PORTUGALIA – FRANŢA LIVE PROTV. Scandal uriaş, Marine Le Pen mătură cu vedeta Mbappe înainte de meciul crucial de la Euro 2024

Portugalia și Franța au unele dintre cele mai valoroase loturi de la turneul final, însă niciuna dintre cele două naționale nu a reușit să convingă până în faza sferturilor de finală.
Filip Stan
05 iul. 2024, 19:37
PORTUGALIA - FRANŢA LIVE PROTV. Scandal uriaş, Marine Le Pen mătură cu vedeta Mbappe înainte de meciul crucial de la Euro 2024

PORTUGALIA – FRANŢA LIVE PROTV. PORTUGALIA – FRANŢA LIVE PROTV. Franța nu a marcat niciun gol din acțiune, însă a terminat grupa locul doi, în spatele Austriei, și a ajuns în sferturi după ce Jan Vertonghen a deviat în propria poartă șutul expediat de Randal Kolo Muani. De partea cealaltă, Portugalia și-a câștigat grupa, însă locul în sferturi l-a obținut la capătul unui meci de-a dreptul dramatic, cu Slovenia. Ronaldo a ratat un penalty în minutul 105 al partidei, iar Sesko putea da lovitura aproape de finalul partidei. Portugalia – Franța, 22:00, LIVE TEXT pe Romaniatv.net. Se anunță un duel extrem de echilibrat

PROTV ONLINE STREAM Portugalia – Franţa LIVE VIDEO: Ronaldo vs. Mbappe pentru un loc în semifinalele EURO 2022

În cele din urmă, meciul a ajuns la loviturile de departajare, acolo unde Diogo Costa a făcut spectacol și a parat execuțiile lui Ilicic, Balkovec și Verbic. Pentru lusitani au punctat Ronaldo, Bruno Fernandes și Bernardo Silva.

Ultima oară, Portugalia și Franța s-au întâlnit în grupe la Campionatul European disputat în 2021, atunci când au remizat, scor 2-2, după ce CR7 și Karim Benzema au marcat câte o dublă.

Portugalia – Franţa LIVE VIDEO PRO TV

PORTUGALIA – FRANŢA LIVE PROTV.  Echipele probabile:

PORTUGALIA (4-2-3-1): D. Costa – Cancelo, R. Dias, Pepe, N. Mendes – Palhinha, Vitinha – B. Silva, B. Fernandes, R. Leao – Ronaldo (cpt.)
Rezerve: R. Patricio, Jose Sa – N. Semedo, Dalot, G. Ramos, J. Felix, Danilo, G. Inacio, J. Neves, M. Nunes, R. Neves, D. Jota, A. Silva, P. Neto, F. Conceicao
Absenți: –
Ratează meciul următor dacă iau „galben”: Cancelo, Ronaldo, F. Conceicao, Palhinha, P. Neto, R. Neves
Selecționer: Roberto Martinez

Roberto Martinez, selecționerul Portugaliei, a explicat chiar înaintea partidei de a ce păstrat primul „11” folosit și contra Sloveniei: „Am vrut să le oferim continuitate, este important să păstrăm combinațiile din teren. Suntem proaspeți, am fost foarte concentrați în ultimele zile, iar sentimentele de la antrenamente au fost foarte bune. Vrem să facem un meci bun și să fim cea mai bună versiune posibilă. Putem juca mai bine decât am făcut-o, dar trebuie să păstrăm lucrurile pozitive pe care le-am făcut deja”.

FRANȚA (4-3-1-2): Maignan – Kounde, Upamecano, Saliba, T. Hernandez – Kante, Tchouameni, Camavinga – Griezmann – Kolo Muani, Mbappe (cpt.)
Rezerve: Samba, Areola – Pavard, F. Mendy, Giroud, Dembele, M. Thuram, Zaire-Emery, Fofana, K. Coman, Clauss, Konate, Barcola
Absent: Rabiot (suspendat)
Ratează meciul următor dacă iau „galben”: Dembele, Griezmann, Mbappe, Tchouameni
Selecționer: Didier Deschamps

Stadion: Volksparkstadion (Hamburg), capacitate 49.000 de locuri
Arbitru: Michael Oliver; A1: Stuart Burt; A2: Dan Cook (Toți din Anglia)
Arbitru VAR: Pol van Boekel (Olanda)

Franța nu se va putea baza pe Adrien Rabiot, care este suspendat pentru această partidă.

Câștigătoarea acestui duel va avea parte de un noul duel de ”foc” în semifinale, contra învingătoarei dintre Spania și Germania.

PORTUGALIA – FRANŢA LIVE PROTV.  Marine Le Pen îl critică pe Kylian Mbappe: Francezii s-au săturat să li se dea lecţii de morală şi să li se dea instrucţiuni de vot

Francezii s-au săturat „să li se dea lecţii”, a declarat Marine Le Pen, vineri, criticând astfel poziţia căpitanului echipei de fotbal a Franţei, Kilian Mbappé, care cu o zi înainte a făcut apel la populaţie să „voteze pentru partea bună” în turul al doilea al alegerilor legislative.

„Francezii s-au săturat să li se dea lecţii de morală şi să li se dea instrucţiuni de vot”, a declarat liderul extremei drepte franceze pentru canalul american CNN International, care a postat un extras din interviu pe reţelele sociale.

„Kylian Mbappé este fără îndoială un fotbalist foarte bun”, a recunoscut Marine Le Pen, ea însăşi „nu prea pasionată de fotbal”. Dar „această tendinţă a actorilor, fotbaliştilor şi cântăreţilor de a veni să le spună francezilor ce ar trebui să voteze (…) începe să fie foarte rău resimţită în ţara noastră”, a adăugat ea.
Mai ales atunci când sunt „milionari sau chiar miliardari care trăiesc în străinătate” care vorbesc cu „oameni care câştigă 1.300, 1.400 de euro pe lună”, a subliniat ea. „Acei oameni care au norocul să trăiască bine, chiar foarte bine, să fie protejaţi de insecuritate, sărăcie şi şomaj (…) cred că ar trebui să-şi păstreze o formă de rezervă”, a insistat Marine Le Pen.

PROGRAM EURO 2024. Unde şi cum vezi cele mai tari meciuri rămase de la Euro 2024

Joi, Kylian Mbappé a declarat că este „foarte urgent” să se voteze după „rezultatele catastrofale” ale primului tur, care au pus Rassemblement National (RN) în poziţia de a obţine o majoritate în Adunarea Naţională.

„Sperăm că toată lumea se va mobiliza şi va vota pentru partea bună”, a adăugat atacantul vedetă, în cadrul unei conferinţe de presă înaintea sfertului de finală al Euro-2024 cu Portugalia, vineri seara.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Cele 5 zodii care vor avea succes pe toate planurile până pe 25 iulie. Opulență, bucurie și șansă în viețile lor
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
O bombă cu ceas ticăie la PSD și PNL. Greșeala care poate detona alegerile
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Decizie pentru cei care stau LA BLOC. Schimbarea pe care românii o cer de ani de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Casa Albă, îngrijorată de vizita premierului ungar Viktor Orban la Moscova
MediaFlux
Prințul William, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre PRINȚESA DIANA
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!