Portalul Leului 2024. 5 MESAJE puternice de la INGERI pentru ziua de 8.08.2024, varful PORTALULUI LEULUI

Portalul Leului 2024 este deschis timp de 2 saptamani pana pe 12 august si ne apropiem de varful energetic al acestuia care este pe 8 august, o secventa numerologica importanta 8-8-8.
Alina Costache
07 aug. 2024, 11:48
Portalul Leului 2024. 5 MESAJE puternice de la INGERI pentru ziua de 8.08.2024, varful PORTALULUI LEULUI

Iata mesajele primite de la ingeri despre ce aduce special Portalul Leului 2024 si cum sa fim aliniati cu acest varf intens de energie buna ca sa lucreze in favoarea noastra.

Ce este de fapt Portalul Leului?
Este o aliniere cosmica ce dureaza intre 26 iulie si 12 august. Soarele sprititual Sirius si centura Orion se aliniaza. Acum, cele mai puternice astre ale centurii Orion stralucesc deasupra piramidelor din Egipt. Sirius renaste si asta inseamna si pentru oameni renasterea in spirit si inceperea unui ciclu nou de evolutie spirituala.

Pe durata Portalului Leului, corpurile noastre spirituale primesc o cantitate mare de lumina de la divin ceea ce inseamna o crestere, o modificare in constiinta fiecaruia in calea sa spirituala.

Zodiile care au parte de schimbări radicale în viață în a doua jumătate a anului. Nativii se vor îmbogăți și își vor găsi jumătatea

Este, asadar, cea mai puternica perioada din an pentru a primi energie de vindecare si upgradari. Iar ziua de 8-08, care in numerologie inseamna un varf de abundenta, aduce un maxim din aceasta energie speciala.

Portalul Leului 2024: Mesajul 1 de la ingeri pentru 8-08-2024
Portalul Leului cu varful sau ne ajuta sa dizolvam limitari. Cu doar cateva zile inainte de 8 august, Mercur este in miscare retrograda din 5 august ceea ce inseamna ca vom fi ghidati si indrumati sa reprivim in interiorul nostru ca sa vedem ce ne serveste si ce nu, in special in tiparele de comunicare. Aceasta energie ne ajuta si sa atragem acele lectii de viata sau schimbari de viata care au rolul sa puna lumina asupra adevarului cu privire la ce ne mai ajuta si ce nu in domeniul iubirii de sine. Acest Mercur retrograd este puternic influentat de Uranus care este planeta trezirilor masive. Suntem deci indrumati sa vedem si dizolvam povesti si conceptii false limitative pe care ni le spunem de atata timp. Scopul? Sa ne trezim la adevar, libertate si adevaratul bine. Asadar, sa fim atenti fiecare in ce domeniu de viata, in ce tipar de gandire sau perspectiva de trai suntem impinsi sa ne eliberam, sa rupem limitarile cu curaj si putere ca sa ne creasca iubirea de sine? Ai incredere in mesajele primite, in sincronicitati si in experientele care sunt aici ca sa iti serveasca sa cresti in urmatorul nivel de constiinta de sine.

Portalul Leului 2024: Mesajul 2 de la ingeri pentru 8-08-2024
Ne pregatim cu totii sa traim intrarea intr-o noua era. Portalul Leului ne scalda in coduri de lumina de o vibratie foarte inalta ce ne schimba constiinta de sine, ne trezeste intelepciunea de a functiona la un alt nivel de intelepciune si bine. Atunci cand primim atat de multa energie noua, ea pune, desigur, presiune pe energia veche ce se afla in noi si ne forteaza sa o privim si sa o eliminam si eliberam pentru ca nu ne mai este de folos ca sa traim in armonie. Toata munca si trairea fiecaruia de a da nas in nas cu vechiul ca sa il vada si sa il elibereze se simte foarte intens in corp, in emotii, ca si cum am da nastere fizica. Dealtfel, pe durata Portalului Leului exista o conexiune speciala cu planeta expansiunii si norocului Jupiter care este in cuadratura cu Saturn, Marele Profesor. Astfel, se reactiveaza energia de la solstitiul din decembrie anul 2020 cand a avut loc Marea Conjunctie pentru ca Jupiter si Saturn au fost atat de apropiate incat pareau o unica planeta pe cer. Acel eveniment a insemnat inceputul a unui nou ciclu de 800 ani de evolutie in constiinta colectiva cu multe schimbari sociale si culturale. Iar ca orice nou, atunci cand se instaleaza poate fi haotic la inceput.

Citește și: 4 zodii au de luat decizii importante. Acești nativi trebuie să se gândească bine ce vor să facă

Ingerii vor sa stim ca la nivel colectiv spiritele care suntem pe Pamant tanjim dupa armonie, pace si trecerea la un nou nivel de constiinta oricat de incomod este procesul pentru partea umana din noi obisnuita si agatata de tipare vechi chiar si dureroase. Deci chiar daca pare haotic sau intens, sa avem rabdare si incredere in proces.

Mesajul 3 de la ingeri pentru 8-08-2024
Primim prin aceasta energie speciala o putere suplimentara pentru manifestare. Soarele si Terra vor fi in aliniere cu galaxia Calea Lactee, deci spre noi curge masiv un flux de energie pura divina. Aceasta este de fapt energia care sta in spatele oricarei manifestari pe care o punem in practica aici fiecare. Ne vom reaminti mai bine natura noastra pura divina anume ca suntem bucati fractale din energia Creatorului. In aceste zile iti poti sculpta viata imbibata de aceste energii puternice de creare si manifestare. Deci pune-ti intentii clare ce doresti sa creezi in viata ta in continuare. Apoi trimite aceste intentii in Univers spunand ca permiti sa se manifeste in timpul perfect divin si pentru binele inalt al tau si al celor implicati dar si pentru armonia Universului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Drumul din România pe care să nu circuli. Mulți au rămas blocați cu mașina pe el, în zonă muntoasă
Capital.ro
Elena Udrea A SCĂPAT! Decizia la care nu se aștepta nimeni
Playtech.ro
ȘOC! Cine ar fi comis tripla crimă din București. Polițiștii au fost ULUIȚI. Detalii halucinante
DailyBusiness
Se dau bani GRATIS de la Guvern. Sunt 434 de milioane în joc
Adevarul
Viața în „orașul fantomă” din mijlocul Dunării. Porțile de Fier 2, mega-șantierul din ultimii ani ai regimului Ceaușescu VIDEO
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Putin, o nouă provocare: arme din România, găsite în Ucraina
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Imagini dureroase cu Nicu Covaci în sicriu. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Filarmonica din Timișoara
Cancan.ro
BREAKING! Se întâmplă din nou! Un cioban a fost atacat de urs. L-a muşcat de picioare şi...
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Suma incredibilă pe care o plătesc turiștii pentru o plimbare cu telecabina Buşteni – Babele
Capital.ro
Obligatoriu peste tot în România. Legea a intrat în vigoare. S-a dat ordin de la UE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
''Stătea pe scaun și deodată...' - Mihai a făcut infarct în avion și a murit: Strângea bani de nuntă și urma să devină tată
Reacții în China la Nominalizarea lui Tim Walz ca Vicepreședinte al SUA
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în RĂZBOI! RUSIA a făcut OFERTA de PACE UCRAINEI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!