Ponta adânceşte misterul postării de pe Facebook. Vezi ce le-a spus jurnaliştilor care au cerut o explicaţie

Victor Ponta a postat, vineri, pe Facebook, o sinteză a activităţii sale politice din ultimii 13 ani, mesaj interpretat de unii ca fiind un preambul al anunţului privind viitoarea sa candidatură la alegerile prezidenţiale din 2014. Prezent la inaugurarea unei fabrici în Sebeş, premierul a refuzat să comenteze anunţul de pe reţeaua de socializare atunci când jurnaliştii i-au cerut clarificări.
Filip Stan
04 apr. 2014, 14:04
Ponta adânceşte misterul postării de pe Facebook. Vezi ce le-a spus jurnaliştilor care au cerut o explicaţie

Faptul că Victor Ponta a anunţat că este dispus ca, după câştigarea „ultimei bătălii” din politica românească, să lase locul în politică „unora mai tineri” a suscitat multe comentarii, principala teorie fiind aceea că primul-ministru va candida în acest an la alegerile prezidenţiale.

Prezent, vineri, la Sebeş, la inaugurarea lucrărilor de construcţie pentru noua unitate de producţie Star Assembly a Star Transmission, parte a concernului Daimler, Victor Ponta a preferat să nu comenteze cele afirmate pe Facebook.

„Pe drum încoace am scris ceva pe Facebook şi eram sigur că nimeni nu mă va întreba despre Daimler. Dar azi vorbesc numai despre Daimler”, a spus Victor Ponta, care a refuzat categoric să răspundă întrebărilor jurnaliştilor pe această temă, în ciuda insistenţelor acestora.

Victor Ponta şi-a rememorat ultimii ani din viaţă, începând cu aprilie 2001, când a fost numit şef al Corpului de Control al Guvernului de către Adrian Năstase. Premierul îşi anunţă voalat candidatura la Cotroceni.

Victor Ponta afirmă pe pagina sa de Facebook că în aceşti ani a încercat să folosească toate poziţiile publice ocupate pentru a schimba în bine România.

„În urmă cu exact 13 ani, în 4 aprilie 2001, premierul Adrian Năstase m-a numit în funcţia de şef al Corpului al Guvernului ! Şi atunci m-am gândit cu regret, dar şi cu mândrie la cariera mea anterioară de magistrat, dar aşa am crezut că pot să fac mai mult din ce mi-am propus în viaţă. Am încercat în toată această perioadă să folosesc poziţiile publice ocupate (secretar de stat, ministru, deputat, prim-ministru) pentru a schimba în bine ţara în care eu şi familia mea ne-am născut şi în care o să trăim tot timpul, cu bune şi rele!’, afirmă Victor Ponta.  

PNL şi Crin Antonescu se PRĂBUŞESC în sondaje. Ponta rămâne favoritul românilor pentru Cotroceni

Victor Ponta subliniază, totodată, că anul în curs este unul cu o miză enormă şi se declară pregătit să lase locul în politică altora mai tineri, pentru a se dedica familiei, ‘după ce câştigăm această ultimă şi vitală bătălie’.

‘Trebuie să punem capăt tranziţiei de la societatea comunistă (cu accesele sale securiste din ultimii 10 ani) spre o ţară europeană, cu oameni mai liniştiţi şi mai demni, guvernaţi de valori şi obiective comune, nu de frica de mascaţi şi de linşajul public din partea unor jurnalişti fascisto-comunistoizi! În noiembrie, după ce câştigăm această ultimă şi vitală bătălie, mă voi putea declara mulţumit de ce am realizat! Şi atunci îmi doresc să las locul în politică altora, mai tineri şi mai puţin marcaţi de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu îmi propun să recuperez cât voi putea de mult din timpul pe care în ultimii 13 ani nu l-am dat familiei şi celorlalte părţi bune şi frumoase din viaţa mea!”, conchide Victor Ponta pe Facebook.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Activiștii obțin suspendarea ordinului de împușcare a ursului agresor din Trento
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!