Postarea Danei Roba care a isterizat internetul. Ce detaliu au observat fanii make-up artistei: „Dumnezeu îți dă ceea ce meriți”

Dana Roba a postat o serie de imagini cu Beni și fiicele ei, iar internauții au reacționat imediat. În timp ce unii au spus că aceștia formează un cuplu minunat, alții susțin și acum că vedeta nu ar fi trebuit să se arunce în brațele primului bărbat apărut în viața ei după tragedie.
Filip Stan
01 aug. 2024, 17:42
Postarea Danei Roba care a isterizat internetul. Ce detaliu au observat fanii make-up artistei: „Dumnezeu îți dă ceea ce meriți”
Postarea Danei Roba care a isterizat internetul. Ce detaliu au observat fanii make-up artistei: „Dumnezeu îți dă ceea ce meriți”

După ce a fost la un pas de moarte în urmă cu un an, din cauza fostului ei soț, Dana Roba trăiește acum o frumoasă poveste de dragoste alături de actualul ei partener, Beni. Make-up artista se bucură de prezența bărbatului și de faptul că fetele ei îl îndrăgesc.

Citește și: Dana Roba, față în față cu fosta soacră! A fost scandal la tribunal între cele două. ”Ea minte. Lupt până în pânzele albe”

Postarea Danei Roba care a isterizat internetul

Dana Roba, Beni și cele două fetițe ale acesteia cu fostul soț care a vrut să o ucidă, petrec aproape tot timpul împreună, reușind să se cunoască mai bine să să dezvolte sentimente puternice unul față de altul. Recent, aceștia au mers la un eveniment de unde Dana a și postat câteva fotografii. Alături de imagini a scris și câteva cuvinte simple, dar care au transmis un mesaj atât de puternic referitor la iubirea pe care i-o poartă bărbatului de lângă ea.

„Voi binecuvânta pe Dumnezeu câte zile voi avea. Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru dragostea fără margini pe care mi-o oferă în fiecare zi”, este mesajul Danei Roba, alături de imaginile cu Beni și fiicele ei.

Postarea a stârnit o mulțime de reacții în rândul urmăritorilor, iar fanii nu au putut să nu remarce ce familie frumoasă formează cei patru: „Familia perfectă”, „O familie frumoasă”, „Sunteți deosebiți”, „Fiți sănătoși și fericiți și binecuvântați”, „Sunteți minunați! Tablou de familie, Dumnezeu îți dă ceea ce meriți”.

În ciuda episodului tragic prin care a trecut în urmă cu un an, când era să moară din cauza loviturilor de ciocan primite de la fostul soț, Dana Roba este acum fericită și împlinită, mai ales că și-a găsit liniștea în brațele noului partener, Beni, pe care fiicele ei îl adoră, înțelegându-se de minune cu cel pe care îl consideră acum ca pe un tată.

„Fetele au spus că după ce mă voi căsători cu Beni, îi vor spune „tată”. El are foarte multă grijă de ele”, a declarat Dana Roba, pentru Playtech.ro.

Citește și: Dana Roba, mărturii șocante despre următoarea operație pe care o are de făcut: „Creierul meu se ține în piele, nu mai are craniu”

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Regatul puțin cunoscut de la malurile Mării Negre. Nu multă lume îi știe povestea
Capital.ro
TAXA pe care șoferii sunt obligați să o plătească. Lovitură pentru românii până în 30 de ani
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
BEM APĂ OTRĂVITĂ! Lista localităților din România cu apă contaminată
Adevarul
Forțele speciale ucrainene au lovit o bază rusească din Siria după întrevederea între Putin și Assad VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
O problemă pe capul multor români. Ce soluții au la îndemână
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
MISTER ELUCIDAT! Al cui este al doilea ADN găsit sub unghiile dentistei din Brăila. Dosarul devine mai solid acum
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Motivul halucinant pentru care o tânără din Călărași ar fi fost aruncată pe geam de iubit. Tânăra a căzut de la etajul trei
Capital.ro
Noul ordin de la Guvern. Legea se schimbă în toată România: Nu va exista toleranță
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Căldura extremă este responsabilă pentru peste 175.000 de decese anual în Europa
MediaFlux
Se PERMIT DROGURILE la volan! Prag pentru CONSUMUL de droguri, ca la ALCOOL
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?