Avocații companiei au trimis un comunicat cu poziția oficială în acest proces, precizând că „datorită inexistanței unor probe care să susțină afirmațiile postate în mediul online de mai multe tinere, acuzațiile au ca scop distrugerea imaginii brandului și cauzarea de prejudicii materiale, în condițiile în care toate produsele au fost testate din punct de vedere dermatologic”.
De asemenea, avocații susțin că în urma campaniei defăimătoare în mediul online compania a avut pierderi de rândul sutelor de mii de euro, prejudiciu ce, indubitabil, este direct proporțional cu gradul de expunere către public al acestei campanii defăimătoare.
Compania a efectuat o serie de demersuri legale și va mai efectua și o serie de demersuri legale suplimentare, urmând ca instanțele de judecată să se pronunțe asupra caracterului ilicit al campaniei defăimătoare demarate în mediul online.
Mai multe tinere susțin că tenul le-a fost distrus după ce au folosit produsele fabricate de Lavinia Ioana Marinescu. Acestea au creat mai multe grupuri pe Facebook în care au publicat imagini, dar și experiențele negative pe care le-au întâmpinat după ce au folosit produsele și au făcut sesizare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.
Produsele cosmetice, preparate de Lavinia Ioana Marinescu, se presupune că tratează diferite afecțiuni ale pielii, inclusiv acneea. Acestea sunt promovate în mediul online, atât pe Instagram cât şi pe Facebook de diverse persoane publice. Mai multe vedete au făcut public faptul că folosesc aceste produse și se consideră mulțumite de acestea. Printre aceste vedete se numără Gina Pistol, Andreea Mantea, Larisa Udilă și Bianca Drăgușanu.