Povestea uluitoare a românului din Galaţi care a câştigat 11 milioane de euro la loto. Iulian Constandachi a ales să investească banii în turism: a deschis două pensiuni în stațiunea 2 Mai, la malul mării, și a construit cinci căsuțe de tip duplex. Aceste investiții îi asigură acum un trai decent. Deși este prudent în ceea ce privește cheltuielile, norocosul și-a făcut câteva mici plăceri din banii câștigați: a investit într-o vilă și trei mașini, și a avut câteva vacanțe în afara țării.
În loc să-și petreacă timpul pe insule exotice scumpe, Iulian Constandachi a ales să rămână în România, considerând că frumusețea țării sale este de ajuns. Acesta a subliniat importanța moderației în viață și a refuzat să se lase influențat de valurile de popularitate și strălucire care pot însoți o avere neașteptată.
„Credeți că merg în insule scumpe exotice? Nu. Este frumos și în România. Dacă nu ești cumpătat în viață, ești fiul ploii. Cum îți așterni, așa dormi. Ăștia care tot apar vor să se dea mari. Când dau de bani, e lumea lor”, declara gălățeanul, potrivit Gândul.
Povestea lui Iulian Constandachi servește drept inspirație pentru mulți și demonstrează că succesul la Loto poate schimba vieți, dar și că oamenii pot alege să folosească această schimbare în scopuri care aduc beneficii și altora.
„Mi-am ajutat familia, nepoții, pe toți i-am ajutat. Când ești prea avar și vrei să ai din ce în ce mai mult, o dată ți se rupe creanga de sub picioare”, a mai spus câștigătorul de la loto.
Citeşte şi: Trei zodii care câștigă premiul cel mare la LOTO! Nativii sunt loviți de NOROC până la venirea primăverii
Trebuie menţionat că fostul pompier a fost jefuit, în anul 2020, de un vecin pe care îl mai omenea de fiecare dată când îl mai ajuta cu câte ceva la vila din 2 Mai. Bărbatul știa că milionarul este plecat și, după ce a băut cu alți vecini, s-a dus la vila acestuia, a spart un geam, a pătruns în locuință și i-a furat 5.000 de lei, pe care acesta îi lăsase în casă pentru cumpărarea unor materiale de construcții. Hoțul s-a ales cu o pedeapsă cu suspendare și a fost obligat să presteze muncă în folosul comunităţii, pe o perioadă de 90 de zile, fără să fie plătit.