 ani ale căror destine sunt profund cutremurate.

În aceste clipe, în care atât familia cât și noi, colegii lui suntem vitregiți de un soț, părinte și camarad de nădejde, ne este foarte greu să acceptăm că Ionuț a plecat să-și continue misiunea în ceruri, de unde va continua să-și vegheze familia și colegii la fel de bine și cu aceeași dragoste cum făcut-o și când se afla în preajma noastră”, se arată în mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a sindicatului Europol.

Polițistul Ionuț Hanganu a fost înmormântat duminică cu onoruri militare.

Spynews
Românul care a înjunghiat-o pe fetița de 11 ani, în Londra, este și el tatăl unui copil de patru ani. Ce obișnuia să posteze pe Internet: ”Absolut sinistre”
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Locul din România care i-a dat pe spate pe străini. Are un potențial turistic uriaș, dar puțini români știu de el: ”Este frumos și unic. Sunteți foarte norocoși să locuiți aici”
Capital.ro
Românii cu mașini pe motorină, taxați mai puțin. A intrat în vigoare azi, 16 august
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
România are CEL MAI MARE preț la gaze naturale din regiune! Grecia și Bulgaria sunt în spatele nostru
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Ștefan și Maria de la Mireasa, sezonul 9, vacanță romantică în Italia. Cum și-a răsfățat fostul concurent soția de ziua ei onomastică / FOTO
Spynews
Cum a surprins-o Ronald Gavril pe Anamaria Prodan, de ziua onomastică. Iubitul vedetei a dat dovadă de romantismul suprem | FOTO
Evz.ro
Dispar aceste mașini pe benzină. Anunțul a fost făcut
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Un tânăr de 19 ani și-a găsit sfârșitul în lacul Colibița. Se afla cu prietenii la scăldat când s-a dezechilibrat și a căzut de pe ponton
Capital.ro
S-a aflat adevărul despre Băsescu. Greșeală monumentală a fostului președinte
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Chinurile Ioanei din Broșteni: Violată de tată, părăsită de mamă! "Mi-a zis că e sfâșiată"
substantial.ro
Tânăr de 19 ani și-a pierdut viața după ce a căzut în lacul Colibița
MediaFlux
BOALA de care suferă DONALD TRUMP după ce a fost ÎMPUȘCAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...