Pregătiri de război în Crimeea. Marina rusă efectuează exerciţii cu MUNIŢIE REALĂ în Marea Baltică VIDEO

Tensiunile cresc în Peninsula Crimeea. Moscova deţine controlul asupra regiunii cu ajutorul militarilor sai care s-au poziţionat în jurul punctelor strategice şi toate indiciile duc către pregătiri de război.
Romania TV
03 mart. 2014, 21:20
Pregătiri de război în Crimeea. Marina rusă efectuează exerciţii cu MUNIŢIE REALĂ în Marea Baltică VIDEO

Rusia se pregăteşte de război. Acest lucru este dovedit de exerciţiile militare, cu muniţie de război, pe care Marina rusă le-a efectuat în Marea Baltică. Mai multe nave militare ruse şi submarine au luat parte la exerciţii. Însuşi preşedintele Putin a venit să asiste la antrenamentele efectuate de tancurile şi blindatele ruseşti.

Între timp, în Crimeea, cei aproximativ 15.000 de soldaţi ruşi au preluat controlul asupra bazelor militare ucrainene şi asupra aeroporturile din regiune.

Întreaga situaţie a atins un punct culminant când oficiali din cadrul Ministerului ucrainean al Apărării au declarat că Rusia a dat un ultimatum trupelor ucrainene aflate în regiune pentru a se preda până la orele dimineţii. Informaţiile au fost însă dezminţite de oficialii ruşi.

Miniştri de Externe ai statelor membre UE s-au reunit la Bruxelles pentru a încerca să găsească o soluţie diplomatică pentru rezolvarea conflictului.

Pe de altă parte, Statele Unite, prin vocea preşedintelui Barack Obama, ameninţă Rusia că va analiza posibilitatea impunerii unor sancţiuni.

În încercarea de a găsi o soluţie paşnică la criza din Ucraina, preşedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, a cerut joi organizarea unei şedinţe extraordinare la Bruxelles. La întâlnire vor participa şefi de stat şi premieri ai statelor membre UE.

Titus Corlăţean: România SPRIJINĂ ferm poziţia NATO în situaţia din Crimeea

Ministrul român de Externe Titus Corlăţean a reafirmat sprijinul ferm al României faţă de poziţia comună adoptată la 2 martie 2014 de către Consiliul Nord-Atlantic, care condamnă acţiunea militară a Rusiei din regiunea ucraineană Crimeea, reiterează sprijinul Aliaţilor pentru suveranitatea şi integritatea teritorială a Ucrainei şi face un apel la Rusia pentru respectarea angajamentele asumate în plan multilateral şi bilateral faţă de Ucraina.

 

Spynews
Anca Țurcașiu, ipostaze romantice în brațele iubitului! Actrița se declară fericită și iubită: "Am lângă mine un om drag..." / FOTO
Bzi.ro
Andreea Marin, apariție spectaculoasă în costum de baie! Are o siluetă impecabilă, la 49 de ani
Fanatik.ro
Ce au găsit doi români la un hotel de patru stele din Turcia. Vacanța lor a devenit un coșmar: “Vreau ca și alți oameni să știe”
Capital.ro
A murit cel mai bun bucătar. Toată lumea l-a divinizat. Drum lin, maestre!
Playtech.ro
WOW cum arată casa lui Alain Delon din Franța. Vila are o priveliște superbă, AVEM imaginile SECRETE
DailyBusiness
Consiliul Fiscal AVERTIZEAZĂ: Deficitul bugetar ar putea EXPLODA la 7% din PIB în 2024
Adevarul
De ce și-au pierdut românii încrederea în medici. „O cultură a non-comunicării și o atitudine grețoasă”
Spynews
Unde e înmormântat tatăl lui Silviu Prigoană! Bărbatul își doarme somnul de veci lângă fiul afaceristului și al Adrianei Bahmuțeanu, decedat în urmă cu 15 ani
Spynews
Un iaht de lux s-a scufundat din cauza unei furtuni puternice, în Mediterană. O persoană a murit și alte șase sunt date dispărute
Evz.ro
A murit o legendă a gastronomiei. A schimbat felul în care se mănâncă
Ego.ro
Anunțul a foct făcut ACUM de Antenă! Ce se întâmplă cu Mirela Vaida
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
Aventurile lui Nicușor în vacanța mare. IMAGINI DEMENȚIALE cu Șeful Bucureștiului: s-a băgat în colăcel și a făcut pluta cumințel
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
UPDATE Bac 2024 sesiunea de toamnă: A fost publicat baremul oficial! Care este rezolvarea corectă a subiectelor la Limba și literatura română?
Capital.ro
Ungurii se înclină în fața României. Aplauze de la vecini: Să-și amintească toți
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Românca a divorțat de fostul internațional Răzvan Cociș și s-a cuplat, în SUA, cu portarul care a apărat în 233 de meciuri pentru Borussia Dortmund!
stirilekanald.ro
Soțul doctoriței Gavril, lovitură de grație! E terifiat!
substantial.ro
Activiști ecologiști blochează portul Amsterdam, împiedicând acostarea unei nave de croazieră
MediaFlux
GREEN TALKS. Interviu cu Gemma Webb, CEO și președinte al RetuRO-SGR. România, un model de succes în reciclare sau cum sustenabilitatea devine realitate VIDEO
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...