Povestea Șacalului din Constanța continuă. Soțul celei de-a doua victime a fost la poliție, dar a fost ignorat

Șacalul din Constanța care a fost acuzat că a omorât două femei a fost implicat în 3 septembrie într-un accident în timpul în care acesta era urmărit de poliție. La doar câteva ore a două victimă a fost sesizată dispărută.
Filip Stan
13 sept. 2024, 22:01
Povestea Șacalului din Constanța continuă. Soțul celei de-a doua victime a fost la poliție, dar a fost ignorat

Apar noi informații în cazul Șacalului din Constanța. Mama fetei care a fost violată pe când avea 15 ani, oferă detalii halucinante despre modul în care fiica ei a fost abuzată într-o casă părăsită. Mai mult de atât, femeia mărturisește că abuzul nu a încetat atunci. Agresorul a mai chemat încă o persoană (un prieten), care au violat-o pe fată, iar pe urmă au abandonat-o pe un câmp.

Care a fost trecutul Șacalului din Constanța?

Trecutul lui Neculai Mitrea este unul tumultos. Acesta a comis prima faptă la vârsta de 17 ani, și anume agresiunea unui minor. Cu toate acestea, fiind minor aceasta a primit o pedeapsă ușoară. Un an mai târziu, aceasta a fost pus sub acuzare în momentul în care a violat-o pe o fată de 15 ani.

Mama fetei a vorbit în exclusivitate pentru Antena3 CNN:

„A violat-o pe fata mea cea mare. Avea 15 ani. Au luat-o de pe stradă, băiatul ăsta a luat-o de pe stradă cu bicicleta, şi a dus-o la o casă părăsită. Acolo şi-a bătut joc de ea”, a spus mama fetei violate.

Citește și: Cătălin Cazacu atacă dur autorităţile române în cazul crimelor din Constanţa. „Adu-o, mă, în cătuşe!” VIDEO

Chiar și după această întâmplare, în cele din urmă, Șacalul a fost din nou eliberat. Acesta nu a avut mustrări de conștiință față de prima victimă și liber fiind, acesta a decis să o omoare pe Delia, conform procurorilor. Trupul neînsuflețit al Deliei a fost decoperit abia pe 15 iulie.

Soțul Deliei a fost la poliție dar nu a fost băgat în seamă

Cu toate acestea, soțul celei de-a doua victime a sesizat dispariția femeii, însă polițiștii nu l-au băgat în seamă. El a mărturisit și faptul că a fost sunat de prietenii asasinului care în acest timp au încercat să vândă mașina Deliei.

„Am mers la poliție și nici nu m-au băgat în seamă. Mi-au zis să aștept că se interesează ei pe unde este și ce face. Deja tot satul știa unde este și ce face. Dacă am văzut că nu mă bagă în seamă, m-am dus la Tulcea că la Greci nu m-au băgat în seamă și m-am dus și am dat-o dispărută pe 12 și la trei zile au găsit-o decedată în apartament. Pe 15 au găsit-o ei, dar pe mine m-au anunțat pe 19. (…) Și pe data de 10 m-au sunat niște indivizi că au mașina mea și că vor contract de vânzare-cumpărare”, a declarat soțul primei victime.

În tot acest timp, prima victimă, omorâtă și aruncată pe câmp, a fost condusă pe ultimul drum.

Ce spun procurorii despre acest caz

Procurorii au declarat că Șacalul a ucis cu sânge rece două fete, în cursul a două luni de zile. Cu toate acestea, în mediul online era un om la care nu te-ai fi putut gâdi că ar ucide cu atât de multă cruditate.

„Părea un băiat ciudat, vă spun sincer. Părea un băiat foarte ciudat, avea o privire ciudată, deci se uita la toată lumea și a mai spus cineva în biserică aceeași chestie, fixa privirea și avea o privire foarte ciudată”, a declarat o femeie de la biserică.

Citește și: Alfred Bulai, plasat în arest la domiciliu. Decizia magistraţilor de la Tribunalul București este definitivă

 

Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Denisei, una din fetele ucise în Constanța. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum | FOTO
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Țara pe care e bine s-o eviți când mergi în vacanță. Deși mulți turiști o consideră spectaculoasă, “are multe orașe urâte, nu te simți în siguranță noaptea”
Capital.ro
Boala care te lasă fără permis. NU îți mai reînnoiește permisul de conducere
Playtech.ro
Imagini BOMBĂ cu Simona Halep. S-a afișat public cu noul iubit? Nu se mai ascunde
DailyBusiness
Anunț important pentru bucureștenii care locuiesc la bloc
Adevarul
Înălțarea Sfintei Cruci, sărbătorită pe 14 septembrie. Ce nu trebuie să faci în această zi
Spynews
Ce să nu faci de Înălțarea Sfintei Cruci. Sărbătoare importantă pentru creștini pe 14 septembrie
Spynews
Ce a apărut pe cer, în Eforie Nord! Fenomenul care pe mulți i-a speriat: "Ne privește Dumnezeu" / FOTO
Evz.ro
Cumpărarea de vechime în muncă. Ce prevede noua lege a pensiilor
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse. Acestea se luptă între viață și moarte
Capital.ro
Bani dați înapoi din pensiile recalculate. Decizie pentru românii care au primit pensii prea mari
StirileBZI
Poți avea un salariu de 5.000 de lei pe lună, chiar și fără studii superioare! Unde poți găsi aceste locuri de muncă
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Papa Francisc critică politicile lui Donald Trump și Kamala Harris
MediaFlux
CASA de PENSII, ANUNȚ pentru PENSIONARI privind PROBLEMELE cu RECALCULAREA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...