POVESTEA INCREDIBILĂ a gimnastei românce fără picioare. Este sora unei campioane olimpice VIDEO

O tânără româncă trăieşte o poveste incredibilă în Statele Unite ale Americii. Înfiată din România de un cuplu de americani, fata, născută fără picioare, a ajuns campioană la gimnastică. Şi asta nu e totul. Tânăra a rămas uluită atunci când a aflat că sora ei biologică este una dintre cele mai mari gimnaste ale lumii: Dominique Moceanu.
Iulian Tudor
04 sept. 2014, 13:37
POVESTEA INCREDIBILĂ a gimnastei românce fără picioare. Este sora unei campioane olimpice VIDEO

Jennifer Bricker are 26 de ani şi este tânăra care a uimit SUA. A devenit campioană la sărituri la sol, deşi s-a născut fără picioare, potrivit click.ro. „Dacă nu te laşi copleşit de limite, atunci poţi gândi aşa: pot face orice!„, a declarat Jennifer Bricker.

Părinţii biologici din România au abandonat-o imediat după naştere. „M-a durut să văd cum o fetiţă a fost abandonată în spital. Nu avea picioare, aşa că m-am gândit că avea nevoie de o familie care să o iubească şi să aibă grijă de ea„, a spus Sharon Bricker, mama adoptivă a fetei.

Cuplul de americani care a adoptat fetiţa a crescut-o într-un sătuc din Illinois. O singură regulă i-au impus toată viaţa: „Niciodată să nu spui cuvintele „nu pot” „.

Jennifer a învins cumplitul obstacol. Pasiunea pentru gimnastică a apărut de la şapte ani, iar primele antrenamente le-a făcut cu tatăl ei, acasă, pe o trambulină. Ajunsă la liceu, Jennifer a luat medalia de aur la campionatul de sărituri la sol din statul Illinois. A început să joace şi alte sporturi: baschetul şi baseballul erau preferatele ei.

Când avea 16 ani, a întrebat-o pe mama ei un lucru care avea să îi schimbe viaţa: cine este familia ei biologică. „Ştii cumva ceva despre adopţia mea sau despre familia mea biologică? Bine, dar pentru asta ar trebui să stai jos. A zis, „mamă, dar mereu stau jos, poate tu ar trebui să te aşezi”. Bine, mă aşez! Şi mi-a zis, ce mare scofală, spune-mi care era numele meu de familie!„, a povestit Jennifer.

Atunci, mama adopitivă i-a dezvăluit că numele părinţilor naturali este Moceanu. Sora biologică a lui Jennifer era nimeni alta decât gimnasta americană de origine română Dominique Moceanu, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Atlanta din 1996. Gimnasta era chiar idolul lui Jennifer. Aşa că Jenifer i-a trimis lui Dominique o scrisoare şi actele ei de adopţie. Lui Dominique nu i-a venit să creadă că are o soră, dar avea toate dovezile că e adevărat. Din acel moment, cele două au devenit foarte apropiate.

Spynews
Cadavrul unui bărbat, găsit în cuptorul din bucătăria spitalului unde era internat. Polițiștii au pornit o anchetă
Bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
Fanatik.ro
Planta care poate umple de bani. Este cunoscută ca “aurul roșu”, are o mulțime de întrebuințări și se spune că și Cleopatra o folosea ca să-ți mențină frumusețea
Capital.ro
Ungaria e la ani lumină de România. Viktor Orban ne-a umilit. Cum ne-a dat peste nas
Playtech.ro
Cum a arătat Romina Gingașu mireasă. Imagini de colecție de la nunta româncei cu miliardarul Piero Ferrari
DailyBusiness
Alimentul de care românii nu se pot lipsi! E importat din Spania la prețuri uriașe!
Adevarul
Pensiile militare nu vor mai fi impozitate sub 3.000 de lei. De când se aplică prevederea
Spynews
Când este recomandat să pui castraveții la murat. Perioada ideală pentru a-i pregăti pentru iarnă
Spynews
Bianca Drăgușanu a primit amendă! Vedeta a răbufnit: ”Tupeu ordinar” | FOTO
Evz.ro
Schimbare radicală pentru acești pensionari. Se schimbă veniturile
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor
Cancan.ro
2 români, stabiliți în Italia, au avut parte de șocul vieții lor într-un supermarket din România. Cât au plătit pentru un coș de cumpărături
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Cadavrele a doi bărbați din Brașov plutesc de zile întregi pe Marea Neagră! Motivul pentru care autoritățile nu le pot recupera! Familiile sunt disperate
Capital.ro
Trădare pentru Antena 1. O altă vedetă părăsește trustul și se alătură PRO TV: ”Șoc. E oficial”
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Ea este Denisa, românca stewardesă găsită moartă într-un apartament din Japonia. Avea doar 30 de ani și era unicul copil al părinților: ”Facem un apel către toți cei care...”
substantial.ro
Înșelăciune cu euro falși: un recidivist din Cluj, condamnat la 4 ani de închisoare
MediaFlux
ROMÂNIA se pregătește să DOBOARE DRONELE RUSEȘTI! Decizie în PARLAMENT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...