Pregăteşte-te pentru experienţa UNICĂ. Ce ne aduce ECLIPSA de Lună plină în Peşti din 17 septembrie 2024

Influența Neptunului conferă o aură spirituală, compasiune și o imaginație debordantă. Această energie este deosebit de puternică datorită alinierii eclipsei cu Neptun în Pești.
Filip Stan
11 sept. 2024, 23:07
Pregăteşte-te pentru experienţa UNICĂ. Ce ne aduce ECLIPSA de Lună plină în Peşti din 17 septembrie 2024

Această eclipsă de Lună plină este importantă pentru că este a doua din acest an și prima de ceva vreme care are loc în semnul zodiacal Pești. Peștii întruchipează esența unui semn de apă, manifestând sensibilitate emoțională profundă și intuiție. Fiind un semn mutabil, Peștii se adaptează ușor la valurile vieții, demonstrând o adaptabilitate remarcabilă. Influența Neptunului conferă o aură spirituală, compasiune și o imaginație debordantă. Această energie este deosebit de puternică datorită alinierii eclipsei cu Neptun în Pești.

Obiectul pe care nu trebuie să îl ai niciodată în dormitor. Aduce ghinion mare. Marian Golea îţi spune ce atrage norocul

Eclipsele de Lună apar odată cu Lunile Pline și aduc o creștere a energiei emoționale intense Dezvoltări și culminări majore au loc de obicei în timpul eclipselor de Lună. Evenimentele care s-au dezvoltat de ceva vreme încep acum să arate semne de avansare, fie pozitive, fie negative.

Rămâi concentrat și evită să te simți copleșit de emoțiile și evenimentele care se desfășoară în jurul tău.

Urmând această listă, poți valorifica puterea acestei eclipse și să profiți la maximum de ea. Ea oferă informații valoroase despre cum să optimizezi eclipsa de Lună în Pești.

Fă un anunț important
Conceptul de finaluri este strâns asociat cu Peștii, ultimul semn al zodiacului. Această eclipsă de Lună este adesea asociată cu finaluri semnificative, făcând-o un moment ideal pentru o concluzie majoră. Nu este un final obișnuit. Este o eliberare importantă care te-a împiedicat să progresezi de ceva timp. Este acum esențial să o eliberezi și să mergi înainte.

Poate fi destul de provocator, deoarece evocă emoții intense, iar eliberarea poate fi însoțită de o teamă. Fără asta, cine ai fi? Cu toate acestea, este evident că această povară a devenit copleșitoare și și-a îndeplinit scopul.

Abordează acest lucru cu un spirit calm. Fii inteligent. În timpul acestei eclipse, Saturn se află în Pești, subliniind importanța responsabilității. Ne reamintește să abordăm tot ce facem cu inteligență și înțelepciune. Gândește-te atent la opțiuni, cercetează bine, creează o strategie bine gândită și acționează cu prudență.

Fă din somn o prioritate
În timpul eclipselor de Lună, este important să prioritizezi îngrijirea de sine și odihna. Având în vedere asocierea Peștilor cu somnul, ia în considerare să îți faci timp pentru odihnă suplimentară, să faci scurte sieste și să te reîncarci constant.

Cinci zodii norocoase în anul 2025. Cine sunt nativii cărora li se schimbă viața la 180 de grade

Dacă nu poți aloca timp suplimentar pentru odihnă, concentrează-te pe optimizarea timpului pe care îl ai. Descoperă tehnici eficiente pentru a îmbunătăți calitatea somnului și pentru a depăși problemele comune legate de somn.

Explorează diverse opțiuni pentru a-ți îmbunătăți experiența de somn. Aceasta poate implica stabilirea unei rutine personalizate pentru culcare, folosirea suplimentelor sau a ceaiurilor din plante, îmbunătățirea esențialelor pentru somn, cum ar fi pijamalele, lenjeria de pat sau pernele, folosirea unei măști de somn, a unui aparat de zgomot alb și tehnici de optimizare a respirației în timpul somnului. De asemenea, ajustarea temperaturii camerei poate contribui la un mediu mai bun pentru somn. Sau orice altceva!

Mai multe, pe sfatulparintilor.ro

Spynews
„Nu am avut timp să fim iubit și iubită”. Fosta logodnică a lui Adrian Minune Jr. face lumină după despărțirea de fiul manelistului. Au fost împreună 9 luni și plănuiau să facă nunta anul viitor
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se căsătoresc! Horia Brenciu a spus tot!
Fanatik.ro
Monumentul din România dedicat dacilor. E la marginea unui drum important, mulți au trecut pe lângă el fără să știe ce simbolizează
Capital.ro
Ordinul UE care intră în vigoare în toate statele. România e obligată. Se aplică din 1 ianuarie
Playtech.ro
Angela Gheorghiu, UMILITĂ și HUIDUITĂ la un concert. Ce a pățit faimoasa soprană
DailyBusiness
Bani mai mulţi pentru români! Când intră pe card prima
Adevarul
Putin vrea să vină în Turcia însoțit de propriile sale avioane de luptă. Erdogan l-a refuzat
Spynews
Mai există șanse de împăcare între Yamato Zaharia și Ema Karter?! Luptătorul, dispus să accepte că ea este actriță în filmele pentru adulți
Spynews
Modul brutal în care au fost ucise Denisa și Delia, în Constanța. Ce s-a descoperit după necropsie. Cum ar fi acționat ”Șacalul”
Evz.ro
Pensiile recalculate greșit. Se mai dau banii? Anunțul oficial
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Ce mesaj i-a transmis soacra Anei Maria Vasiliu nurorii sale, chiar înainte să fie găsită fără suflare. Ți se face pielea de găină! 😲
Playsport.ro
Cea mai frumoasă sportivă din România s-a retras la 29 de ani și are un job cu totul neobișnuit. Din ce face bani
kanald.ro
Ce arată necropsiile în cazul tinerelor ucise de „Șacalul”. Denisa și Delia au avut parte de o moarte cumplită
Capital.ro
Simona Halep, în culmea fericirii. Imaginea postată de sportivă: ,,Împlinită ești”(FOTO)
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas
substantial.ro
România avansează în atragerea fondurilor europene: Proiecte suplimentare de finanțare aprobate
MediaFlux
CUTREMUR în SUA în ALEGERILE PREZIDENȚIALE! S-a aflat după DEZBATERE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...