Crina şi Teo, alături de fiul lor, Darius, în vârstă de 3 ani, locuiau cu chirie în blocul în care s-a făcut dezinsecţie şi deratizare cu o substanţă periculoasă, scrie
adevarul.ro. Crina lucra ca femeie de serviciu la un restaurant din Timişoara, iar în acelaşi timp făcea liceul la „seral”. Reuşise să-şi facă un rost în viaţă după ce mulţi ani trăise pe străzi.
„Reabilitarea ei este un veritabil miracol”, consideră psihologul Paul Negrulescu, unul din oamenii care s-a ocupat cândva şi de cazul Crinei, ca repezentant al Asociaţiei „Mana” pentru Protecţia Copilului din Timişoara.
Când trăia pe străzi, Crina mergea la centrul de zi „Mana”, unde primea o masă caldă, putea face un duş, apoi se întorcea pe stradă.
Moartea surorii ei mai mici, după ce a căzut de pe scara de incendiu a unui cămin în timp ce se juca, a marcat-o profund pe Crina.
„Nu cred că ne este dat nouă, ca oameni, să vedem prea multe miracole în umblarea noastră pe acest pământ. Nu vreau să sune blasfemiator, dar mi se pare că sintagma părăsită de oameni, femeie a durerii, obişnuită cu suferinţa descrie cel mai bine imaginea pe care o aveam eu despre Crina în urmă cu câţiva ani”, susţine Ana Negrulescu, soţia psihologului.
Pe 16 noiembrie, copilului i s-a făcut rău şi a ajuns, intoxicat, la Spitalul de Copii „Luis Ţurcanu”, unde a şi murit. În aceeaşi zi, a murit şi un bebeluş de 10 zile, tot din blocul respectiv. Crina a ajuns la spital la două zile după moartea fiului ei, pe 18 noiembrie, însă medicii nu au putut să o salveze. Teo, soţul Crinei, este şi el internat la spital, dar viaţa lui nu este în pericol.