Premierul Cîțu a explicat de ce s-a enervat când a fost întrebat dacă s-a drogat

Florin Cîțu a explicat de ce s-a enervat în această dimineață, atunci când un jurnalist l-a întrebat dacă a consumat sau nu droguri.
Claudia Simion
19 aug. 2021, 23:28
Premierul Cîțu a explicat de ce s-a enervat când a fost întrebat dacă s-a drogat

Florin Cîțu a explicat de ce s-a enervat în această dimineață, atunci când un jurnalist l-a întrebat dacă a consumat sau nu droguri.

„Haideți să terminăm cu astfel de întrebări tâmpite, sincer”, a spus, joi dimineață, premierul Florin Cîțu, solicitat să clarifice dacă a consumat sau nu droguri. Nu este prima oară când premierul este întrebat acest lucru. În nicio situație, nu a clarificat situația.

Premierul Cîţu a fost întrebat, la TVR 1, de ce s-a enervat în urma întrebării cu privire la droguri.

„Pentru că sunt unele întrebări care, până la urmă, nu își au rostul. Nu poți să întrebi chiar orice”, a zis premierul Florin Cîțu, adăugând: „Mai ales când sunt lucruri importante despre care vorbeam. De exemplu, vorbeam despre situația românilor din Kabul. Eu sper că avem toți discernământ, atunci când vorbim despre situația unor oameni disperați, care încearcă să ajungă acasă, să păstrăm, totuși, respectul și să vedem ce întrebări punem despre acea situație”.

„Întrebarea, bineînțeles… eu pot să răspund sau să nu răspund. Dar haideți să ne concentrăm pe lucruri serioase. De ce nu mă întreabă nimeni despre creșterea economică de 13 la sută? De unde vine? Ce se întâmplă cu ea?”, a mai zis premierul la TVR 1.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a declarat la Realitatea TV nu doar ca stie si el despre faptul ca Florin Citu s-ar fi drogat, dar ca a auzit ca ar exista si imagini in care politicianul PNL ar aparea consumand marijuana.

„Stiu ca domnul Citu ar fi consumat droguri se aude acest lucru, dar probabil ca va iesi Rares Bogdan si va zice ca si el, si „echipa castigatoare” (n.r. titulatura cu care se recomanda sustinatorii lui Citu pentru presedintia PNL) au consumat droguri si ca ce mare lucru. Cea mai importanta dovada este declaratia lui Citu. Daca m-ati intreba pe mine, v-as spune categoric: ‘nu’. Daca Citu a fost intrebat de un reporter, a raspuns: ‘afara ninge’. Aceasta este confirmarea din punctul meu de vedere fara echivoc ca domnul Citu a consumat droguri, daca el nu a negat clar. Am informatii ca sunt oameni care cunosc circumstantele si chiar ar fi imagini care il descriu pe domnul Citu in aceasta ipostaza”, a spus Emanuel Ungureanu.

Florin Cîţu, despre o posibilă candidatură la preşedinţia României: „Să le luam pas cu pas. Mai întâi fac performanţă acolo unde sunt”

Premierul României, Florin Cîţu, a dezvăluit răspunsul la întrebarea care se află pe buzele tuturor românilor. Va candida sau nu la preşedinţia României?

„Haideţi să le luăm pas cu pas. Fac peformanţă acolo unde sunt şi apoi mă gândesc la următorul pas”, a declarat Florin Cîţu, întrebat dacă are de gând să candideze la preşedinţia României.

Prim-vicepreşedintele PNL Florin Cîţu afirmă că „tot parcursul” său politic l-a dus către momentul în care se află, acela de a candida pentru funcţia de preşedinte al PNL. El a ţinut să sublinieze că nu i-a atacat niciodată pe colegii din PNL sau pe cei din coaliţie şi susţine că recentele declaraţii ale lui Ludovic Orban reflectă că acesta „a ales un mod foarte urât să iasă din politică”.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligație în România. Trebuie să semneze neapărat contractul. Au început amenzile
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cea mai periculoasă armă din istorie. Poate să facă prăpăd
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Elena Lasconi despre posibile negocieri cu PNL: „Este nevoie de o igienizare în PNL, nu se pot detașa de PSD”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!