PORTALUL LEULUI trimite ENERGII PUTERNICE spre Pamant! 6 lucruri importante de care sa tii cont PENTRU BINELE TAU!

In fiecare an, pe data de 8 august, a 8 a zi din a 8 a luna anului, are loc un aliniament cosmic deosebit de puternic cu efecte importante asupra oamenilor pana la nivel de ADN.
Alina Costache
07 aug. 2023, 13:01
PORTALUL LEULUI trimite ENERGII PUTERNICE spre Pamant! 6 lucruri importante de care sa tii cont PENTRU BINELE TAU!

Se numeste Portalul Leului si este un moment in care are loc o mare crestere a energiei cosmice care curge dinspre taramurile spirituale spre cele fizice in care ne aflam si noi.

Energia Portalului Leului se deschide in fiecare an intre 28 iulie si 12 august, avand varful pe 8 august. Granita dintre taramurile spirituale si cele fizice se subtiaza, iar Soarele in Leu se sincronizeaza cu steaua Sirius, Soarele nostru spiritual, deci se genereaza energii de frecventa superioara ce activeaza acest portal. Numarul 8 este legat de infinitate, de manifestare, de prosperitate.

De mii de ani a fost observat si onorat drept o perioada cu un mare flux si activare energetica spirituala pentru omenire.
Simplu spus, este ca si cum se deschide o poarta uriasa, de o parte se afla lumea spirituala cu ghizii care ne coordoneaza traiectul sufletului pe pamant, iar de cealalta parte ne aflam noi, cei aflati aici pe pamant, suflete in experiente trecatoare terestre. Cu poarta larg deschisa, comunicarea dintre cele doua lumi este posibila si intensa, iar taramul spiritual trimite spre noi valuri uriase de ajutor energetic. Este o mare oportunitate, daca stim cum sa o folosim.

Acest portal se activeaza cand Pamantul este aliniat cu steaua Sirius, numita si Soarele Spiritual, si se numeste al Leului pentru ca are loc in timp ce Soarele este in zodia Leului. La acest moment, Sirius este mult mai aproape de Terra. Leul este asociat cu centrul inimii si reprezinta „sediul” divinului din noi. Este cea mai potrivita energie sub care sa ancoram aceste coduri si energii de o constiinta mai inalta care ne sunt trimise dinspre steaua Sirius, considerat marele Soare central spiritual.

Cand are loc acest aliniament, exista o intensa portie de lumina ce ne trezeste ADNul, activeaza campul energiei umane si transmite vibratii inalte si coduri de trezire spirituala.

Energia portalului Leului este in totalitate despre a trezi lumina divina din tine si a intrupa divinitatea in forma fizica care esti tu.
Indiferent in ce zodie esti, ne aflam cu totii sub energia zodiei Leului in aceasta perioada pana pe 22 august, iar asta inseamna regalitate, deci ne asteptam sa ni se trezeasca si activeze coduri in ADN care sa ne faca sa ne simtim propria regalitate, sa simtim ca meritam sa traim mai bine, conform cu divinul din noi care stie ca este totul, ca merita totul, ca poate orice.

Acest portal creeaza o perioada incredibil de puternica de ascensiune spirituala accelerata iar in acest an 2023 el este foarte incarcat.

Invata despre acest Portal anual, despre energia lui si cum sa o folosesti pentru binele tau!
Aceasta energie poate actiona in favoarea sau in defavoarea ta, in functie de cum o abordezi. Una din cele mai bune modalitati sa folosesti aceasta energie este sa lucrezi cu ceakra a 3 a sau cu plexul tau solar.

Cele șase zodii pe care norocul le trage de mânecă în luna august. Acești nativi au parte de belșug și fericire

Cand este in echilibru, ceakra plexului solar (localizat in abdomen) ne permite sa ne recuperam energia, respectul de sine, controlul de sine si vointa divina. Daca ai avut ceva zbateri ce tin de imaginea de sine, stima de sine, acum este timpul sa te recentrezi si sa iti iei puterea inapoi.

Ce ai de facut ?

Foloseste cristale de culoare galbena precum citrinul, aventurinul galben si ametistul.

Tine cristalul pe abdomenul tau si respira adanc.
Imagineaza-ti o mare minge de lumina alba cum iti intra prin crestetul capului si circula in jos prin corp pana ajunge la plexul solar.

Cand ajunge acolo, bila de lumina va curata si imputernici aceasta ceakra.

Horoscop rune august 2023. GEBO aduce pacea în relații, dar KENAZ este inversată. Atenţie la NAUTHIZ!

Lasa bila acolo si stai asa pana cand simti ca aceasta ceakra este plina de lumina si se invarte ca un vortex.

Simte cum ea devine din ce in ce mai puternica, lasandu-te mai increzator in sine, mai puternic, cu toate organele interne functionand in sincronicitate si armonie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Furtunile au făcut din nou prăpăd în țară! Grindina a băgat spaima în locuitorii din Mehedinți: „Peste tot piatră de-ţi era frică şi să stai afară că te omoară”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Prețuri astronomice pentru garsonierele din Cluj: 11 metri pătrați la aproape 50.000 de euro
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!