Povestea unei românce care s-a PROSTITUAT în Turcia pentru a-şi salva soţul şi părinţii de CĂMĂTARI

O tânără, în vârstă de 27 de ani dintr-o localitate apropiată de Dej, în judeţul Bistriţa-Năsăud s-a prostituat pe străzile din Turcia pentru a acoperi datoriile făcute de soţul ei la cămătari, dar şi pentru a-şi proteja părinţii de aceştia, fiind ameninţată încontinu că dacă nu acceptă, părinţii vor avea de suferit.
Iulian Tudor
03 apr. 2014, 19:56
Povestea unei românce care s-a PROSTITUAT în Turcia pentru a-şi salva soţul şi părinţii de CĂMĂTARI

Femeia in varsta de 27 de ani locuia impreuna cu parintii intr-o localitate din judetul Bistrita-Nasaud, aflata la drumul national care leaga Dejul de Bistrita, scrie dejeanul.ro.

In anul 2000, dupa o relatie de aproape doi ani, s-a casatorit cu barbatul pe care il iubea, nestiind de viciile pe care acesta le ascunde. Cel care i-a devenit sot avea patima jocurilor de noroc si a bauturii. Timp de sapte ani a indurat cu greu o suferinta de care isi aminteste cu lacrimi in ochi şi a pierdut majoritatea bunurilor primite cadou de nunta de la parintii sai, printre care bijuterii scumpe din aur, terenuri, iar spre sfarsit, casa in care statea impreuna cu sotul.

Pentru a avea bani de jocurile de noroc, barbatul s-a imprumutat de la camatari, girand bunurile, printre care si casa, pe o suma de bani foarte mica.

Citeşte şi Povestea terifiantă a unei prostituate de 15 ani, obligată să facă sex cu 15 bărbaţi pe zi

„M-au amenintat ca parintii mei vor avea de suferit”

Gabriela, plina de datorii si satula de lipsuri, dar si de viciile sotului ei, acesta fiind de nerecunoscut, a decis sa divorteze. Sotul ei nu a fost de acord si a mai cerut o sansa, promitand ca se va indrepta. Barbatul Gabrielei lucra cu ziua la padure, dupa care, banii castigati ii „investea” in salile de jocuri din Dej. Intr-una din serile in care isi astepta sotul acasa, la usa casei pentru care plateau chirie camatarilor care le-au luat-o i-a batut un barbat. Era tot un camatar, care le-a dat un termen foarte scurt pentru a plati o datorie mai veche a sotului, in caz contrar, isi va trimite oamenii la casa batranilor parinti ai femeii pentru a le lua bunurile de valoare in schimbul datoriei.   Stiindu-si parintii bolnavi, femeia s-a speriat si l-a implorat pe camatar sa nu faca un asemenea lucru, promitand ca vor face tot posibilul pentru ca datoria sa fie platita sau sa gaseasca impreuna o solutie.

„A venit cu lecţia făcută. Avea totul pregatit dinainte”

Barbatul care i-a dat bani cu camata sotului Gabrielei a gasit solutia fara sa stea prea mult pe ganduri. Fiind vorba de o femeie foarte frumoasa si destul de tanara la 27 de ani, acesta i-a propus sa se prostitueze pentru el in Turcia, acolo unde mai avea inca trei fete, tot romance. Femeia nu a acceptat nici in ruptul capului si l-a scos afara din casa pe barbatul care i-a propus ceva iesit din comun pentru ea. „A plecat si mi-a spus sa il sun daca ma hotarasc!”, ne-a povestit Gabriela.

Citeşte şi Panică în Cluj şi Bucureşti după ce o prostituată a aflat că are HIV. A făcut sex cu politicieni şi afacerişti

A acceptat oferta cămatarului, împinsă de la spate de soţul ei

Tarziu in noapte, cand sotul a ajuns acasa, Gabriela i-a povestit cele intamplate si propunerea  facuta de barbatul caruia acesta ii datora bani. Nepasator, sotul i-a spus ca trebuia sa accepte din prima, ca doar o va face pentru ei si pentru a-si proteja parintii bolnavi. „Fa-o draga mea daca nu vrei sa moara ma-ta, ca doar stii ca are probleme cu inima”, au fost cuvintele sotului Gabrielei. Pentru Gabriela a urmat o noapte grea in care s-a gandit doar la mama ei pe care o stia bolnava si din dorinta de a nu i se intampla nimic celei care i-a dat viata, a doua zi a mers sa se intalneasca cu cel care i-a facut oferta.

În mai puţin de o lună, Gabriela se prostitua deja în Turcia

Femeia s-a intalnit cu barbatul respectiv, care i-a spus ca se va ocupa el de toate formalitatile legale pentru a ajunge in Turcia. In mai putin de 30 de zile, Gabriela a pornit pe un drum necunoscut, inspre Turcia, unde o asteptau celelalte trei fete, pregatite sa o „instruiasca” la ceea ce are de facut. Era sfarsit de septembrie al anului 2007 cand Gabriela a ajuns in Turcia si a inceput sa produca bani pentru camatarul din Romania. Inca din prima seara i s-a explicat  ce are de facut, de catre alte fete aflate acolo de buna voie. Avea cazare gratuita la un hotel unde isi ducea clientii culesi de pe strada. S-a acomodat cu foarte mare dificultate, dar gandul ca va scapa de datorii si parintii ei vor fi lasati in pace a facut-o sa indure totul, timp de aproape trei luni, perioada in care toti banii facuti din prostitutie ajungeau direct la camatarul din Romania. A invatat limba turca atat cat sa se descurce usor si si-a facut cativa prieteni. Viza de sedere in Turcia pentru trei luni se apropia de sfarsit, si stiind ca datoria catre camatar a fost platita, s-a hotarat sa se intoarca in tara si sa divorteze de barbatul care a acceptat sa o trimita in Turcia pentru a-si vinde trupul.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce pensie primești dacă nu ai muncit nicio zi. Suma pe care o vei lua de la stat
Capital.ro
Românii nu vor primi toți banii câștigați în mod corect. Legea peste care nici judecătorii nu au putere
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ de la șeful Casei de Pensii! Trebuie să afle toți pensionarii
Adevarul
Armata ucraineană a publicat înregistrări video cu operaţiunile din primele ore ale ofensivei în provincia Kursk VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Românii care au acest obiect prin casă se îmbogățesc instant
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Regizorul Bogdan Budes și-a PREVESTIT moartea?! Ce a postat cu câteva zile înainte de tragedie: „Aerul unor funeralii…”
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Marele artist al României a murit! Toți actorii plâng: Mi se rupe inima
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Ursă agresivă pe Transfăgărășan: turiști străini atacați după ce i-au dat de mâncare
MediaFlux
Cum îți dai seama dacă PENISIA a fost RECALCULATĂ GREȘIT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...