Povestea unui divorţ cu cântec. Marina Almăşan despre Diana Şoşoacă, avocata care a reprezentat-o în procesul cu Victor Socaciu: „Mi-a câștigat proces după proces cu un fost soț care era ba parlamentar, ba consul”

După dispariţia fulgerătoare a interpretului de muzică folk Victor Socaciu ies la iveală noi informaţii despre divorţul acestuia de realizatoarea TV Marina Almăşan. Divorţul a avut loc în urmă cu nouă ani şi a fost unul cu scandal, jurnalista declarând că a fost o experienţă cu adevărat traumatizantă.
Oana Anghel
28 dec. 2021, 18:14
Povestea unui divorţ cu cântec. Marina Almăşan despre Diana Şoşoacă, avocata care a reprezentat-o în procesul cu Victor Socaciu:

Puţini sunt, însă, cei care ştiu că Marina Almăşan a fost reprezentată la divorţ de avocata Diana Şoşoacă. De atunci, cele două au rămas foarte bune prietene, realizatoarea TV aducându-i cuvinte de laudă ori de câte ori se iveşte ocazia. Laude meritate, după spusele Marinei, pentru că i-ar fi câştigat „proces după proces”.

Diana Şoşoacă şi Marina Almăşan, prietene după procesul de divorţ

Marina Almăşan spune că a admirat-o mereu pe celebra avocată, devenită între timp senatoare, pentru personalitatea sa și pentru dârzenia sa, pe care a demonstrat-o atunci când a luptat în instanţă pentru drepturile copilului cuplului Marina Almăşan – Victor Socaciu.

Potrivit Marinei Almăşan, Diana Şoşoacă nu s-a speriat nici de funcţia pe care Socaciu o avea la acel moment, aceea de deputat, şi a luptat cu tărie până la capăt, încurajând-o pe jurnalistă atunci când aceasta, epuizată psihic, era tentată să renunţe la tot.

Citeste si EXCLUSIV Marina Almăşan face publică singura melodie cântată în duet cu Victor Socaciu, „Inelul lui Saturn”: „Nu am vrut să se ştie de ea, mi se părea o obrăznicie din partea mea să cânt alături de Victor”

Ajutorul pe care mi l-a dat ca și avocat (absolut oficial, remunerat după tarifele practicate în piață!) s-a transformat într-o prietenie sinceră, în care i-am admirat nu numai profesionalismul, ci și curajul cu care mi-a câștigat, proces după proces, cu un fost soț care pe atunci era ba parlamentar, ba, mai apoi, consul general în Canada.

Diana nu s-a speriat nici de funcții, nici de amenințările deloc puține. Știa că luptă pentru o cauză corectă (pensia alimentară a unui minor nevinovat) și a mers până la capăt. De multe ori eu am fost cea tentată să renunț, dar Diana nu m-a lăsat. Pentru că așa e ea: când luptă pentru ceva în care crede, e de neoprit”, a scris realizatoarea TV pe site-ul femeide10.ro

Alături de Diana Şoşoacă până la capăt

Jurnalista TVR a declarat, recent, că nu se va dezice niciodată de prietenia cu Diana Șoșoacă, deși aceasta a devenit extrem de controversată după ce a intrat în politică.

Chiar și în situația în care proaspăta senatoare din România ar fi fost declarată “persona non grata”, “dușman național”, “inamicul publici nr.1” sau te miri ce altceva în această manieră, ca prietenă de peste două decenii, nu i-aș întoarce niciodată spatele. Adevărații prieteni nu procedează așa! Ba, mai mult, i-aș fi alături, încercând s-o ajut cum pot, dacă s-ar afla în impas. Așa sunt eu construită.

Valoarea profesională a unui om nu are legătură cu lupta sa pentru o cauză în care crede, chiar dacă nu toți o împărtășesc. Nu are legătură nici cu modul – poate neobișnuit de vehement – în care o face, nici cu felul în care se îmbracă, se coafează și nici macar cu cei care  îi sunt părinți( în cazul de față, Alice Florescu, mama Dianei, este un strălucit medic ginecolog)”, a mai scris Marina Almășan.

Citeste si EXCLUSIV | Marina Almăşan, despre momentul emoţionant în care l-a cunoscut pe Victor Socaciu. „A fost o iubire la prima vedere”

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Descoperirea care schimbă tot ce știai despre încărcarea mașinilor electrice. Cea mai mare problemă a șoferilor a fost rezolvată
Capital.ro
Decizie pentru toți cei cu buletin de identitate. Nu se acceptă în România. Lege fără excepții
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Bani GRATIS pentru românii cu copii mici! Ce trebuie să facă pentru a-i primi?
Adevarul
Neptun: În plin sezon estival, turiștii împart plaja cu utilajele. „Este puțină plajă activă, se face speculă cu șezlongurile” FOTO VIDEO
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc. Becali: Pleacă pe 40 de milioane
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
wowbiz.ro
Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta
Cancan.ro
Ilie Năstase s-a despărțit de Ioana: 'Durere mare…'. A plecat singur în Cehia, cu lacrimi în ochi!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu - Piteşti
Capital.ro
Românii trebuie să declare la stat. Se dă ordin în România. Se depune în termen de 60 de zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
Porturile dunărene ale României, în paragină și neglijate
MediaFlux
De ce AU SCĂZUT PENSIILE. Explicații de la Casa Națională de Pensii
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?