Povestea INCREDIBILĂ a unui suporter: De la huligan violent la transexual în rochiţă FOTO

Un suporter fanatic de fotbal a ajuns să se îmbrace în rochiţe şi să îşi vopsească părul. Este povestea incredibilă a unui bărbat de 36 de ani, care în doar patru ani, a devenit femeie după ce o viaţă întreagă a fost un bărbat violent.
Claudiu Popa
04 ian. 2013, 09:53
Povestea INCREDIBILĂ a unui suporter: De la huligan violent la transexual în rochiţă FOTO

Imaginaţi-vă un bărbat de aproape doi metri, care cântăreşte 150 de kilograme, este tuns scurt şi are o privire violentă. Acest bărbat este englez şi singura lui plăcere este să se bată cu suporterii echipei adverse sau cu alţi oameni. Acum imaginaţi-vă cum ar arăta acest bărbat într-un club, purtând o rochiţă, zâmbind,  şi având un păr lung, blond, până la umeri. Chiar mai mult, bărbatul pare să aibă sâni şi să între în toaleta femeilor atunci când se duce la baie.

Chiar dacă pare un exerciţiu de imaginaţie, imaginea este cât se poate de reală.  Un bărbat în vârstă de 36 de ani, pe numele de Richard, care mai nou s-a transformat în Becci, s-a decis acum patru ani că este de fapt o femeie într-un trup de bărbat. A apelat la mai multe operaţii estetice, apogeul fiind o schimbare de sex. 

„Dacă era un joc de fotbal al echipei mele preferate, Plymouth, mă duceam acolo doar că să bat pe toată lumea. De asemenea, am fost un fan mai mare al echipei naţionale a Angliei, să baţi suedezi este foarte amuzant”, a declarat Becci pentru Mirror, fiind întrebat de fostul lui mod de viaţă.

În prezent poarte haine de femeie, are părul lung şi vopsit, şi poartă cupa C la sutien, după mai multe tratamente hormonale. Becci are şi un copil cu fosta lui soţie, Paula, o fată în vârstă de 11 ani.

„Am încercat să ma integrez, dar nu am reuşit. La vârsta de 32 de ani m-am decis să fac schimbarea. Am ajuns în punctul în care ori deveneam femeie ori viaţa mea lua sfârşit. Pentru prima dată în viaţă sunt fericită. Nu sunt mândră de ce am făcut în trecut, am bătut foarte mulţi oameni şi am avut probleme cu poliţia. Eram un huligan.”, a adăugat Becci.

Ea spune că trecerea nu a fost dificilă, şi cei din jur l-au înţeles. Şi-a păstrat locul de muncă, după o discuţie cu şeful şi s-a despărţit de fosta soţie în condiţii amiabile. Cu toate acestea, transexualul spune că a ştiut de la vârsta de opt ani că vrea să devină femeie. În loc să îşi dezvolte această latură, a preferat să o ascundă, alegând o lume dură şi violentă.

 Singurul lucru care îi aminteşte de vechea viaţă este un tatuaj cu emblema echipe de fotbal a Angliei, pe care nu o să îl şteargă niciodată.

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Greșeala banală care a costat-o pe o familie de români 150 de euro în vacanță. “A mai pățit cineva așa ceva”
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii care au luat permisul de conducere. Trebuie să-l ai pe mașină timp de 12 luni
Playtech.ro
A murit românul care a vândut NATO rușilor. Mihai Caraman, spionul care a pus „pe tavă” sovieticilor cele mai importante secrete
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Veste pentru proprietarii din România. Vine marea surpriză
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Cauza decesului lui Sorin Nazîru. De ce a murit fostul portar al juniorilor de la Dinamo, de fapt
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Furtunile au făcut din nou prăpăd în țară! Grindina a băgat spaima în locuitorii din Mehedinți: „Peste tot piatră de-ţi era frică şi să stai afară că te omoară”
Capital.ro
Interdicție pentru toți românii. Lege în România. Te duci la închisoare 30 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Prețuri astronomice pentru garsonierele din Cluj: 11 metri pătrați la aproape 50.000 de euro
MediaFlux
CREȘTE vârsta de PENSIONARE. GRAFICE din noua LEGE a pensiilor
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!