Poveste de viață emoționantă la „Visuri la cheie”. Drama unei mame bătute care a fugit de acasă cu copiii. „Am dormit în fața primăriei o noapte”

La 30 de secunde, o femeie din România este victima violenței domestice. „Visuri la cheie” a prezentat povestea Petruței, o mamă care a trebuit să își ia copiii și să plece de acasă din cauza abuzurilor la care era supusă.
Bianca Bocioacă
29 sept. 2022, 09:06
Poveste de viață emoționantă la

Visuri la cheie 2022. Petruța a fost un copil dintr-o familie numeroasă, având șase frați, iar situația materială nu foarte bună a obligat-o să facă doar opt clase. Copilăria nu a fost una ușoară, fiind nevoită să muncească cu ziua, cot la cot cu părinții ei pentru a se putea întreține.

La vârsta de 18 ani, în ciuda sfaturilor primite de la părinți, a ales să se căsătorească cu cel care i-a făcut viața un calvar. A plecat de acasă cu speranța că totul se va schimba și va fi mai bine.

„Locuiam împreună cu soacra mea, se purta foarte urât, mă pedepsea. M-am simțit exact ca un animal prins în captivitate și nu aveam nicio scăpare să plec. Nici putere. Am trăit cu speranța că într-o zi va fi mai bine. Vorbea urât, jignea, mă mai bătea, săreau copiii să mă scape, îi mai lovea și pe ei. Am suportat tot, absolut tot, ca să nu fiu despărțită de copii”, spunea Petruța în cadrul emisiunii „Visuri la cheie” de la Pro Tv.

După ce a născut primul copil și nu a primit susținerea soțului sau a soacrei, femeia s-a gândit să se întoarcă acasă la mama ei, dar din orgoliu și rușine a rămas, cu speranța că ceva se va schimba. „Dacă am greșit, să îmi asum și să merg așa până la capăt”, a mai spus femeia.

Citește și: Cazurile de violență domestică au explodat în perioada COVID, în România. Ordinele de protecție, fără efect. Tudorel Butoi: „Justiția noastră e naivă, chiar debilă”

Nici copiii nu au reușit să îmbuneze sufletul tatălui abuziv

Petruța avea deja cinci copii cu agresorul, iar situația devenise din ce în ce mai rea deoarece bărbatul începuse să consume alcool și nu mai aducea nici bani în casă, neavând un loc de muncă.

„Cerea din ce în ce mai mult, ajunsese la un moment dat să îmi spună să îi cumpăr țigări, să îi cumpăr băutură. N-am putut să fac lucrul ăsta”, povestea Petruța.

Când a născut-o pe mezina familiei, femeia nu a mai suportat abuzurile și a decis să plece de acasă. „Am dormit în fața primăriei o noapte și după aceea au venit de la centrul maternal din Râmnicu Vâlcea și ne-au cazat acolo”.

În perioada cât a locuit în centru, Petruța a primit o donație, pentru a-și putea construi o locuință, dar banii nu au fost suficienți, muncind cot la cot cu copiii pentru un loc pe care să îl numească „acasă”.

„Indiferent de cum era, aveam nevoie ca de aer de o locuință unde să putem sta liniștiți, așa că ne-am apucat noi- eu și copiii, fiecare cu ce putea”, spune femeia.

Echipa „Visuri la cheie” a reușit să readucă bucuria în viața Petruței și a copiilor ei, ajutându-i să construiască locuința pe care și-o doreau de atâta timp și de care aveau foarte mare nevoie.

Citește și: Poveste emoţionantă la „Visuri la cheie”: „N-am nici mâini, nici picioare. Mi-au rămas doar sufletul și copiii”

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Proprietarii de apartamente sunt obligați. Trebuie să plătească. Se anunță asociația de proprietari
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Acești șoferi nu mai au scăpare. Amenzile curg în ultima vreme
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!