Povestea uluitoare de viață a Margaretei Clipa. Cântăreața și-a lăsat soțul pentru nașul de cununie

Margareta Clipa are o poveste de viață demnă de film. Dovada vie că dragostea învinge mereu, cântăreața de muzică populară a povestit cum a ajuns să se mărite cu nasul său de cununie.
Filip Stan
12 sept. 2023, 17:04
Povestea uluitoare de viață a Margaretei Clipa. Cântăreața și-a lăsat soțul pentru nașul de cununie
Povestea uluitoare de viață a Margaretei Clipa. Cântăreața și-a lăsat soțul pentru nașul de cununie

Margareta Clipa, una dintre cele mai apreciae soliste de muzică populară din România, și-a spus povestea vieții. Artista a dezvăluit că a trăit o iubire neîmplinită, însă dragostea, care a dăinuit timp de mai bine de 20 de ani, a culminat, la final, cu o căsnicie fericită, la care nimeni nu se aștepta.

Citește și: Cântărețul de muzică populară Marian Hagiu, noi detalii despre boala lui Jull Nicu: „Se izolase, nu mai voia să vadă pe nimeni, am rămas șocat că a vrut să mă vadă pe mine. S-a chinuit foarte mult și nu merita”

Margareta Clipa a trăit o poveste de dragoste demnă de filme

Margareta Clipa și-a cunoscut soțul, pe Gheorghe Cusiac, în tinerețe, dar mama lui nu a fost de acord cu relația lor. Ea era cântăreață și avea un trai simplu, la țară, în timp ce el era inginer și locuia la oraș. Familia lui a considerat că meseria ei nu este una potrivită, așa că s-au despărțit. Și-au refăcut viețile cu alte persoane, dar după mulți ani iubirea lor a învins și acum formează un cuplu îndrăgit.

„Când mergeam cu vacile, mergeam undeva unde se scăldau copiii, acolo l-am văzut, apoi l-am văzut la baluri. El era curtat de mai multe fete. El era de la oraș, eu eram de la țară. Nu știu dacă la el a contat prima impresie. Nu s-a întâmplat nimic pentru că părinții lui nu au fost de acord ca el să se căsătorească cu o cântăreață. Mamă-sa a zis că trebuie o ingineră ca el, nu o cântăreață. Fiecare și-a consumat dragostea cu un alt partener. Nu credeam că va fi ceva serios. (n.r. când a cerut-o în căsătorie, după mulți ani) Eu am stat foarte mult timp singură, nu am vrut să îmi clădesc fericirea mea pe nefericirea altuia. În momentul în care noi ne-am unit destinele, aveam 42 de ani”, a povestit Margareta Clipa, într-un interviu pentru emisiunea Acces Direct.

Între timp. Margareta Clip a divorțat. După mai bine de 20 de ani de când a divorțat și el în mod oficial, Gheorghe Cusiac a cerut-o în căsătorie pe Margareta Clipa. Chiar și pe parcursul anilor de după despărțirea lor, el i-a trimis mereu flori, fără ca ea să știe din partea cui erau. Când s-au reîntâlnit, a luat actul de divorț și i l-a arătat, dar Margareta Clipa nu l-a crezut inițial. Singurul regret al celor doi este că nu au reușit să aibă un copil împreună.

„E o prietenie din fragedă pruncie. Ea nu știe, dar eu nu am văzut o altă fată mai bună și mai potrivită pentru mine. Ea a rămas cea mai dragă. O simt ca în anii tinereții. Să te apropii de o persoană și să ai acel tremurat, pleacă din suflet, e un sentiment foarte frumos. Eu mereu i-am trimis flori, fără să știe că eu i le trimiteam. A fost o iubire neîmplinită. Ei nu îi venea să creadă când am venit cu actul de divorț la ea. Zice: . Eu mi-aș fi dorit o fată, eu am doi băieți”, a mărturisit Gheorghe Cusiac despre povestea de dragoste cu Margareta Clipa.

S-a zvonit chiar că artista și-ar fi părăsit soțul pentru Gheorghe Cusiac, ce i-ar fi fost naș de cununie, însă aceste zvonuri au fost dezmințite de cei doi. Cântăreața a stat mult timp singură după primul divorț, dar la momentul căsătoriei cu sufletul ei pereche cunoscut însă din tinerețe, toți au avut un șoc.

„Am organizat totul în secret. Am făcut nuntă joia, ca ţiganii, că nu s-a putut altfel – sâmbătă aveam altă nuntă la care trebuia să mergem. Invitaţii au crezut că vin la ziua mea de naştere. Au rămas stupefiaţi când au aflat că ne-am căsătorit”, a mai dezvăluit cântăreața.

Citește și: Ce pensie primește Mioara Velicu după 60 de ani pe scenă. De ce nu renunță interpreta de muzică populară la cântări

Spynews
Ultima imagine cu Andrei Versace în viață. Cum s-a afișat și ce mesaj controversat a transmis cel căruia i se mai spunea și "Regele” fițelor | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Funcția secretă pe care o are, de fapt, viziera mașinii. Se aplică indiferent de marca autoturismului. Puțini români știu ce poți face cu ea
Capital.ro
Mașinile interzise pe străzile din România. Nu mai au drept de circulație. Legea e lege
Playtech.ro
Primele imagini cu principalul suspect în cazul crimei din Brăila. Noi detalii ies la iveală
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Regele nordului, o perlă puțin descoperită a turismului românesc. Frumusețile nebănuite de la capătul României
Spynews
Adevărul despre averea lui Andrei Versace. Ce afaceri avea, de fapt, influencerul
Spynews
Cine a fost Andrei Versace. Cunoscut ca și ”Regele Fițelor”, tânărul se lăuda cu o viață de lux și locuia într-un apartament de 600.000 euro | FOTO
Evz.ro
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune
Cancan.ro
BREAKING | Primele imagini din apartamentul lui Andrei Versace. Casa este deranjată încă de la intrare VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Ce făcea dentista din Brăila cu pacienții în cabinet? Era singurul cabinet stomatologic fără camere de supraveghere
Capital.ro
SE VERIFICĂ buletinele de identitate. Legea care este deja OBLIGATORIE în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Principalul suspect în cazul crimei din Brăila a fost prins
MediaFlux
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar. Au anunțat acum
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'