Porumboiu, ROLEX de 20.000 de EURO cadou de ziua lui Băsescu. Afaceristul neagă, dar finul său vine cu DETALII-BOMBĂ

Ciprian Damian, fostul președinte al lui FC Vaslui, a declarat că Adrian Porumboiu i-a făcut cadou lui Traian Băsescu, la împlinirea vârstei de 61 de ani, un ceas Rolex de 20.000 de euro. Porumboiu neagă, în condiţiile în care se află în conflict deschis cu Damian, căruia îi este naş!
Filip Stan
05 mart. 2019, 14:13
Porumboiu, ROLEX de 20.000 de EURO cadou de ziua lui Băsescu. Afaceristul neagă, dar finul său vine cu DETALII-BOMBĂ

Ciprian Damian a povestit la GSP Live că președintele României i-ar fi influențat decizia lui Adrian Porumboiu de a vota cu Gino Iorgulescu la alegerile de la LPF din 2013. Discuția dintre Porumboiu și Băsescu ar fi avut loc chiar la Palatul Cotroceni, cu o seară înainte de alegeri.

„Îl cunosc pe Traian Băsescu de mult. E normal, a fost deputat de Vaslui. Nu e adevărat ce spune obraznicul ăsta. Am avut o relație de respect reciproc cu Băsescu. Dacă eram în București, mă invita la o cafea. El, dacă bea whisky că era tare, eu beam un pahar de vin. Nu m-a ajutat cu nimic domnul Băsescu. Niciun contract, nimic”, a declarat Porumboiu.

Adrian Porumboiu, ŞANTAJAT cu o înregistrare compromiţătoare. „Nu mă ascund, sunt bărbat, dar dau socoteală doar familiei mele!”

„El tot susține că nu a avut treabă cu Băsescu, dar atunci de ce mă trimite pe mine la București să îi cumpăr Rolex lui Băsescu? Iar când m-am certat cu el, a mers și și-a mai cumpărat un Rolex ca să îl acopere pe primul”, a replicat Damian, care susține că ceasul Rolex în valoare de 20.000 de euro a fost achiziționat de la Mall Băneasa cu câteva zile înainte de ziua de naștere a președintelui Traian Băsescu, din 2012: „Eram într-o seară în curte la Porumboiu, mai era o directoare de la firmele lui. Discutau ce cadou să-i cumpere lui Băsescu. L-au sunat pe un tip care era în București și acesta a mers și a cumpărat ceasul din mall chiar în acea seară. Vă spun, îmi aduc aminte perfect. Era toamnă, iar domnul Băsescu și-a făcut ziua, undeva, la munte. Porumboiu a fost acolo și a dus ceasul. După ce s-a certat cu mine, și-a mai cumpărat un ceas identic, ca să se acopere în cazul în care vine cineva și pune întrebări despre cadoul scump pentru președintele țării”, a spus Damian.

Adrian Porumboiu s-a apărat, trimițând GSP o declarație dată de Damian lichidatorului judiciar în cazul falimentului clubului: „I-am solicitat lichidatorului să-mi trimită în scris ce s-a întâmplat cu ceasul Rolex. Vedeți ce spune Damian la punctul 8 despre Rolexul în cauză”.

În document, la punctul 8, Damian vorbește despre un ceas, nenumit: „În ceea ce privește ceasul în cauză, acesta a făcut parte probabil din schimbul de protocol avut cu reprezentanții clubului Internazionale Milano sau alt club cu care Sporting Club a interacționat în acea perioadă, nu îmi aduc aminte exact”.

Dumitru Dragomir, dezvăluire halucinantă de la o partidă de poker cu Gigi Becali şi Adrian Porumboiu. „Vă împărţiţi banii mei?”

Confruntat cu această informație nouă, Ciprian Damian a precizat: „Rugați-l să vă trimită și întrebarea de la punctul 8, să vedeți că era vorba despre un alt ceas. Era un ceas Perrelet de 3.000 de euro pe care l-am cumpărat de la Iași pentru protocol. Nu are nicio legătură cu Rolexul pentru Băsescu. Se dădeau și cadouri scumpe la protocol altor cluburi. De la Omonia, am primit un trifoi de aur. Fener ne-a dat un obiect suflat cu aur, destul de scump”.

Adrian Porumboiu a izbucnit în râs: „Acum, să presupunem că s-ar fi luat un ceas Rolex, am luat cu banii lui?! Mi-am luat și eu ceasuri, inclusiv un Rolex. Mi-am luat cu banii lui? Fac cadouri cui vreau, dar nu e cazul să-i fac lui Băsescu. Nu am fost la ziua lui, nici Băsescu nu a venit la ziua mea. Oricum, la câți bani mi-a furat Damian, puteam să cumpăr firma Rolex!”.

Spynews
David Popovici a vorbit despre relația pe care o are cu Taisia, iubita lui: „Mă face să nu mă simt vinovat”
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Ce a putut să găsească un turist român ajuns pe plaja din Olimp: ”Unde trăim, în Africa de Sud?”
Capital.ro
Dezvăluire cumplită despre Traian Băsescu. Suferința fost mare
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
Decizie finală! Ce se întâmplă cu taxele în 2025
Adevarul
E Budapesta peste București? Un vlogger celebru dă verdictul. „Sunt șocat de ceea ce văd, priviți câtă nesimțire aici” VIDEO
Spynews
Țara de vis în care să vă petreceți anii de pensie. Serviciile medicale sunt gratuite și se află în topul statelor cu un nivel de trai avantajos
Spynews
David Popovici luptă pentru aurul olimpic și la 100 de metri. Programul de marți al românilor la Jocurile Olimpice de la Paris
Evz.ro
Menții răcoare în casă pe caniculă. Cum poți face economie în portofel
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
David Popovici explică succesul victoriei de la JO 2024. Ce a făcut după startul cursei, asta i-a adus AURUL
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Atenționare pentru românii care călătoresc în Grecia. Zeci de incendii de vegetație au izbucnit în ultimele 24 de ore
Capital.ro
Bani pentru FEMEILE din România. 4 septembrie, data limită la dosar. Mii de euro de persoană
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Emisarii armean și turc s-au întâlnit la graniță pentru normalizarea relațiilor bilaterale
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE privind ADERAREA la SCHENGEN! AUSTRIA a ANUNȚAT!
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?